Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitedeki Oyun Bölümü
LeVrEkCi yazdı:ben adamına gre oyun oynarım,
zarımın iyi günümdeysem şov oynarım ktü günümdeysen daha ciddi gerektiğinde kaçak oynarım ama genelde açık oynarım korkusuz risk alarak,
yaparız bi ara bi tavla Seerf
hiç öyle olduğunu sanmıyorum..ben açık oynadığımda hiçmi korkun yok diyordun..sen açık oynayamazsın abicim...daha rövanşı var bunun...ondan sonra konuşailirsin.200 promilli haldeyken olur böyle 5-4,5-1...tekne kullanacam deyip rockı almadın vücuduna..beni zayıf anımda rockıma gazoz katıp 2 ters bir düz ettin..bunu unutmayacağım...allahım bu bana yapılıııırmıı!!
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:hiç öyle olduğunu sanmıyorum..ben açık oynadığımda hiçmi korkun yok diyordun..sen açık oynayamazsın abicim...daha rövanşı var bunun...ondan sonra konuşailirsin.200 promilli haldeyken olur böyle 5-4,5-1...tekne kullanacam deyip rockı almadın vücuduna..beni zayıf anımda rockıma gazoz katıp 2 ters bir düz ettin..bunu unutmayacağım...allahım bu bana yapılıııırmıı!!
vayyy senin promilin baya fazlaymış kardeşim en rahat ve en açık tavlamı oynadım ama görmemişsin,asıl sen beni yazın yendiğinde önce köfteyle şişirmiştin sonra rockıyla bayıltıp yenmiştin unutmadım onu ben,son galibiyetimde eşit miktarda promil vardı SiyirdimSeerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:hiç öyle olduğunu sanmıyorum..ben açık moynadığımda hiçmi korkun yok diyordun..sen açık oynayamazsın abicim...daha rövanşı var bunun...ondan sonra konuşailirsin.200 promilli haldeyken olur böyle 5-4,5-1...tekne kullanacam deyip rockı almadın vücuduna..beni zayıf anımda rockıma gazoz katıp 2 ters bir düz ettin..bunu unutmayacağım...allahım bu bana yapılıııırmıı!!
mesela bir taktik kaptım buradan,Erdek dönüşü bazı kişiler tavla sözünden bile nefret edebilirSiyirdimben rahatım yenilme korkusu çekmiyorum çünkü ihtimal dahlinde bir olay(buda benim yenidikten sonra sığınacağım bahanem işteHappy)
Bul
realdeath yazdı:mesela bir taktik kaptım buradan,Erdek dönüşü bazı kişiler tavla sözünden bile nefret edebilirSiyirdimben rahatım yenilme korkusu çekmiyorum çünkü ihtimal dahlinde bir olay(buda benim yenidikten sonra sığınacağım bahanem işteHappy)
işin esprisi bir yana tavlayı en iyi bilen bile hiç bilmeyene herzaman yenilebilir tavla bu santranç değilki Seerf(al sana buda benim bahanem olsun Siyirdim)
Bul
LeVrEkCi yazdı:vayyy senin promilin baya fazlaymış kardeşim en rahat ve en açık tavlamı oynadım ama görmemişsin,asıl sen beni yazın yendiğinde önce köfteyle şişirmiştin sonra rockıyla bayıltıp yenmiştin unutmadım onu ben,son galibiyetimde eşit miktarda promil vardı SiyirdimSeerf
çok güldüm be abi ben seni bayıltmadımki sen koydun önüme 1 kilo rokayı ama ben yiyormuş gimi yaptım sen farketmedin yedikçe yedin rokayı..sonra bayıldın bende fırsatı değerlendirdim..o halinle bile sıkı zar tutyordun..bir ara 8 kere altı oynadın yine yenildin.....Hehe
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:çok güldüm be abi ben seni bayıltmadımki sen koydun önüme 1 kilo rokayı ama ben yiyormuş gimi yaptım sen farketmedin yedikçe yedin rokayı..sonra bayıldın bende fırsatı değerlendirdim..o halinle bile sıkı zar tutyordun..bir ara 8 kere altı oynadın yine yenildin.....Hehe
hiç hatırlamıyorum ben bunları yaww çok bayılmışım demekki Happy
Bul
LeVrEkCi yazdı:işin esprisi bir yana tavlayı en iyi bilen bile hiç bilmeyene herzaman yenilebilir tavla bu santranç değilki Seerf(al sana buda benim bahanem olsun Siyirdim)
valla şimdi diyecek fazla bir şey bırakmadın ama bir tane bilmeyenle oynamak gerekecek o zaman orada, o nasıl olacak peki, benim rakibim bildiğini iddia ediyor çünküHappy
Bul
realdeath yazdı:valla şimdi diyecek fazla bir şey bırakmadın ama bir tane bilmeyenle oynamak gerekecek o zaman orada, o nasıl olacak peki, benim rakibim bildiğini iddia ediyor çünküHappy
ikimizde biliyoruz sonuçta hiç bilmeyen yok Winkneyse orada oynarız kim kazanırsa kaybeden tebrik eder olur biter dediğim gibi santraç değil ya buGulumseben işin gırgırındayım tavlada yenileceğimki yenmekten zevk alayım yoksa herkesi yenen biri tavladan ne zeck alabilirki.zaten herkesi yenen biride yoktur tavlada.
uzun senelerdeir oynadıgım insanlar arasında her oynadıgımda yendiğim kimse çıkmadı mutlaka 10 oyunun 1 ini verdim SiyirdimBobo
Bul
Ne kadar tavla hastası varmış sitemizde. Bende fena sayılmam. İstanbuldaki bir buluşmada tavla oynamayı çok isterim arkadaşlarla.Alkis
hastalıktan değil Kamil usta,,iddia olunca yenerim yenersin diye ortam kızışıyorSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İmza bölümü & imageshack Lapsetur 3 1,582 21-04-2011, 21:26
Son Yorum: Lapsetur
  Hava durumu bölümü Lapsetur 6 2,337 21-04-2011, 09:00
Son Yorum: yycolak
  Yeni Bölüm (Oyun) Lapsetur 28 4,675 15-10-2008, 23:19
Son Yorum: araphüso26
  Yeni Oyun Sitemiz Lapsetur 13 3,084 16-07-2008, 23:15
Son Yorum: ilerya
  sitedeki kesilme sorunu LeVrEkCi 1 1,241 10-06-2008, 19:10