Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
soru
yalova tatar yazdı:ilk cevabıda ben yazayım konum itibarı ile deniz kıyısına yakın ikamet etmekteyim .martılar ne zaman ki karaya doğru (çöplük var) o tarafa doğru uçarsa belliki yağmur yağacak demektir bu senelerin verdiği bi tecrübe ,bu günde aynısı oldu balkonda otururken martıların uçuşu dikkatimi çekti ve konu açmak aklıma geldi .her yöreye değişik bi tahmin vardır .tabii hava durumunu bilmek ,dinlemek ayrı .Gulumse
Sayın Balıkçım bizim buralara pek martılar uğramıyor, başka tavsiyen varmıdır.
Bul
murkican yazdı:Sayın Balıkçım bizim buralara pek martılar uğramıyor, başka tavsiyen varmıdır.
o zaman sende eklem ağrıların olunca anlarsın Happy
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:o zaman sende eklem ağrıların olunca anlarsın Happy

Tatarım eklem romatizması yoksa ne olacak? Eskiden insanoğlu hava tahminini hayvanların hareketlerini gözlemliyerek yapıyorlarmış.Kırlangıçlar alçak uçarsa,kargalar suya girerse,arılar kovandan cıkmazlarsa,sivrisinekler coğalırsa,vb gibi şehir hayatında araki bulasın evlerden gökyüzü bile zor görünür oldu.rasgele.Gulumse
Bornova - izmir
Bul
ya abim aklıma geldi sordum herkesin bildiği veya kulaktan duyma dede den duyma illaki vardır bi yöntemi o yüzden sordum daha hiç eskilerin dediği bir açıklama bulamadım.senin dediklerin doğru karıncalar yuvasını terkeder .yer altında gezen mahlukatlar dışarı çıkar yüksek yerlere kaçar gibi Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Korsanların torunu.Bence yerler ıslanmışsa yağmur yağmış demektir.Nasıl cevap ama.Hakikaten bazı insan ların kendilerine has tahminlleri vardır.Senin martılar,benim bulutların alçalması gibi.Gerisi şaka tabiki .Hoşca ve dostca kalın.
Bul
yalova tatar yazdı:amatör balıkçılar yağmur yağacağını nasıl anlar bu mevsimde
Erden Filizin dizleri ağrırsa ben anlarım yağmur yağıcağınıSiyirdimSiyirdim
Bul
[quote=orfoz17]Erden Filizin dizleri ağrırsa ben anlarım yağmur yağıcağınıSiyirdimSiyirdim[/quote
ali hocanım duymasın bunu sana bi daha dizlerim ağrıyo demez Happy
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:amatör balıkçılar yağmur yağacağını nasıl anlar bu mevsimde

erden bizim İZMİRDE çatalkaya kapattımı bilki yağmur var.marmariste muğlatarafı beyaz bulut kapladıysa yağmur var demektir
Bul
hava bulutlanmışsa şimşek çakıyosa hafifte çiliyosa yağmur yağacak demektirSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hehe benim cevabım ne olacaktı biliyormusun tatar anlına yağmur tanesi düşünce yağacağını anlardıBobodiye
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İlginç bir soru.... aygroup 29 4,141 24-03-2010, 01:08
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: