26-03-2010, 01:30
Kamil ILIPINAR yazdı:yarım dalyanı tamamlaman umuduyla ağamBu günlere sayenizde geldik.Yine sayenizde o da olacak İnşallah.

Eyvallah kardeşim.

Yarım dalya...
|
26-03-2010, 01:30
Kamil ILIPINAR yazdı:yarım dalyanı tamamlaman umuduyla ağamBu günlere sayenizde geldik.Yine sayenizde o da olacak İnşallah. ![]() Eyvallah kardeşim. ![]()
26-03-2010, 01:32
ALTAYLI yazdı:Yalçın kardeşim sağ elinin içiyle sol omuzunu aşağı doğru sıvazlayıpİlk karşılaşmamızda o işi sen yapmalısın sevgili Abim.Bana bırakırsan sık sık görüşemeyiz. ![]() ![]()
26-03-2010, 01:35
Tropheus yazdı:sen hep burda ol yeterki mesaj sayın benım için hiç önemli degil degerli abim benim sen bu alemde teksin ve tek olarak kalacan seni çok seviyorum canım abim benim .Ben emelime ulaştım.Mesaj sayısı bundan sonra benim içinde önemli değil. Siz varsanız bende varım.Allah kimsenin yokluğunu bana göztermesin.İyiki varsınız.Canım benim teşekkürler.Ben de seni çok seviyorum.Bu seneki tatili uzun tutmalısın.
26-03-2010, 01:39
yalova tatar yazdı:yalçın tebrik ederimBunu söylemek hiç işime gelmiyor ama bundan sonra galiba babamın cenazesine geleceğim.Yine morali bozulmuş.Bundan sonra yapılacak bir şey kalmadı.İlaçlarını kesmişler.Moralimiz bozuk anlayacağın.Keşke böyle olmasaydı.....O zaman keyifle gelirdik....
26-03-2010, 01:50
ustam61 yazdı:Geçmiş olsun Yalçın kardeşim.yapacağım birşey olursa haber ver.elimden geldiğince her konuda yanındayım.Eyvallah kardeş.Allah razı olsun.Ama sanırım bu kez yapacak bir şey yok.
26-03-2010, 11:39
yycolak yazdı:Ben emelime ulaştım.Mesaj sayısı bundan sonra benim içinde önemli değil.bagzı işlerim var onları halledersem cok guzel olacak cok.
26-03-2010, 21:07
yycolak yazdı:Eyvallah kardeş.Allah razı olsun.Ama sanırım bu kez yapacak bir şey yok.Yalçın abi bende annemin rahatsızlığının son evrelerinde bu duyguları yaşadım,,içinde bulunduğun durumu çok iyi biliyorum,çünkü anneminde bu döneminde yapacak bir şey kalmamıştı .. ![]() ![]()
26-03-2010, 22:37
senin dalya nı sevsinler.
sana nice 5000 dalyalar feda olsun. ![]() sen ki bizim KOKOREÇ imiz,canımız CİĞERimizsin. ![]() şekerim.hatta sen benim lolipop şekerimsin. ![]() allah sana uzun ömürler versin,sıhhatıyle sağlığıyla.
27-03-2010, 00:24
Tropheus yazdı:bagzı işlerim var onları halledersem cok guzel olacak cok. Her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim.Biz her zaman hazırız. ![]()
27-03-2010, 00:27
realdeath yazdı:Yalçın abi bende annemin rahatsızlığının son evrelerinde bu duyguları yaşadım,,içinde bulunduğun durumu çok iyi biliyorum,çünkü anneminde bu döneminde yapacak bir şey kalmamıştı .. Teşekkür ederim Ömercim.Gerçekten zor bir durum.Bir hevesleniyorsun her şey yolunda gidiyor diye,bir bütün umutlar birden bire suya düşüyor.Yapacak bir şey yok.Takdir-i İlahi.Allah yardımcımız olsun. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|