22-09-2008, 11:03
.................................................

18-19 eylül boğaz
|
22-09-2008, 11:06
harun abi deniz havası ve manzara güzel ama balık
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
22-09-2008, 11:09
BALIK and OZAN yazdı:dün sarayburnunda idim,kayalardan rapala attım baya uğraştıktan sonra sıkıldım ve silikonla 1kg yakın iri istavrit aldım..oradan eminönüne geldim.bikaç yemlik gancur yakaladım..ooltayı lüfer alacak şekilde yemledim ve açık attım..olmayacağını biliyodum ama denemek istedim...1 saat kadar takıldım ve vuruş olmadı..sonra köpüye geldim karaköy tarafında bir yer buldum..10/10 3 köstekli takımla karides yemli olarakta iri istavrit aldım ..yağmurda şiddetini artırmaya başlayınca toparlandım evin yolunu tuutum..karaköyde akşam saatlerinde iskele taşlarının önünde balıklar su üstü yapmış,izmarit istavrit..yani kepçeyi daldırdığında dolacak kadar..yaklaşık yarım saat gibi bir süre sonra ne istavrit nede izmarit kalmış aniden yok olmuşlar..vapurda bir vatandaş anlattı haberin yalancısıyım..eğer doğruysa bu güzel haber değilse boş geç gitsin..anlayacağınız dostlar beni çok memnun etmedi durum hasretle balığı bekliyoruz..ben balık yapacak diye ümit ediyorum..inşallah tüm dostlarımında ümitleri kırılmaz..istanbulda bir sakinlik var ama şu iki gündür yağan yağmur ve hava sıcaklığının düşmesi beni umutlandırıyor..bu arada cankurtaran önü mırmır yapmaya başlamış tektük ama sağlam balıklar gelir ordan bilginize..yem olarak ben kaya kurdu kullanıyorum ama boru kurdu da var karaköyde satılıyor..herkese bereketli avlar,saygılar sevgiler dilerim..rastgele... Ah ahh. çok özledim şöyle zevkle çinekop tutmayı. çapariyle yemliyle rapalayla.
22-09-2008, 11:23
sen ne diyosun birol şöyle yem yetiştiremediğim daha takım dibe oturmadan balığın vurduğu anları özledim bende..ahhh eski günler ahh..
![]()
22-09-2008, 14:59
haruncum yine turlamışsın ist. balık çok acayiptir yok oldu nedir bu anlayamadık istavritede hasret kalınaçak gibi aman diyelim vur tahtaya umut ile bekliyoruz bol balıklı günleri.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
22-09-2008, 18:50
Harun abi birdahaki sefere lüfer tutarsın inşlh
![]()
22-09-2008, 21:19
pazar şafaktan sabah ona kadar karaköy limanda yamurun altında rapala attım tık yok her yer aynı balık kayıp ..
eylülü .de bitirelim bakıcaz caresine. rast gelsin ![]()
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
22-09-2008, 22:25
ottoman fishing team yazdı:pazar şafaktan sabah ona kadar karaköy limanda yamurun altında rapala attım tık yok her yer aynı balık kayıp ..Taykan karaköye göz kulak ol nasılsa her gün oradan geçiyorsun
Bu günde baktım boğaz aynı kumkapı balık tezgahına canlı lüferler geldi kovayla kofanalarda var yeniköydeki balık tezgahındada canlı kopfana vardı zeytinburnundan silivriye kadar balıktan bahsediyorlar bakalım oralarada birara
Torik vardı 100 ytl den kapı açtı 80 e bıraktı lüferler 20 tl onlarda sarıkanat istavrit 10 tl mercan 20 tl kilosu palamut 10 ila 8 tl arası
22-09-2008, 23:20
Abi maşallah iyi turlamışsın. Bide içine sinesi balık olsaydı daha hoş olurdu tabi.
Konuyu okurken aklıma geldi, geçen sene baya bi uğraş vermiştin ve sonunda lüferi almıştın hatırlıyosan. Konuyu aradım bulamadım! Tarihi neydi?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|