Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
şaka yapıyor size şaka yapmaz bana böyle bir kötülük Happy
NİHAT abi başka ceza bulsak olmamı...Affet
Bul
YaKaMoZ yazdı:Vallaha ne yalan söyleyeyim NİHAT abi büyük adam haklı oldugumu anladı gaza getirildigimi anladı [SIZE="5"]cezamı erteledi[/SIZE]...Alkis
AcabaSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
[SIZE="4"]seni 1 tek şey kurtarır keklik,burada herkesin okudugu bölümde hepimize söz vereceksin,ben bu yaramaz guruptan yani arap(kankim olur)haşim ve albatros ile hiçbir şekilde aynı gurupta yer almıyacağım bunların hiçbir dediklerini yapmıyacağım yönetimin kurallarına uyacağım bi eşşeklik ettim birdha etmiyeceğime söz veriyorum diye yazacaksın yoksa forum oldugu sürece seni yaramaz ilan edeceğim ona göre...hadi verdim seçenek butonunu eline istediğine bas Happy[/SIZE]
Bul
Sadece HAŞİM abimi ORHAN abi lüferler muratımı bekliyor yak yak yak hadi mangalı diyordu abi yapma yav agır tahrik vardı gör bunlarıSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:[SIZE="4"]seni 1 tek şey kurtarır keklik,burada herkesin okudugu bölümde hepimize söz vereceksin,ben bu yaramaz guruptan yani arap(kankim olur)haşim ve albatros ile hiçbir şekilde aynı gurupta yer almıyacağım bunların hiçbir dediklerini yapmıyacağım yönetimin kurallarına uyacağım bi eşşeklik ettim birdha etmiyeceğime söz veriyorum diye yazacaksın yoksa forum oldugu sürece seni yaramaz ilan edeceğim ona göre...hadi verdim seçenek butonunu eline istediğine bas Happy[/SIZE]

Kes abi cezamı son kararım Happybeni yarı yolda bıraktılar ama ben abilerimi yarı yolda bırakmam dışarıda huzurlu bir şekilde gezebileceklerimi bakalım ben gayet huzurluyum...Snifsinf
Bul
YaKaMoZ yazdı:Kes abi cezamı son kararım Happybeni yarı yolda bıraktılar ama ben abilerimi yarı yolda bırakmam dışarıda huzurlu bir şekilde gezebileceklerimi bakalım ben gayet huzurluyum...Snifsinf

vayyy tamam sen kaşındın Siyirdimiçeride 3 yalnız gün hayırlı olsun...haaa sayın haşimde gelecek ama o kadarda insafsız değiliz..Siyirdim
Bul
sanırım muratın bittiği andırSnifsinf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
ya yok kendini cesur yürek sanıyor,hala daha içeride son nefesimde bile sözüm albatros,ataphüso,haşim olacak diyor yahuuu Siyirdim
haydar onu biraz silkelesin görürüm onu ben Siyirdim
Bul
YaKaMoZ yazdı:Kes abi cezamı son kararım Happybeni yarı yolda bıraktılar ama ben abilerimi yarı yolda bırakmam dışarıda huzurlu bir şekilde gezebileceklerimi bakalım ben gayet huzurluyum...Snifsinf

''sayın haşimde gelecek'' Neyse yalnız kalmayacaksın MuratHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:''sayın haşimde gelecek'' Neyse yalnız kalmayacaksın MuratHappy

okuyamaz abi,işkenceye maruzlar şu anda,perişanlar daha şimdiden..
bi ara alayım senide ziyarteçi olarak Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,119 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,056 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi