Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sakarya oganizasyonu
allahtan bi aksilik olmassa geleceğiz bence tüm arkadaşlar yiyeceklerini getirsinler mangalda dahil fazla masraf olacağını düşünmüyorum.. daha öncede söylediğim gibi mutlaka çadır üstüne germek için naylon getirin sonra söylemedi demeyinSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:allahtan bi aksilik olmassa geleceğiz bence tüm arkadaşlar yiyeceklerini getirsinler mangalda dahil fazla masraf olacağını düşünmüyorum.. daha öncede söylediğim gibi mutlaka çadır üstüne germek için naylon getirin sonra söylemedi demeyinSiyirdim
Arap,bu naylon işini yine söyledin yaSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Arap,bu naylon işini yine söyledin yaSiyirdim

abi valla onsuz olmuyo yaz günü bile yanımda götürürüm yağmur yağarsa ne olacağını çanakkalede arkadaşlar gördüler mutlaka çadırı saracak kadar bir naylon gerekliSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
tam da sınav arifesine denk geliyor tarih.. Snifsinf
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Sakarya organizasyonuna gelecek değerli arkadaşlarıma yol durumu için basit tarif; İl merkezine 54 km. mesafede ve kuzeyinde bulunan Karasu ilçesi yolu tamamen asfalt ve çift şeritli yolu tamamlanmak üzere (bir kısmı tamamlanmamış ve tek şeride inen, tamamı asfalt) olup liman yapımı tamamlanmak üzere olan güzel bir sahil ilçemizdir. Karasu ilçe merkezine 2 km. kala Soldan devam ederek Kaynarca istikametine yönelinir. 1 km kadar ileride Sakarya nehrinin üzerinde bulunan İhsaniye köprüsü üzerinde mola verilir ve sağa baktığınızda Sakarya nehrinin denize dökülüşü ve nehirde park etmiş balıkçı gemileri ile manzara seyredilir. Köprüden itibaren 500 metre ileride İhsaniye köyü merkezinde bulunan (camiyi geçtikten sonra) büfe ve kahvelerin karşısında bulunan bakkal dükkanının yanında bulunan sokaktan sağa sapılır. Bu yol 250 metre kadar sonra karşınıza çıkan (evler bittikten sonra) sahil şeridinin başında bulunan çeşme içme suyumuzun karşılanacağı ve kamp yapacağımız alan olmaktadır. Çeşme ile deniz arasında 100 metre mesafe bulunmaktadır. Tüm sevgili dostlarıma hayırlı yolculuklar dilerken dikkatli seyretmeleri temennisinde bulunuyorum. Telefonum (0 532 635 04 06) 24 saat açık bulunup yolu karıştırmamanız amacıyla her zaman aramanızı bekliyorum. Sevgi ve saygılar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
naylon kalın olsun,boyacı poşetleri işe yaramadı sarozda kalın ve çadır boyutlarından mutlaka büyük olsun. Seerf
Bul
evet cok güzel bir yer vakit buldukca balik yemek icin gittigim bir yer ac kalma sorunu olmaz cünki güzel balik lokntalari var su an yurt disindayim ama gelmege calisacagim herkeze selam raat gele .
Bul
LeVrEkCi yazdı:naylon kalın olsun,boyacı poşetleri işe yaramadı sarozda kalın ve çadır boyutlarından mutlaka büyük olsun. Seerf

tecrübe konuşuyo Siyirdim Hehebende naylonu yeniledim 4x4 10tl çadır aldık sanki Smile ama boyacı poşetleri hiç yoktan iyidirWink
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
brösi yazdı:evet cok güzel bir yer vakit buldukca balik yemek icin gittigim bir yer ac kalma sorunu olmaz cünki güzel balik lokntalari var su an yurt disindayim ama gelmege calisacagim herkeze selam raat gele .
Abi gideceğimiz yer deniz ve kumsal, balık lokantası değil mesken dahi yok. senin dediğin yer yeni mahalle tarafı. Kamp alanı İhsaniye köyü içinden girilen sahil kenarı. seninlede hala tanışma fırsatı bulamadık. Hayırlı yolculuklar dileyerek org.a bekleriz.
Bul
yalova tatar yazdı:listemiz bu ilave olursa ekleriz
arkadaşlar 25-26 nisan tarihlerinde sakarya (adapazarı) nda kıyıdan kalkan avı iki gece gecelemeli org düşündük katılmak isteyen arkadaşlar yazdırsın veya eklesin kendini .org hakkında daha detaylı bilgiler konuşuldukça çıkacaktır.... yeri murkican resimlerle ekler ,tam sakarya nehrinin denize döküldüğü yer gidenler bilir harika

tabii bide her şeyden önce sağlık ,iş, güç ,imkan,olanak vs.vs yeterki gönüllerimiz bir olsun 959595

1-yalova tatar-------- erden tuna ----------yalova
2-murkican------------ murat aydın --------- sakarya
3-arap hüso -----------hüseyin kararman ----eskişehir
4-uzun ahmet ---------ahmet kanmaz--------eskişehir
5-çoban77------------ hüseyin akçil ---------yalova
6-krizoberill -----------ahmet ozan -----------yalova
7-fotokopici -----------erol ------------------bilecik
8-lakerda --------------mehmet aşan --------yalova
9-gobekbalığı ----------muharrem aksoy ------eskişehir
10-karatez-------------ahmet ---------------eskişehir
11-levrekçi ------------nihat aydın------------istanbul
12-aahmet ------------ahmet ersoy ----------istanbul
13-kılçık ---------------vedat uyanık ---------düzce
14-bahriyeli ------------ismail gencebay-------manisa
15-zafer77 -------------zafer şenyüz ---------yalova
16-erol77---------------erol pekintürk---------yalova
17-darbeci mesut -------mesut akçil ----------yalova
18-yayıncı --------------kamil ılıpınar----------ankara --süprrizzzz
19-istavritçi-------------mehmet ali abi -------ordu
20-cakir29---------------nedim----------------istanbul
21-cengiz deryal---------cakir29 un arkadaşı----istanbul
22-fikri fırat--------------cakir29 un arkadaşı----istanbul
23-honesty--------------ali çalış ---------------bolu
24-realdeaty-------------ömer -----------------sakarya
25-rusan-----------------rusan-----------------istanbul
26-h2o4-----------------erdem-----------------istanbul
27-Cahit AKDENİZ
28-Şaduman PEHLİVANOĞLU
29-Abdülkadir ERTUĞ
30-karatopraklık----------deniz-----------------istanbul
31-H.A.R.U.N.
32-cesur hosafci--------cesur-----------------Ankara
33-ersan ertekin--------ersan-----------------Ankara
34-ufuktan26-----------ufuk------------------Eskişehir
35-Clingoz--------------selim-----------------İstanbul
36-Brosi----------------hayati----------------Sakarya
37-

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sakarya karasu org.resimleri ve videoları araphüso26 189 24,210 05-01-2011, 12:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  samader sakarya balık tutma yarışması LeVrEkCi 31 6,227 21-04-2009, 18:42
Son Yorum: Mehmet ERGÜL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi