Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yarım dalya...
Kamil ILIPINAR yazdı:yarım dalyanı tamamlaman umuduyla ağam Seerf76
Bu günlere sayenizde geldik.Yine sayenizde o da olacak İnşallah.Affet
Eyvallah kardeşim.Alkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Yalçın kardeşim sağ elinin içiyle sol omuzunu aşağı doğru sıvazlayıpBobo oo o cici cici de. Ben de seni tebrik etmiş olayımSeerf
İlk karşılaşmamızda o işi sen yapmalısın sevgili Abim.Bana bırakırsan sık sık görüşemeyiz.NayirolamazTeşekkür ederim.76
Bul
Tropheus yazdı:sen hep burda ol yeterki mesaj sayın benım için hiç önemli degil degerli abim benim sen bu alemde teksin ve tek olarak kalacan seni çok seviyorum canım abim benim .
Ben emelime ulaştım.Mesaj sayısı bundan sonra benim içinde önemli değil.
Siz varsanız bende varım.Allah kimsenin yokluğunu bana göztermesin.İyiki varsınız.Canım benim teşekkürler.Ben de seni çok seviyorum.Bu seneki tatili uzun tutmalısın.
Bul
yalova tatar yazdı:yalçın tebrik ederim Seerf sana bol bol tam dalyalar ,burda yaz geldi babanı bi ziyerete gel hadi Wink
Bunu söylemek hiç işime gelmiyor ama bundan sonra galiba babamın cenazesine geleceğim.Yine morali bozulmuş.Bundan sonra yapılacak bir şey kalmadı.İlaçlarını kesmişler.Moralimiz bozuk anlayacağın.Keşke böyle olmasaydı.....O zaman keyifle gelirdik....
Bul
ustam61 yazdı:Geçmiş olsun Yalçın kardeşim.yapacağım birşey olursa haber ver.elimden geldiğince her konuda yanındayım.
Eyvallah kardeş.Allah razı olsun.Ama sanırım bu kez yapacak bir şey yok.
Bul
yycolak yazdı:Ben emelime ulaştım.Mesaj sayısı bundan sonra benim içinde önemli değil.
Siz varsanız bende varım.Allah kimsenin yokluğunu bana göztermesin.İyiki varsınız.Canım benim teşekkürler.Ben de seni çok seviyorum.Bu seneki tatili uzun tutmalısın.
bagzı işlerim var onları halledersem cok guzel olacak cok.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
yycolak yazdı:Eyvallah kardeş.Allah razı olsun.Ama sanırım bu kez yapacak bir şey yok.
Yalçın abi bende annemin rahatsızlığının son evrelerinde bu duyguları yaşadım,,içinde bulunduğun durumu çok iyi biliyorum,çünkü anneminde bu döneminde yapacak bir şey kalmamıştı ..Snifsinfdoktor bu durumu sadece bana söylemişti..herkes iyileşmesi için çabalarken acı sonu bilen tek kişi olarak iki ay boyunca ilaçların yardımıyla herkese tiyatro yapmak zorunda kaldım.. bu yüzden sana sabır dilemekten başka bir şey gelmez elimden..en iyi dilekleri bile umursayamayacağın bir zaman dilimini yaşamak çok zor be abi..Snifsinf
Bul
senin dalya nı sevsinler.
sana nice 5000 dalyalar feda olsun.Smilekontörlerin seller sular gibi aksın.
sen ki bizim KOKOREÇ imiz,canımız CİĞERimizsin.Bobo
şekerim.hatta sen benim lolipop şekerimsin.Siyirdim
allah sana uzun ömürler versin,sıhhatıyle sağlığıyla.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tropheus yazdı:bagzı işlerim var onları halledersem cok guzel olacak cok.

Her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim.Biz her zaman hazırız.76
Bul
realdeath yazdı:Yalçın abi bende annemin rahatsızlığının son evrelerinde bu duyguları yaşadım,,içinde bulunduğun durumu çok iyi biliyorum,çünkü anneminde bu döneminde yapacak bir şey kalmamıştı ..Snifsinfdoktor bu durumu sadece bana söylemişti..herkes iyileşmesi için çabalarken acı sonu bilen tek kişi olarak iki ay boyunca ilaçların yardımıyla herkese tiyatro yapmak zorunda kaldım.. bu yüzden sana sabır dilemekten başka bir şey gelmez elimden..en iyi dilekleri bile umursayamayacağın bir zaman dilimini yaşamak çok zor be abi..Snifsinf

Teşekkür ederim Ömercim.Gerçekten zor bir durum.Bir hevesleniyorsun her şey yolunda gidiyor diye,bir bütün umutlar birden bire suya düşüyor.Yapacak bir şey yok.Takdir-i İlahi.Allah yardımcımız olsun.Affet
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi