Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greek team olaganustu toplandi
HAŞİM77 yazdı:Greek team'ın bu güzel toplantıların her zaman olmasını dilerim.AlkisSeerf Faruk abi resimler ceptende çekilse,arap resimde olsa insan gönül gözüyle baktımı hepsini görüyor.Seerf
tesekkurler Hasim ....cok sagolSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Nihat guzel bir muhabbet oldu...

sagol Ismail..
dedigin gibi muhabbet balik olunce saat gece yarisi oluverdi..

sagol Orhan abi
muhabbetten yarin icin bir balikcilik cikmadi Orhan abii.hem havalar musade etmiyor,hemde christmans haftasi dukkanlar acik

sagol Fikret...sizlerede iyi muhabbetler dilerim

sagol Murat..yazdigin j`leri sayamadim,fakat hemen-hemen o kadar vardi

sagol Murat...
muhabbet balik olunca kimse bir detay kacirmak istemiyor herhalde..
eve geldigimde inan bende fotolara baktim..ne bu yaw dedim,sanki politik konular konusuyoruz...

sagol Umit..sizlerede boyle muhabbetli geceler dilerim

faruk abi sayamadığına göre jjjjjjjj ları ben eksik yazmışım 9 taneydi demekki 19 tane jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj olmalıymış Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Allah muhabbetinizi neşenizi bozmasın inşallah, Greek team a saygılar sevgiler...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fish or die yazdı:faruk abi sayamadığına göre jjjjjjjj ları ben eksik yazmışım 9 taneydi demekki 19 tane jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj olmalıymış Siyirdim
he he he SiyirdimHappy
o kadar j oldugunda insanin middesini yikiyorlar...beni gondermeye mi,niyetlendin?Siyirdim
Uzun_ahmet yazdı:Allah muhabbetinizi neşenizi bozmasın inşallah, Greek team a saygılar sevgiler...
tesekkurler Ahmet..cok sagolSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk,toplantı yaptığınız mekanda hemSeerfservisi hemdeKahveservisinin beraber yapıldığı sıcak ortam yaratılmışAlkisbu hafta toplantıyı kim organize ediyorHeheSeerf
Bornova - izmir
Bul
yok faruk abi sen bize lazımsın daha nereye dur bakalım Seerf

sana 10 jjjjjjjjjjjj yeter haftasonu haftaiçi maksimum 5 jjjjj Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,toplantı yaptığınız mekanda hemSeerfservisi hemdeKahveservisinin beraber yapıldığı sıcak ortam yaratılmışAlkisbu hafta toplantıyı kim organize ediyorHeheSeerf
o gittigimiz mekan..her carsamba arkadaslarile ugradigimiz mekan....
bu hafta toplanti biraz zor olacak,cunku persembe sabahi 4 gunluk bir Uludag tatiline gidiyoruz arkadaslar ile...burada cristhmans tatili nedeni ile 3 gun dukkanlar kapali(ben pek kis tatillerini sevmem,fakat arkadas ortamini da bozmam.....Guzel tatil..deniz kenarinda olurSeerf)
fish or die yazdı:yok faruk abi sen bize lazımsın daha nereye dur bakalım Seerf

sana 10 jjjjjjjjjjjj yeter haftasonu haftaiçi maksimum 5 jjjjj Siyirdim
sagol Murat simdi oldu....
bu dedigin mantikli geldi bana da...Seerf
Bul
[quote=Albatros-gr]o gittigimiz mekan..her carsamba arkadaslarile ugradigimiz mekan....
bu hafta toplanti biraz zor olacak,cunku persembe sabahi 4 gunluk bir Uludag tatiline gidiyoruz arkadaslar ile...burada cristhmans tatili nedeni ile 3 gun dukkanlar kapali(ben pek kis tatillerini sevmem,fakat arkadas ortamini da bozmam.....Guzel tatil..deniz kenarinda olurSeerf)

Bak gördünmü yine hafta sonunu birisi organize etmişHappyAlkisSeerfkeyifli tatiller dilerimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bak gördünmü yine hafta sonunu birisi organize etmişHappyAlkisSeerfkeyifli tatiller dilerimSeerf
tesekkur ederim ..cok sagol
Bul
Oh oh, muhabbete bak muhabbete SeerfAlkis bundan iyisi şamda kayısı.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  buca team bir arada :) blue_zaire 20 3,864 03-08-2009, 16:54
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  flaş flaş flaş...eskişehir team çanakkalede.. ANTALYALI07 12 2,531 03-10-2008, 14:06
Son Yorum: andrail gail
  Çanakkale team buluŞmasi thunderbolt 24 4,904 27-08-2008, 10:19
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi