Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hazirliklar son safhada
Ben de var bir tane bunlardan ama henüz siftahı yok.Cezalandıracağım keratayı.Bobo
Bul
ufuktan26 yazdı:Ben de var bir tane bunlardan ama henüz siftahı yok.Cezalandıracağım keratayı.Bobo
ne ceza verecen soyle..bende dayak icin epey varSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:simdi konuya cok iyi girdim Bahadir..aciklamalarin cok net...tesekkurlerSeerf
senin dedigin gibi deneyecegim,bize satan boyle aciklama yapmadi,veya bilmiyordu(orasini bilemem)..ama bunu yalniz sirtiye gittigimde deneyecegim..cunku iki kisi gittigimizde birer sirti atiyoruz,ve o zaman klasik sirtilerimdem saliyorum..denemeleri her zaman yalniz iken ikinci sirti ile yapiyorum

Abi bunu levrekçi dostlarımız daha iyi bilirler.Ama bir amatör olarak levrek(paşa) avının at-çek araştırmalarını yapıyorum.Ben de araştırmalarım sırasında öğrendim.Bence kıyıdan at-çek konusu sanıldığının aksine çok derin bilgi gerektiriyor.Size de bu bilgilerin faydası olursa ne mutlu bana...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Sayın kaptanım, sağlıcakla rastgele.
Bul
kasap100 yazdı:Abi bunu levrekçi dostlarımız daha iyi bilirler.Ama bir amatör olarak levrek(paşa) avının at-çek araştırmalarını yapıyorum.Ben de araştırmalarım sırasında öğrendim.Bence kıyıdan at-çek konusu sanıldığının aksine çok derin bilgi gerektiriyor.Size de bu bilgilerin faydası olursa ne mutlu bana...
kiyidan at-cek burada normal rapala ile gece yapiyorlar(kisin)ve levrek aliyorlar..
sen niye gitmiyorsun dersen kisin sogukta,hemde gece pek gozum almiyor..Siyirdim
genelde dalyan ve liman girislerinde cay agizlarinda,yapiyorlar bu avi
Bul
Albatros-gr yazdı:kiyidan at-cek burada normal rapala ile gece yapiyorlar(kisin)ve levrek aliyorlar..
sen niye gitmiyorsun dersen kisin sogukta,hemde gece pek gozum almiyor..Siyirdim

Gece kullanılan rapalalar gündüze göre farklıdır değil mi?
Bul
Albatros-gr yazdı:ne ceza verecen soyle..bende dayak icin epey varSiyirdim

Askerdeki gibiHappy Duracak bir kenarda kullanmayacağım.Siyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:kiyidan at-cek burada normal rapala ile gece yapiyorlar(kisin)ve levrek aliyorlar..

Benim bildiğim Faruk abi kış-soğuk bilmez SiyirdimDur abi ya daha Haziranda zıpkın avın var.

"dalyan ve liman girislerinde cay agizlarinda,yapiyorlar bu avi" Aynen abi.İzmir ve civarında doğru yerler bilsem, ben de yapacağım.Bilgilenme ve takım edinme safhalarını tamamladım.Yer konusunu hallettikten sonra uygulamalı teknik ile işi bitireceğim hayırlısıyla.(Çok teknik oldu yaSiyirdim)
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Benim bildiğim Faruk abi kış-soğuk bilmez SiyirdimDur abi ya daha Haziranda zıpkın avın var.

"dalyan ve liman girislerinde cay agizlarinda,yapiyorlar bu avi" Aynen abi.İzmir ve civarında doğru yerler bilsem, ben de yapacağım.Bilgilenme ve takım edinme safhalarını tamamladım.Yer konusunu hallettikten sonra uygulamalı teknik ile işi bitireceğim hayırlısıyla.(Çok teknik oldu yaSiyirdim)
eyvelAllah..sozumuz soz..kismetse haziranda..
ben denemedim..bir sen dene bakalim su at-cek olayini
Bul
ufuktan26 yazdı:Gece kullanılan rapalalar gündüze göre farklıdır değil mi?

ufuktan26 yazdı:Askerdeki gibiHappy Duracak bir kenarda kullanmayacağım.Siyirdim
bilmiyorum hocam..ama zannedersem aynilarini kullaniyorlar
ceza icin sagol..aynen uygulayacagimSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi