Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese merhaba
Cahit bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...AlkisSeerf
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
LeVrEkCi yazdı:cahit abi forum dünyasındaher zaman yazılanlarda mimik olmaması dolayısı ile sıkıntılar yanlış anlamalar olmuştur ama benim tanıdıgım kişilerde senin yazdıklarına karşılık kendi yazacaklarından alınmayacagını düşünerek yazmışlardır bundan eminim,
bizim forumumuzda 1 dakikalık üyede 4 senelik üyede aynı yakınlıkta karşılanır ve aynı yakınlıkla cevaplar verilir galiba sen yazılanları yanlış yorumlamışsın,emin ol burada kötü birşey yazacak yada senin esprili yaklaşımını ciddiyetle karşılayacak kimse yoktur.
esprili girişin gibi güzel paylaşımların olması dileğimdir.
saygılarımla..Gulumse

Böyle bir yazıyı ciddiye alacak arkadaşlarımın olmadığını düşünmek istiyorum.Teşekkürler..
Bul
bahriyeli yazdı:hoşgeldiniz cahit abi keyifli paylaşımlar dileğiyle rastgeleAlkis

Teşekkürler ediyorum.Sağol sevgili kardeşim.
Bul
tahsinmersin yazdı:aramıza hoşgeldin abi.benim söylediklerimdede espri yokmu.
bende iddialıyım ama yazdığım gibi zaman geldi bir çocuk yanımdan levreği yakaladı gitti,zaman geldi sarhoşu yanımdan uzaklaştırmak için verdiğim oltayla balık yakaladı.Bobo
rast gelsin.

Yanaklarından öpüyorum.Kendine iyi bak...
Bul
Emrah77 yazdı:Cahit bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...AlkisSeerf

Teşekkürler sevgili Emrah.Sağol.Esen kal..
Bul
cahit abi hoşgeldin yeni sezonda bol raporlar bekliyorum saygılar abicim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:cahit abi hoşgeldin yeni sezonda bol raporlar bekliyorum saygılar abicim.

Teşekkürler ediyorum sevgili Sedat.İnşallah bol raporlarımız olur.
Bul
Cahit bey aramıza hoşgeldiniz Alkis iyi ve keyifli paylaşımlar Alkis
Bul
Sevgili Üstadım,
Öncelikle hoşgeldiniz.
Sayenizde bir çok konuda bilgi sahibi olmuş biri olarak sizleri aramızda görmek sitemiz için ve kendi adıma mutluluk verici.
Bilgi dolu ve keyifli paylaşımlarınızda buluşmak üzere tekrar merhaba...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Cahit Kardeşim hoş geldin,sefalar getirdin.Beni kırmayarak aramıza katıldığın için teşekkür ederim.Her zaman karşılık beklemeden kendinden bir şeyler veren çok yüce gönüllü bir dost,iyi bir arkadaş olduğuna şahit olan arkadaşlarımızında senin paylaşımlarından büyük keyif alacaklarından eminim.Sevgilerimle.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi