Yorumları: 22,029
Konuları: 258
eşref sürek yazdı:Orhan abim böyle bir havada bundan iyisi canının sağlığı o kadar zahmete rağmen tavalık balığı yakalamışsın tebrikler
çapa ipini sarmak için ben bahçe hortumu sarmada kullanılan küçük plastikten mamül çıkrıklar var onlardan kullanıyorum çok kolay oluyor tavsiye ederim fiyatlarıda 25 tl civarında
bereketli avlar afiyet olsun rastgele
Eşref iyi fikir almamada gerek yok evde hazır var

Teşekkür ederim.
Emrah77 yazdı:Bereketli olsun abi...Bu havalarda bundan iyisini bulmak zor...Eline emeğine sağlık...
Dünkü havadan sonra bu balıkların yeri bi başka

teşekkür ederim Emrah
Bornova - izmir
Yorumları: 840
Konuları: 27
orhan abi tebrikler baya meşaketli geçmiş avın fakat sonucu gayet güzel olmuşa benziyor.
bucalı alper yazdı:Orhan abi, sıkı bir mücadeleden sonra hedefe ulaşmışsın ellerine sağlık sanabahsettiğim 1100m' lik bankonun üzerine mi gittin c.tesi hava uygun bana ne zaman ugruyacaksın sana sürprizim var haberin olsun
Alper,dünkü havada arama yapma şansım hiç yoktu daha önceden belirlediğim yere gitmeye çalıştım

aklımdasın inşallah önümüzdeki hafta başında gelmeye çalışacağım.
Bornova - izmir
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
vay benim yokluğumdan yararlanıp gopezleri götürmüşsün yine

rastgele ağam devamıgelsin
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
abi, maceralı bir av günü olmuş ama sonuç yine güzel olmuş. tebrikler. ben de hasret kaldım denize. bakalım bu hafta sonu meteo.gr havayı güzel gösteriyor. kısmet.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
taze yem konusunda her zaman problem yasiyorsun Orhan abi,yem yine donmus sulines mi?
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:taze yem konusunda her zaman problem yasiyorsun Orhan abi,yem yine donmus sulines mi?
Dün İzmirden gelen arkadaşa sülünez getirdim

avdada taze sülünez kullandım.
Bornova - izmir
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
orhanekmekci yazdı:Dün İzmirden gelen arkadaşa sülünez getirdim
avdada taze sülünez kullandım.
abi faruk abim mamun ayarladı, bu hafta sonuna... bir kutu da size gönderir artık.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
naxos 5 yazdı:abi faruk abim mamun ayarladı, bu hafta sonuna... bir kutu da size gönderir artık.
Çok iyi olur Hakan,dün arkadaşıma mamun ısmarlamışdım fakat bulamamış sülüneze razı oldum
Bornova - izmir