11-04-2009, 23:58
Ben de var bir tane bunlardan ama henüz siftahı yok.Cezalandıracağım keratayı.

Hazirliklar son safhada
|
11-04-2009, 23:58
Ben de var bir tane bunlardan ama henüz siftahı yok.Cezalandıracağım keratayı.
![]()
12-04-2009, 00:00
ufuktan26 yazdı:Ben de var bir tane bunlardan ama henüz siftahı yok.Cezalandıracağım keratayı.ne ceza verecen soyle..bende dayak icin epey var ![]()
12-04-2009, 00:02
Albatros-gr yazdı:simdi konuya cok iyi girdim Bahadir..aciklamalarin cok net...tesekkurler Abi bunu levrekçi dostlarımız daha iyi bilirler.Ama bir amatör olarak levrek(paşa) avının at-çek araştırmalarını yapıyorum.Ben de araştırmalarım sırasında öğrendim.Bence kıyıdan at-çek konusu sanıldığının aksine çok derin bilgi gerektiriyor.Size de bu bilgilerin faydası olursa ne mutlu bana...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
12-04-2009, 00:05
kasap100 yazdı:Abi bunu levrekçi dostlarımız daha iyi bilirler.Ama bir amatör olarak levrek(paşa) avının at-çek araştırmalarını yapıyorum.Ben de araştırmalarım sırasında öğrendim.Bence kıyıdan at-çek konusu sanıldığının aksine çok derin bilgi gerektiriyor.Size de bu bilgilerin faydası olursa ne mutlu bana...kiyidan at-cek burada normal rapala ile gece yapiyorlar(kisin)ve levrek aliyorlar.. sen niye gitmiyorsun dersen kisin sogukta,hemde gece pek gozum almiyor.. ![]() genelde dalyan ve liman girislerinde cay agizlarinda,yapiyorlar bu avi
12-04-2009, 00:10
Albatros-gr yazdı:kiyidan at-cek burada normal rapala ile gece yapiyorlar(kisin)ve levrek aliyorlar.. Gece kullanılan rapalalar gündüze göre farklıdır değil mi?
12-04-2009, 00:11
Albatros-gr yazdı:ne ceza verecen soyle..bende dayak icin epey var Askerdeki gibi ![]() ![]()
12-04-2009, 00:11
Albatros-gr yazdı:kiyidan at-cek burada normal rapala ile gece yapiyorlar(kisin)ve levrek aliyorlar.. Benim bildiğim Faruk abi kış-soğuk bilmez ![]() "dalyan ve liman girislerinde cay agizlarinda,yapiyorlar bu avi" Aynen abi.İzmir ve civarında doğru yerler bilsem, ben de yapacağım.Bilgilenme ve takım edinme safhalarını tamamladım.Yer konusunu hallettikten sonra uygulamalı teknik ile işi bitireceğim hayırlısıyla.(Çok teknik oldu ya ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
12-04-2009, 00:40
kasap100 yazdı:Benim bildiğim Faruk abi kış-soğuk bilmezeyvelAllah..sozumuz soz..kismetse haziranda.. ben denemedim..bir sen dene bakalim su at-cek olayini
12-04-2009, 00:42
ufuktan26 yazdı:Gece kullanılan rapalalar gündüze göre farklıdır değil mi? ufuktan26 yazdı:Askerdeki gibibilmiyorum hocam..ama zannedersem aynilarini kullaniyorlar ceza icin sagol..aynen uygulayacagim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|