Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kum lagos u avımız..
resinleri silebilen arkadaşlar varsa zahmet olacak kalaldırırsanız ordansevinirim kusura bakmayın saygılar
Bul
İyi oldu Harun kardeşim,Mustafanın lagos konusu balıksız kalmamış oldu.Kefalleri kuzu gibi yatırmışsın maşallah,yakınınızda azmak ağzımı var?Kefallari yakalarken hangi yem ve takım kullandın Harun kardeş.bereketli afiyet olsunAlkisSeerfrasgele.
Bornova - izmir
Bul
fish or die yazdı:kum lagosu avımız konusna gelmiş abi resimlerin mahsuru yok tabiki forumdaki konu başlıklarına girince sağ üstte forum araçları bölümünde yeni konu gönder var oradan kendi konunu uygun başlığın altına açabilirsin.

oradan kaldırabilirmisiniz acaba resimleri nasıl kaldırılır ben bilmiyorum
Bul
orhanekmekci yazdı:İyi oldu Harun kardeşim,Mustafanın lagos konusu balıksız kalmamış oldu.Kefalleri kuzu gibi yatırmışsın maşallah,yakınınızda azmak ağzımı var?Kefallari yakalarken hangi yem ve takım kullandın Harun kardeş.bereketli afiyet olsunAlkisSeerfrasgele.

tşkl orhan abi bunları ben manavgat ırmagının denizle buluştugu bagazdan yakalıyorum şanandıralı 7mt lik kamış kullanıyorum tek igneli ucunada ekmek ve sonucta denizden girdilermi ırmaga kefaller hic şansları olmuyor herkese ras gelsin
Bul
ztfh yazdı:resinleri silebilen arkadaşlar varsa zahmet olacak kalaldırırsanız ordansevinirim kusura bakmayın saygılar

Yönetici arkadaşlar yeni konu olarak açacaktır, siz merak etmeyin.

Bu arada hepside birbirinden güzelmiş tebrik ederim. Onları çekerken yaşadığınız keyfi tahmin edebiliyorum Alkis.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
tamamdır faruk abi resimleri kaldırdım yeni konu olarak açarsan seviniriz.

forumun alt kısımlarında gezersen abi ordan bu konuya uygun başlığı bulacaksan tıklayıp içine girince sağ üst köşede forum araçları yeni bir konu gönderden resimleri ekleyip başlığını yazıp açabilirsin.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:tamamdır faruk abi resimleri kaldırdım yeni konu olarak açarsan seviniriz.

forumun alt kısımlarında gezersen abi ordan bu konuya uygun başlığı bulacaksan tıklayıp içine girince sağ üst köşede forum araçları yeni bir konu gönderden resimleri ekleyip başlığını yazıp açabilirsin.

cok tşkl eline saglık murat
Bul
balık kusmuş olta boş çıkmış.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi