Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objektifime takılanlar...
Abi resimler tek kelimeyle şahane. Ellerine sağlık. Devamını bekliyoruz
Sazanları özledim...
Bul
bıraz urkutucu bırz sanat kokan resımler elınıze saglık
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
arif fotolar enfes devamını diliyorum.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
güzel resimler
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
thunderbolt yazdı:Arif tebrikler kardeşim gerçekten çok güzel fotoğraflar AlkisEmeğine sağlık Gulumse Kullandığın filtre var mı ? Çünkü ışığın çok farklı frekanslarını görür gibi oldum Hi

nedim abi vallahi compact bir makinam var, dolayısıyla filtre takmam gibi bir durum söz konusu değil, yalnız makinamın eksiklerini photoshopta iyi kapatabiliyorum Smile galiba...
Bul
Fotoğraf ve fotoğrafçılıktan pek anlamam, Fakat fotolar kartpostallardaki kadar gerçeğe yakın ve net gözüküyor. İnsan kendini sanki resmin içinde hissedir gibi. Tebrikler, başarılar.
Bul
arif tebrik ederim fotolar harika ellerine sağlık.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
murkican yazdı:Fotoğraf ve fotoğrafçılıktan pek anlamam, Fakat fotolar kartpostallardaki kadar gerçeğe yakın ve net gözüküyor. İnsan kendini sanki resmin içinde hissedir gibi. Tebrikler, başarılar.

aahmet yazdı:arif tebrik ederim fotolar harika ellerine sağlık.

çok teşekkürler, konuyu açarken bu kadar beğeni alacağını tahmin etmemiştim, beni daha da motive etti. Sevgiler, Saygılar...
Bul
Arif yeğenim resimlerin harika bundan güzeli can sağlığı.Bizimlen paylaştığın için tşkrl..
Bul
balıkcızakir yazdı:Arif yeğenim resimlerin harika bundan güzeli can sağlığı.Bizimlen paylaştığın için tşkrl..

teşekkürler zakir abim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi