Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rekoru kırdık(Benden bu kadar)
bahadır pes etmek yok paylaşımın için teşekkürler bende sana yakın yer söyleyeyim kaba lidaki ve çupra kesin alırsın inciraltı özdilek alışveriş merkezini geç 200 300 mt ileride sağda park alanı var botu oradan indirebilirsin çok kolay araç parkı sorun değil botla yaklaşık 500 veya 600 mt açıl genrelde balıkcı teknelerini görürsün yem teke ve yengeç rast gele .AlkisSeerf
Bul
bahadır baktın balık yok sahil evlerinin tam önüne doğru git yerler yakın derinlik 3 .4 mt AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:bahadır pes etmek yok paylaşımın için teşekkürler bende sana yakın yer söyleyeyim kaba lidaki ve çupra kesin alırsın inciraltı özdilek alışveriş merkezini geç 200 300 mt ileride sağda park alanı var botu oradan indirebilirsin çok kolay araç parkı sorun değil botla yaklaşık 500 veya 600 mt açıl genrelde balıkcı teknelerini görürsün yem teke ve yengeç rast gele .AlkisSeerf

bucalıfikret yazdı:bahadır baktın balık yok sahil evlerinin tam önüne doğru git yerler yakın derinlik 3 .4 mt AlkisSeerf

Saolasın Fikret abi, ben çözümü buldum bileSiyirdim
Yoklama http://www.amatorbalikci.net/showthread....&page=1522 15220 nolu mesajHappyBoboSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:bendede mercury var bahadır 6 hp ile daha güzel avlar oluyor Gulumse.
ayrıca benim tercihim herzaman yalnız avdır hatta babamı bile yanıma almıyorum babam benle gelirse ben kamera alıp çekime geçiyorum.2 kişi oldumu hem balık tutmak zorlaşıyor hem 2 kişi ortak avcılıkta birtürlü buluşamıyor.
senelerdir yalnız balık tutmaya çalışırım arkadaşlarla çıkacaksamda genelde uzun olta yerine çapari yada yemli oltacılıgı tercih etmeye çalışırım.sırtıdada pek sorun olmaz ama uzun oltada 2 kişi çok zordur.

Abi seninki denizde, bizim botta tüm teşkilatı taşı indir, bindir zor olur tek başına...Deniyeceğim bir gün bakalım ...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
güzel çözüm yorulma derdi uykusuzluk ortadan kalkmışSiyirdim
afiyet olsun bu oltaya bütün balıklar gelir.AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:güzel çözüm yorulma derdi uykusuzluk ortadan kalkmışSiyirdim
afiyet olsun bu oltaya bütün balıklar gelir.AlkisSeerf

SiyirdimBoboHappyHehe76
Dediğin gibi hem de hepsi geliyor Bobo

Bul
sıkma canını bahadırım cuma akşamı sarıyer barajına gittik yeni geldik yemeğe balığı zor tuttukSnifsinfSiyirdimama sen buraya bencede rapor eklemeWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:sıkma canını bahadırım cuma akşamı sarıyer barajına gittik yeni geldik yemeğe balığı zor tuttukSnifsinfSiyirdimama sen buraya bencede rapor eklemeWink

Mehmet abi haklı galiba ArabımSiyirdim Fazla mertlik mi yapıyoruz neHappy

Lakerda yazdı:Bu başlıktaki yüzdenin fazla olmasına üzülme,sen biraz fazla mertlik yapıyorsun gibime geliyor Gulumse bizim iskele muhabbetlerinin tamamı rapor olsa burada sana yer kalmaz Siyirdim ayrıca buraya yazmayan onlarca arkadaşın mevcudiyetinden şüphem de yok..
Moralleri bozmak yok,uygun yem,takım, mera ,saat denkleştiğinde seni bu başlıkta çok ararız..
Foto da olsa güzel rapor için teşekkürler..
Kıyıdan av yapanları dalyancıya benzettim..

Bul
kasap100 yazdı:Saolasın Fikret abi, ben çözümü buldum bileSiyirdim
Yoklama http://www.amatorbalikci.net/showthread....&page=1522 15220 nolu mesajHappyBoboSeerf

Yakın avlakta balık yakalamak alışkanlık yapmasınSiyirdimafiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Moralin bozulmasın kısmet birdahaki sefere...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi