Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
porsiyonluk barbunlar !!!
faruk abi yanılmıyorsam geçen sene fotosunu da koymuştum artık bizdenmi çıkmış yoksa ithalmi bilmiyorum küçük dilimi yutacaktım Bobo ahh barbunn ahhh bende geçen ocak ayında kıyıdan aldığım barbunun fotoyu koyayım da hasret gidereyim Happy ha birde vazgeçilmezim ısparozlar ve mırmırlarSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hayret bu barbunyaların bu kadar büyüklükte olması herhelde küresel ısınmadanmı acaba Nayirolamaz
Bul
ahmet abi el değmemiş uzak sularda kim bilir hangi balıkların ne büyükleri vardır bence geçenlerde açılan konudaki çipura bile nekadar anormal büyüktü.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
Ben boyle barbuna barbun demem o barbun benim olmadikca...(siir gibi oldu).benim olsun sparo olsun da....gozumuz onlarada kayiyorHehe
Bul
faruk abi ne gider ama porsiyonluk barbunda Seerf göz kaymaması mümkün değil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
fish or die yazdı:ahmet abi el değmemiş uzak sularda kim bilir hangi balıkların ne büyükleri vardır bence geçenlerde açılan konudaki çipura bile nekadar anormal büyüktü.
Doğru Murat birde bu bizim ispariler bir büyüse bak o zaman bizde zevkli balıkçılığa 76
Bul
sorma ahmet abi ya şöyle kiloluk olsalarda yakaladımıza deyse Hadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
fish or die yazdı:faruk abi ne gider ama porsiyonluk barbunda Seerf göz kaymaması mümkün değil.
Seneler once bir tane tas barbunu diyoruz biz onlarin boyle bugune cikarmistik(fakat sizinkiler kadar degil).civil-civil rengi var yemege kiyamassin..neyse daha sonra acima ve hayranlik bitti ...ve masaya yatirildiHehe
Bul
mudanya yazdı:fiatına bakmayın dostlar pek lezzetli değil. yada ben hiç beğenmedim

Faruk abi beğenilmez mi barbun yavSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
fish or die yazdı:faruk abi yanılmıyorsam geçen sene fotosunu da koymuştum artık bizdenmi çıkmış yoksa ithalmi bilmiyorum küçük dilimi yutacaktım Bobo ahh barbunn ahhh bende geçen ocak ayında kıyıdan aldığım barbunun fotoyu koyayım da hasret gidereyim Happy ha birde vazgeçilmezim ısparozlar ve mırmırlarSiyirdim

vay Muratım senin barbununda eksiği yokmuş FevzininkilerdenSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi