Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burdurumuz'un meşhur ceviz ezmesi
araphüso26 yazdı:alper sende aileden oldun..inşallah bi organizasyonda tadına bakarızBobohayırlı işler kardeşimWinkRose

son anda aklıma geldi sazan tutarken hiç denedinmi ezmeyiSiyirdim

abicim sizlerle bir organizasyona katılmayı çok isterim tabii ki ezmeler benden, ayrıca denedim abi ama yemleyerek ezmenin içine bi de küspe kattım ve oltayı attığım yeri sapanla yemledim sonuç mükemmel ve suya düştüğü yerde dibe çöküp çok güzel dağılıyor ve balıklar hücum ediyor benim tarafa.
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alper ilgine alakana teşekkürler burdurdan zamanında çok kereste almışlığımız var eskiden babamlar sık sık gelirdi bende ufakken bir kere hatırlıyorum gelmiştim.
inşallah yolum düşerse bir çayını içmekten zevk duyacagım.teşekürler.seninde işin istanbul sarıyere düşerse bir çayımı içmeni isterim tanışmış olur sahbet ederiz.
kolay gelsin.
Bul
bucalıfikret yazdı:alper paylaşım için teşekkürler eniştenin yanına gidecem selamını söylerim yerini biliyorum.

abi git uğra selamımı söyle ikram etsinler bi ye umarım çok beğenirsin.
Bul
LeVrEkCi yazdı:alper ilgine alakana teşekkürler burdurdan zamanında çok kereste almışlığımız var eskiden babamlar sık sık gelirdi bende ufakken bir kere hatırlıyorum gelmiştim.
inşallah yolum düşerse bir çayını içmekten zevk duyacagım.teşekürler.seninde işin istanbul sarıyere düşerse bir çayımı içmeni isterim tanışmış olur sahbet ederiz.
kolay gelsin.

abi her zaman başımla beraber dediğim gibi yolu düşen herkesi mutlaka beklerim.
Bul
eeeeeeeeeeee alper izmirdeki tukkanı Siyirdim yazmışsın burdurdaki nerde benim vali yardımcım geldi burdura tayin
Bul
gobekbalığı yazdı:eeeeeeeeeeee alper izmirdeki tukkanı Siyirdim yazmışsın burdurdaki nerde benim vali yardımcım geldi burdura tayin

abicim burdurda yukarı pazarda şekerci remziyi kime sorsalar gösterirler ayrıca valiliğe de biz veriyoruz özel idaredekiler getirir vali yardımcımızı sizi de beklerim ağız tatlandırmayaSmile
Bul
alperburdur yazdı:abi kemeraltında hisarönü camisinin yukarısında bi pasaj var o pasajın içinde el-gani şekerleme hatta bu pasajdan girdiğinde kebapçıların oluğu bi avluya çıkıyosun o avlu da da kızlar ağası hanına çıkıyor.ben ancak bu kadar tarif edebiliyorum malum yabancısıyız izmirin
Sonunda eniştenle tanıştım Alper.Enişden çeviz ezmesinle beraber badem ezmesi,ayrıca damla sakızlısınında imalatını yapıyor albenili ambalajları içinde gerçekten lezzet bombalarıBoborasgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul

Alper...

Harika bir iş yapıyorsunuz....Allah utandırmasın...Ellerinize sağlık...Başarılar...

Selamlar...
Bul
Alper bizim burada padem ezmesi var..ben sahsen bizim burada ceviz gormedim...ama ne kadar lezzetli olabilecegini tahmin ediyorum..tabii tatmadan bilemem...sizlere hayirli islerGulumse
Bul
alper basarılar dılerım
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi