Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıkların dünyası
Güzel görüntüler Alkis

Adamın olta atası geliyor orayaSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:nedim kaplan köpekbalıgı var onun videosunuda çektim yrın işyerimden yüklerim ciddi korkunç bişey Gulumse

Hay o suya girenlerin aklına şaşayım Hi Beni narkozla bile sokamazlar Siyirdim Merak ettim videoyu Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ne güzel gittin, gezdin, gördün,
ne güzel bizimle paylaştın.
teşekkürler nihat.Alkis
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Çok teşekkür Nihat ,AlkisAlkisAlkis
Bul
Teşekkürler Nihat,video bambaşka oluyor..
Bul
AlkisAlkisAlkis İstanbul'a gidince ilk uğrayacağım yer Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
http://www.dailymotion.com/video/xbhoi1_akvrym_animals buda kaplan köpekbalığı akvaryumun en büyük ve vahşi hayvanı buymuş.
Bul
LeVrEkCi yazdı:http://www.dailymotion.com/video/xbhoi1_akvrym_animals buda kaplan köpekbalığı akvaryumun en büyük ve vahşi hayvanı buymuş.
videoda olsa,tuyler urpertiyor..
nasilda asaletli gidiyor..
fakat bizden uzek dursun..
cok guzel goruntuler..
tekrar tesekkurler NihatSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Hi Korkunç bir yaratık bu yaw , baksana hayvanın bir kaşıntısı olduğu çok belli Hi Yiyecek iri et parçası arıyor Siyirdim Herhalde dünyada en çok insan öldüren köpekbalığı cinsi bu olsa gerek Smile Avustralya'da sörfçüleri katleden bu tür idi .Çok sığ yerlere kadar giriyorlar bu canavarlar Nayirolamaz
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Paylaşım için teşekkürler nihat istanbula gelişimde birde ben dolaşayım bakalım oraları..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dinazorlarin dünyasi YaKaMoZ 11 2,000 19-06-2012, 16:32
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi