Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sırtıda,sırıttım
Orhan abicim
bu aralar bizler çıkamıyoruz ama hiç olmazsa sen havayı iyi bulduğunda çıkta senden haberler alalım.
güzel paylaşımın için teşekkürler,Alkis

sırtı da kullandığın misina kaçlık,
eğer levrek için geziyorsan 0,30 dan kalın kullanma abi misinayı fark ediyor ve atlamıyor bilgine,

rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
orhan abi bereketli olsun.maşallah güzel avlar yapmışsın,meraları rahat bıraksalar güzel balık yapacak sizin oralar abicim,trolsuz,gırgırsız avlar dilerim.paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
abi, helal olsun bu soğukta balığa çıkmışsınAlkis. Faruk abi (albatros.gr) gör bak Siyirdim. öyle sıcak odada dvd seyrederek "balıkçıyım" diye geçinmek olmaz.Happy

orhan abi güzel olmuş. tebrikler....
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:abi, helal olsun bu soğukta balığa çıkmışsınAlkis. Faruk abi (albatros.gr) gör bak Siyirdim. öyle sıcak odada dvd seyrederek "balıkçıyım" diye geçinmek olmaz.Happy

orhan abi güzel olmuş. tebrikler....
gordum Hakan ,gordum..Hi
ona bakma sen ,o genc,bizim yasa geldiginde..o da sicak odaya atacak kendiniSiyirdim
saka bit tarafa Orhan abinin masallahi var bu konudaAlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:gordum Hakan ,gordum..Hi
ona bakma sen ,o genc,bizim yasa geldiginde..o da sicak odaya atacak kendiniSiyirdim
saka bit tarafa Orhan abinin masallahi var bu konudaAlkisAlkisAlkis

Şimdi anladım Faruk,tekneyi erkenden kıyıya cekmenin nedeniniHappySiyirdim
Bornova - izmir
Bul
abi çok güzel balıkçılık..bol çeşit..helal olsun sana..daha bollarına inşallah..saygılar..rastgele...
Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:orhan abi sırtıda balık gelmeye başladımı tadından yenmez balık bindimi rapalaya yada silikona kopacak gibi asılır boş bulunmamak lazım birde büyük denk gelirse kancaları açabilir ona dikkat etmek lazım.
sen yada bahadır bakalım kim denk gelecek merak ediyorum Gulumse
özledim sırtı çekmeyi,sanıyorum nisan başları başlarım 2 kamış 1 el oltası kaya kenarlarında dolaşmaya Seerfafiyet olsun abi yine mezelik çıkmış Alkis

Emrah77 yazdı:Orhan abi bereketli olsun...

HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun Orhan abi kısmetini almışsın daha bol ve büyük avların olması temennisiyle. Afiyet olsun.Alkis

ozoca51 yazdı:orhan abi afiyet olsun.iyiki 1 saat kalmışsın, yoksa denizi kurutacakmışsın.Smile

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
deniz aşığı yazdı:orhan abicim bir saatte bol miktarda tavalık çıkmış umarım sırtıda bir dahaki sefere fazlasıyla istediğini alırsın rastgeleAlkis Seerf

bahriyeli yazdı:bereketli olsun orhan abi sırtıda olmasada yemlide tavalıklar çıkmış aifyet şeker ola.Alkis

Salih Reis yazdı:Orhan abicim
bu aralar bizler çıkamıyoruz ama hiç olmazsa sen havayı iyi bulduğunda çıkta senden haberler alalım.
güzel paylaşımın için teşekkürler,Alkis
sırtı da kullandığın misina kaçlık,
eğer levrek için geziyorsan 0,30 dan kalın kullanma abi misinayı fark ediyor ve atlamıyor bilgine,

rastgele

ANTALYALI07 yazdı:orhan abi bereketli olsun.maşallah güzel avlar yapmışsın,meraları rahat bıraksalar güzel balık yapacak sizin oralar abicim,trolsuz,gırgırsız avlar dilerim.paylaşım için teşekkürler.rastgele.

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Şimdi anladım Faruk,tekneyi erkenden kıyıya cekmenin nedeniniHappySiyirdim
HappyHappyHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tahsinmersin yazdı:maşallah Orhan abim,1 saatte işi götürmüşsün.benim anlamadığım
niye hep sırtıda inat yapıyon,orada sırtıdan çok balık yakalayan mı var?
burası İZMİR,istanbul mu zannettin.istanbul da at-çek yaparlar balığı alırlar,sırtı yaparlar balığı alırlar.onlarda bu yüzden rapalalar gani,gani sen anladın yaniHappy.
Yemliye önceden takılsaymışım iyi balık alacakmışım,sahteyle dolaşmam başta melanur,eşek istavriti için belli dönemlerde iyide balık yakaladım.Teşekkür ederim İsmailSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi