Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
meslek bilgilerimiz
işte nihat abi işyerlerinden bikaç parça resim, ofisin resminide çekeyim göndericem, ayrıca o 1000000000000 parayıda güzel değerlendiririm abi sen deert etme bak hesapları özelden göndercem sen at bana parayı Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
erden abi mağazayı ve çiftliği gördü buarada, ayrıca ineklerimiz daha yok önümüzdeki ay geliyo, uğrayanlara benden taze süt var Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
evet gezdim gördüm hayran kaldım yanlız yolunu düzelttir bide girişe büyük tabela yaptır murat Happy mesela balon şişirip sallandırın daha bi dikkat çekerBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ben sedat bag cad de 10 yıldır bay bayan koufor salonun da erkek bolumunu isletıyorum.

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Kayıtlarda yeri Ankara diye geçen ama bize göre Konyaya daha yakın gibi gelen ve kışın donma tehlikesi geçirebileceğiniz bir üniversite olan Atılım üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim.bakalım bitecekmiGulumse

Bul
ben maliyede memuruyum şu anki çalıştığım yer 1 ci ordu saymanlığında muhasebe memuru olarak çalışıyorumGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
asıl mesleğim sanat okulu elektrikçiyim.şu anda emekliyim,ama fotokopi teknisyenliği yapıyorum.
Bul
Çalışma hayatımı röntgen teknisyeni olarak sürdürdüm sağlık bakanlığından emekli oldum.
Bornova - izmir
Bul
Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar programlama bölümüne bu sene başlayacağım.
3 senedir ilk okul öğrencisine özel ders veriyorum. 2 senedir okuldan kalan boş zamanlarımda garsonluk yapıyorum.Ayrıca evimde akvaryum balığı üretip satıyorum
Sazanları özledim...
Bul
yaklaşık 10 yıldır özel sağlık kuruluşunda sağlık memuru olarak görev yapmaktayım...şu an bulunduğum birimin sorumlusuyum..dahiliye,genel cerrahi,nöroloji,üroloji göz hastalarıyla ilgileniyoruz ekibimle..sabah 08.00 akşam 17.00 cumartesi 08.00 13.00,pazar tatil..çalışma saatleri...sadece geceleri ve pazar izinli olduğum için artık fazla balığa çıkamıyorum..daha önce gece çalıştığım için neredeyse her Allahın günü balıkta idim..ne yapalım idare edeceğiz artık..saygılar rastgele..
Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi