Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tuzladaki misafir...
Mehmet Ali abi ve Kaya abi tebrikler...
zannediyorum hepsi aşağı yukarı aynı ebattalar, bayağı iyiler istanbulun içinde bu balığın çıktığını hiç bilmiyordum. mehmet Ali abi aramış bulmuşsun.... bu balık ne şekilde avlanıyor eşkina gibi kıyıdan şamandıralımı yoksa açıktamı oluyor ?
İsmail dede - 33 -istanbul
Bul
Maşallah balıklar güzelmiş. Bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
abi mırmırlar gene mırlaya mırlaya gelmiz oltayaSiyirdimgüzel balıklar eline sağlı afiyet olsunAlkis
Bul
İshakdede yazdı:Mehmet Ali abi ve Kaya abi tebrikler...
zannediyorum hepsi aşağı yukarı aynı ebattalar, bayağı iyiler istanbulun içinde bu balığın çıktığını hiç bilmiyordum. mehmet Ali abi aramış bulmuşsun.... bu balık ne şekilde avlanıyor eşkina gibi kıyıdan şamandıralımı yoksa açıktamı oluyor ?
ismail bu balıklar baya açıktan geldi eşkina oltasıyla alınmıyor bir gün kısmet olursa avlanırız.Gulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
kaya çok teşekkür ediyorum bu akşam fark ettim konuyu ve fotoğrafı mustafanın ve senin ilgi ve alakanıza çok çok teşekkür ediyorum sağ olun Gulumse arkadaşlar seyrekte olsa mırmırlar şahane zamanı olan arkadaşlar denesin derim boru kurdu problem değil mustafa arkadaşımız satıyor istediğiniz zaman temin edecektir.Smile
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Tebrikler sayın balıkçım.Mırmırlar çok güzel.Bereketli olsun..
Bul
hakan mumin yazdı:abi helal olsun. maşallahı var bu mırmırların. devamı da gelir inşallah

devamı var bugünde yakaladık fakat resimleri yarın gönderebilecegim yorgunluktan halledemedim
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
maşallah çok güzel av, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Tebrikler mırmırlar çok güzel iyi boy AlkisAlkis
Bul
Güzel ziyaret olmuş yakın olsam bende sık sık uğrayacam sizede
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi