Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
araphüso26 yazdı:reisin selamı baş üstüne aleyküm selam
lüferinde maşallahı var bu sene epey bereketli olacak heralde lüser açısından... tebrik ederim nihatım
8ve 9 uncu resimlerde lüferin ağzındaki iğneler teldemi bağlı yoksa ip misinalarlamı bağlanmış açıklarmısın nasıl ve ile bağladığını?
-teşekkürler arkadaşlar,bende bu sene lüferden patlama bekliyordum ama eylül 15 geldi bir çıkışta 10 balıkla gelen olmadı eskidenen acemi balıkçı en az 10 balıkla gelirdi bu zamanda yani şu ilerleyen teknoloji geceleri balığı kıstırıp alıyor bizede tek tük kaçanlar kalıyor.ümitle bekliyorum ama zor gibi görünüyor.
-arap açıklamıştım mehmet abide sormuştu tekrarlıyım çelik tel ile 2 kanca birbirine bağlanıyor çelik telin ucuna düğüm atılıp 30 numara misinaya baglşanıp misinaya gezer gagalık kırmızı iple bağlanıyor.
eskiden 60-70 numara misina bağlardık oda aynı işi görür bazen tek balıkta bazen 2-3 balıktaa bir çeliği değiştiriyoruz lüfer bozuyor çeliği.bazende arkası halkalı kancaları halkadan birbirine geçiriyoruz ama o biraz kaba takım oluyor.
teşekkürler.
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Nihat Abi tebrikler

.
2. mesajdaki fotoğraflar da şahane

.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 394
Konuları: 16
nihat çok güzel resimler o lüferleri boğazda bollaşmasını bekliyoruz
BOĞAZLARIN KRALI
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Paylaşıma teşekkürler nihat bey.Balığı bol olduğu zaman herkes yakalar önemli olan az olduğu zaman yakalamak buda tecrübe ister.İşte büyük reiste burada ustalığını kullanmış ikinizide tebrik ederim afiyet şeker olsun.
bugün komşumuz sabah çıkmış 6-7 saat zargana ve lüfer peşinde koşmuş 1 tane lüferle dönmüş o kadar az balık yani.
teşekkürler arkadaşlar saolun
Yorumları: 941
Konuları: 69
Bu iyi haber Nihat Lüferler göründü demekki Bizim buraya da kış kışlayın Biraz.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
babana teşekkürler nihat oda olmasa senden balık falan göreceğimiz yok zaten

usta her zaman ustadır miçoda her zaman miço değişmez bu kural ihtiyarın ellerinden öptüm allah sağlık versin onada bizde balık görelim ereğlinin
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 160
Konuları: 14
nihat abi istanbulda nerede yakalıyorsun maşallah nezaman balığa gitsen boş yok.
arSStore.com alışverişin yeni yüzü
baz yazdı:nihat abi istanbulda nerede yakalıyorsun maşallah nezaman balığa gitsen boş yok.
fatih ben tekirdağda avlanıyorum ama boş da dönüyorum yani Allaha şükür boş dönmem mutlaka yemeklik balığım vardır ama tabiiki hepsi lüferli olmuyor.teşekkürler.