Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nihayet balıktayım
Can ARSLAN yazdı:Orhan abi maşallahın var, balıklar harika
Teşekkür ederim CanSeerf

Albatros-gr yazdı:Basligi ilk gordugumde ,birileri icin hasret bitmis dedimAlkis
Konuyu okudugumda,devaminda baliklara bir baktim...
ne dusundugumu soyliyeyim..
bu baliklari afiyetle yersin Orhan abide..bunca cileden sonra..baliklara ozel bir masa olusturman lazim..bu nasil olur,ben bilemem...Seerf
abi bravo dogrusu...sert bir balikcilik olmus,nede olsa eski topraksin...Alkis
afiyet olsun..unutma dedigim gibiSeerf
rastgele

Faruk,bu balıkların tür cins ayrımı yapmadan inşallah bugün keyifle götürülecektirSeerfTeşekkür ederim.
Bornova - izmir
Bul
eşref sürek yazdı:Orhan abim böyle bir havada bundan iyisi canının sağlığı o kadar zahmete rağmen tavalık balığı yakalamışsın tebrikler
çapa ipini sarmak için ben bahçe hortumu sarmada kullanılan küçük plastikten mamül çıkrıklar var onlardan kullanıyorum çok kolay oluyor tavsiye ederim fiyatlarıda 25 tl civarında
bereketli avlar afiyet olsun rastgele
Eşref iyi fikir almamada gerek yok evde hazır varAlkisTeşekkür ederim.

Emrah77 yazdı:Bereketli olsun abi...Bu havalarda bundan iyisini bulmak zor...Eline emeğine sağlık...

Dünkü havadan sonra bu balıkların yeri bi başkaGulumseteşekkür ederim EmrahSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi tebrikler baya meşaketli geçmiş avın fakat sonucu gayet güzel olmuşa benziyor.76
Bul
bucalı alper yazdı:Orhan abi, sıkı bir mücadeleden sonra hedefe ulaşmışsın ellerine sağlık sanabahsettiğim 1100m' lik bankonun üzerine mi gittin c.tesi hava uygun bana ne zaman ugruyacaksın sana sürprizim var haberin olsun76
Alper,dünkü havada arama yapma şansım hiç yoktu daha önceden belirlediğim yere gitmeye çalıştımGulumseaklımdasın inşallah önümüzdeki hafta başında gelmeye çalışacağım.
Bornova - izmir
Bul
vay benim yokluğumdan yararlanıp gopezleri götürmüşsün yine Siyirdimrastgele ağam devamıgelsin Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
abi, maceralı bir av günü olmuş ama sonuç yine güzel olmuş. tebrikler. ben de hasret kaldım denize. bakalım bu hafta sonu meteo.gr havayı güzel gösteriyor. kısmet.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
taze yem konusunda her zaman problem yasiyorsun Orhan abi,yem yine donmus sulines mi?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:taze yem konusunda her zaman problem yasiyorsun Orhan abi,yem yine donmus sulines mi?

Dün İzmirden gelen arkadaşa sülünez getirdimGulumseavdada taze sülünez kullandım.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Dün İzmirden gelen arkadaşa sülünez getirdimGulumseavdada taze sülünez kullandım.

abi faruk abim mamun ayarladı, bu hafta sonuna... bir kutu da size gönderir artık.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:abi faruk abim mamun ayarladı, bu hafta sonuna... bir kutu da size gönderir artık.

Çok iyi olur Hakan,dün arkadaşıma mamun ısmarlamışdım fakat bulamamış sülüneze razı oldumGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,923 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,400 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,952 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN
  Nihayet bir raporda benden HAŞİM77 45 6,143 27-12-2009, 15:24
Son Yorum: Can ARSLAN