09-02-2009, 23:11
abi tebrikler güzel balık tutmuşsun .
boğaziçinin çaylağı 3
|
09-02-2009, 23:11
abi tebrikler güzel balık tutmuşsun .
09-02-2009, 23:13
alperburdur yazdı:nihat hocam bitirmişsin boğazdaki istavritleriteşekkürler alper bugün çok boldu zevkle tuttum ![]() mudanya yazdı:nihat levrekçliliğe paydos ettirir insanı bu istavrit bereketi ona göre haa.yok abi o başka bu vakti değerlendirme ![]() balikoltasi yazdı:Tebrikler Nihat çok güzel av olmuş. Pişmiş halleride çok güzel , Afiyet Olsun. Kıyı balıkçılığına ısınman güzelteşekkürler birol ![]() bahriyeli yazdı:nihat resimler tablo gibi çıkmış harika görünüyor ızgaranın kokusu buraya kadar geldi güzel zevk olmuş afiyet şeker olsun koca reisede selamlar rastgele.aleyküm selam valla şimdi tavladan indim yine verdim bi 70 lik kötü makaraya sarıldık valla 1. parti 5-0 aldım 2. yi 5-2 aldı 3. de 5-3 aldı gitti 70 lik ![]()
09-02-2009, 23:19
alperburdur yazdı:yav mesela ben hayatta hanımı karıştırmam işime maçoyumdur yani kesinlikle korkar karışamaz hanım işime mesela bulaşığı mı çamaşırı mı yoksa ütüyümü önce yapıcam, nasıl yapıcam hayatta karışamazbuda güzel ![]() ![]() araphüso26 yazdı:güzel av olmuş nihat tebrikler kullandığın çapari nasılsı merak ettim büyük şefe selamlarçoklu hazır köstek aldım hüseyin 30 numara bedene kendim bağlıyorum iyi oluyor avcı oluyor 12 numara kanca yeşil simli floş var üzerinde.aleyküm selam reisinde herkese selamları var. BALIK and OZAN yazdı:helal olsun sana be abicim..babamda yanında ne güzel olmuş..süpersiniz elinize kolunuza sağlık..kokusu geldi valla...bende fırın yapıyım şu balıkları...yağ koyacazmı tepsiye.?babamın ellerinden öpüyorum..saygılar..rastgele............ozan istavrit güzel yağlı sadece tepsiyi yapışmasın diye hafif yağla yeterli olur balığıda tuzla ızgaraya ver çok lezzetli. orhanekmekci yazdı:İstavritin denizden masaya yolculuğu harika görünüyor Nihat,bereketli afiyet olsunorhan abi inşallah levrekleride oltadan masaya raporlarız zamnı gelince ![]() ![]() lüferci1907 yazdı:süper, yeşil istavrit denizin kuru fasulyesi gibi devamı dileğiyle rastgelsin teşekkürler sizede rastgele.bayadır lüfer çinekop raporlarınızı özledik ![]()
09-02-2009, 23:22
doktor yazdı:dostum tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın istavritler çok güzel koca reis inde maşallahı var devamı daha bereketli olur inşallah afiyet olsun saygılar. oda kaptı zehiri emekli oldugundan beri sıkılıyor yazın iyide kışın sıkılıyor iyi oluyor böyle bogaza takılması kafası değişiyor yüzü gülüyor.teşekkürler dostum. tomy77 yazdı:bereketli olsun abi maşallahın var..teşekkürler osman yaz yaklaştı artık sendende görmeye başlarız raporları inşallah,hele bi okul işi bitsinde hayırlısı ![]() manisalıdeli yazdı:nihat abi babayla beraber iyi bi aw yapmışsınız afiyet olsunteşekkürler ferudun iyi oluyor gerçekten kafa değişiyor ![]()
09-02-2009, 23:23
Tropheus yazdı:abi tebrikler güzel balık tutmuşsun .teşekkürler sedat sende kaç bi ara değerlendir bu günleri balık harika ![]()
09-02-2009, 23:28
nihat abi seri çoğalacak gibi maşallah bereketli ve afiyet olsun
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
09-02-2009, 23:47
aha aha bi tane daha rapor tebrikler abi hiç boşun yok valla
![]()
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10-02-2009, 00:23
Maşallah Nihat abi çok güzel av olmuş bereketli ve afiyet olsun. Muhabbet konusunda bizim de başımıza çok geliyor. Hiç tanımadığımız insanlarla kaynaşmak güzel oluyor ve bir tek balıkçılıkta olduğunu düşünüyorum. Bir keresinde de çatalcada balıktaydık hiç tanımadığımız insanlar saolsun bizleri evlerimize kadar arabayla getirmişlerdi.
Sazanları özledim...
10-02-2009, 02:19
nihat bereketli olsun dediğn gibi balıkçılıkta muhabbet bitmez nasıl tanerin uğurlama org adam ben sizi tanıyom demişti
![]() ![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
10-02-2009, 09:28
Ah! şimdi İstanbul'da olmak varmış be anasını satayım.Tebrikler, tebrikler, tebrikler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|