Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Yücel paylaşım için teşekkürler. Bir şey daha öğrenmiş olduk.

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Güzel bir sebze, yemeyenlerin denemesin tavsiye ederim.
Bakımı ve üretimi biraz zahmetli ama değiyor doğrusu.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Paylaşımına teşekkürler Yücel, şeptali ve kavun gibi görüntüsü var. İlk defa gördüğüm ve hiç tatmadığım bir mevya. İlk gördüğüm yerde tadına bakacağım. Görüntüsü ye beni der türder. Tebrikler.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
murkican yazdı:Paylaşımına teşekkürler Yücel, şeptali ve kavun gibi görüntüsü var. İlk defa gördüğüm ve hiç tatmadığım bir mevya. İlk gördüğüm yerde tadına bakacağım. Görüntüsü ye beni der türder. Tebrikler.
Abi tadı çok güzel ama bakımı çok zor. Bahçe işiyle uğraştıysan bilirsin kırmızı örümcek bi sardımı bi daha zor topluyorsun yok soğuk olmayacak yok kafasına poşet geçir kırağı vurmasın oy oy.
Yorumları: 759
Konuları: 28
yucel hayırlısı olsun ınsallah emeğın karsılığını fazlasıyla alırsın basarılar
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
yücel erdek ve çevresinde gördüğüm kadarıyla yetişmeyecek meyve sebze yok.bu pepino da eminimki hakkını verecektir.şimdiden hayırlı olsun.bakarsın ilk tadmaya biz geliriz.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
ilk defa duydum bu pepinoyu.. denk gelirsem birgün alıp yiyeyim bakalım.
allah kolaylık versin yücel abi,bahçe işi zor iş.. emeğinin karşılığını alırsın inşallah..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 879
Bende Ankara'da diktim fideleri, bakalım nasıl olacak
Tadı biraz mayhoş demissiniz ama mayhoşdan öte tatsız kavun gibi diyebiliriz. Yani hani kavun yeni olgunlaşırda tatlanmaya kalmazya, hatta kelek kavunun sulusu da diyebiliriz.
Ekstra tatlanması için tavuk gübresi tavsiye edenler var ben öyle de deneyeceğim bakalım.
Böceklenme konusunda da organik ilaçlar öneririm "neemazal" adlı ilacı internetten arattırın bilgiler bulabilirsiniz.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 879
Ege yazdı:ilk defa duydum bu pepinoyu.. denk gelirsem birgün alıp yiyeyim bakalım.
allah kolaylık versin yücel abi,bahçe işi zor iş.. emeğinin karşılığını alırsın inşallah..
Ege kardeşim, inşallah başarılı olurda ürün alabilirsem sana da tattırırım
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
serdar abi nerede yetiştiriyorsun.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]