kasap100 yazdı:Orhan Bey merhaba,
İstediğiniz bölgeyi iki farklı açıdan koymaya çalıştım.Umarım faydası olur.Ayni ilde yaşadığımızdan sizlerle irtibata geçmemiz daha kolay.Bornova'ya yolunuz düşerse CD olarak da verebilirim.
Teşekkür ederim Bahadır bey.Bende Bornovada oturuyorum yer veye tel noyu özelde atarsanız çayınızı içmeye gelirim.Rasgele.
valla çok iyi olmuş Bahadır bey Orhan bey in küçük bahçe haritasından ben de faydalandım. derinlikleri bölgesel olarak bilmemiz iyi çok iyi emeğiniz için teşekkürler
dincobey yazdı:valla çok iyi olmuş Bahadır bey Orhan bey in küçük bahçe haritasından ben de faydalandım. derinlikleri bölgesel olarak bilmemiz iyi çok iyi emeğiniz için teşekkürler
Albatros-gr yazdı:Bahadir cok guzel de ..hangi adreste bu haritalar...bizim bolgeye bakabilmek icin...bati trakya sahilleri
Faruk Bey daha önce de belirttiğim gibi ben bu programı amatör balıkçı bir abimden elde ettim.500MB kusur bir büyüklüğe sahip bir program.CD olarak kurulabiliyor.İnternet^te açık olarak var mı, bilmiyorum.Ancak buradan isteyen dostlara yeri tam olarak tarif ederlerse, yardımcı olmaya çalışıyorum.
Selamlarımla....
kasap100 yazdı:Faruk Bey daha önce de belirttiğim gibi ben bu programı amatör balıkçı bir abimden elde ettim.500MB kusur bir büyüklüğe sahip bir program.CD olarak kurulabiliyor.İnternet^te açık olarak var mı, bilmiyorum.Ancak buradan isteyen dostlara yeri tam olarak tarif ederlerse, yardımcı olmaya çalışıyorum.
Selamlarımla....
anladim Bahadir...ilgin icin tesekkurler..ben internetten sanmistim...
bahadır abi selamlar.. bornovada öğrenciyim vaktiniz varsa gelsem programı benim flaşa atsak olurmu acaba bu programa gerçekten çok ihtiyacım var arıca musade ederseniz rapidshare diye paylaşım sitesi var üyelerle bu site üzerinden paylaşabiliriz bu programı. ne dersiniz?
vaktiniz varsa motora atlayıp hemen gelebilirim. bir mesaj kadar yakınız