Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tahsin Mersin diyor ki Şafak 3
AlkisTahsin her şeyden önce senin için hayırlı uğurlu olsun. Yaşamında kendine daha fazla zaman ayırabileceğin bir döneme başlıyacaksın. Ben emekli olalı neredese 10 yıl olacak ama maça halen devam ediyoruz. Sen gönlünce yaşa inşallahSmile
Bul
Tahsin abi hayırlı uğurlu olsun ALLAH güle güle parayı harcamayı nasip etsin desene levrekler yandı senin merada levrek kalmaz artık .Gulumse
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
tahsinmersin yazdı:sevgili arkadaşlar emeklilik dilekçemi vermeye 3 günüm kaldı bunu sizlerle paylaşayım dedim.Gulumse
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlık mutluluk versin inşallah abi darisi yavas yavas benim ve tum arkadaslarin basina Alkis
Bul
tahsincim ben yazana kadar sanırım sen emekli oldunSiyirdimhayırlı olsunAlkis emeklilik benim için özgürlük demek sana da özgür günlerinde sağlıklar dilerimSeerf
Bul
Tahsin abi hayırlı uğurlu olsun...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
tahsin hayırlı olsun AlkisAlkissende bizim guruba katılıyorsun SiyirdimSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:tahsin hayırlı olsun AlkisAlkissende bizim guruba katılıyorsun SiyirdimSeerf
Çalışan emekliler gurubumu.Rolleyes
Bul
Salih Reis yazdı:Allah herkeze emekli olmayı nasip etsin Smile

afiyetle ve sıhhatla güzel emeklilik günleri geçirirsin insallah.Seerf
amin salih.sanda güzel emeklilikler dilerim,seninde fazla olmasa gerek.
ALTAYLI yazdı:AlkisTahsin her şeyden önce senin için hayırlı uğurlu olsun. Yaşamında kendine daha fazla zaman ayırabileceğin bir döneme başlıyacaksın. Ben emekli olalı neredese 10 yıl olacak ama maça halen devam ediyoruz. Sen gönlünce yaşa inşallahSmile
evet Ercan abi,bizde maça devam edicez.
teşekkürler abi.
doktor yazdı:Tahsin abi hayırlı uğurlu olsun ALLAH güle güle parayı harcamayı nasip etsin desene levrekler yandı senin merada levrek kalmaz artık .Gulumse
Gulumse sağol eren.teşekkürler.
ozzy mese yazdı:Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlık mutluluk versin inşallah abi darisi yavas yavas benim ve tum arkadaslarin basina Alkis
Affetamin,darısı sizlerin başına.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Üç gün daha dolmadımı İsmailcim.Dilekçeni verdinmi.
Bul
deniz aşığı yazdı:tahsincim ben yazana kadar sanırım sen emekli oldunSiyirdimhayırlı olsunAlkis emeklilik benim için özgürlük demek sana da özgür günlerinde sağlıklar dilerimSeerf
bende sana sağlıklar dilerim.gene çalışıcaz özgür olamasaktan bundan sonra en azından içimiz rahat olucak
Emrah77 yazdı:Tahsin abi hayırlı uğurlu olsun...
sağolasın emrah,teşekkürler.
bucalıfikret yazdı:tahsin hayırlı olsun AlkisAlkissende bizim guruba katılıyorsun SiyirdimSeerf

sağol fikret abicim,bende tekavutcu oldum.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şafak 36 mehmetdemirci 21 3,398 19-05-2013, 01:40
Son Yorum: 34lonely
  YALOVA dan TAHSİN geçti yalova tatar 34 3,611 27-04-2012, 08:51
Son Yorum: Cahit Acun
  O ŞİMDİ ASKER ŞAFAK :208 şanslı_amatör 10 2,888 18-07-2007, 18:23
Son Yorum: ALTAYLI
  mersin civarı harita YAŞAR TAŞKIN 2 1,722 11-05-2007, 12:12