Yorumları: 3,283
Konuları: 164
LeVrEkCi yazdı:ben adamına gre oyun oynarım,
zarımın iyi günümdeysem şov oynarım ktü günümdeysen daha ciddi gerektiğinde kaçak oynarım ama genelde açık oynarım korkusuz risk alarak,
yaparız bi ara bi tavla 
hiç öyle olduğunu sanmıyorum..ben açık oynadığımda hiçmi korkun yok diyordun..sen açık oynayamazsın abicim...daha rövanşı var bunun...ondan sonra konuşailirsin.200 promilli haldeyken olur böyle 5-4,5-1...tekne kullanacam deyip rockı almadın vücuduna..beni zayıf anımda rockıma gazoz katıp 2 ters bir düz ettin..bunu unutmayacağım...allahım bu bana yapılıııırmıı!!
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
BALIK and OZAN yazdı:hiç öyle olduğunu sanmıyorum..ben açık oynadığımda hiçmi korkun yok diyordun..sen açık oynayamazsın abicim...daha rövanşı var bunun...ondan sonra konuşailirsin.200 promilli haldeyken olur böyle 5-4,5-1...tekne kullanacam deyip rockı almadın vücuduna..beni zayıf anımda rockıma gazoz katıp 2 ters bir düz ettin..bunu unutmayacağım...allahım bu bana yapılıııırmıı!!
vayyy senin promilin baya fazlaymış kardeşim en rahat ve en açık tavlamı oynadım ama görmemişsin,asıl sen beni yazın yendiğinde önce köfteyle şişirmiştin sonra rockıyla bayıltıp yenmiştin unutmadım onu ben,son galibiyetimde eşit miktarda promil vardı

Yorumları: 5,558
Konuları: 55
BALIK and OZAN yazdı:hiç öyle olduğunu sanmıyorum..ben açık moynadığımda hiçmi korkun yok diyordun..sen açık oynayamazsın abicim...daha rövanşı var bunun...ondan sonra konuşailirsin.200 promilli haldeyken olur böyle 5-4,5-1...tekne kullanacam deyip rockı almadın vücuduna..beni zayıf anımda rockıma gazoz katıp 2 ters bir düz ettin..bunu unutmayacağım...allahım bu bana yapılıııırmıı!!
mesela bir taktik kaptım buradan,Erdek dönüşü bazı kişiler tavla sözünden bile nefret edebilir

ben rahatım yenilme korkusu çekmiyorum çünkü ihtimal dahlinde bir olay(buda benim yenidikten sonra sığınacağım bahanem işte

)
realdeath yazdı:mesela bir taktik kaptım buradan,Erdek dönüşü bazı kişiler tavla sözünden bile nefret edebilir
ben rahatım yenilme korkusu çekmiyorum çünkü ihtimal dahlinde bir olay(buda benim yenidikten sonra sığınacağım bahanem işte
)
işin esprisi bir yana tavlayı en iyi bilen bile hiç bilmeyene herzaman yenilebilir tavla bu santranç değilki

(al sana buda benim bahanem olsun

)
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
BALIK and OZAN yazdı:çok güldüm be abi ben seni bayıltmadımki sen koydun önüme 1 kilo rokayı ama ben yiyormuş gimi yaptım sen farketmedin yedikçe yedin rokayı..sonra bayıldın bende fırsatı değerlendirdim..o halinle bile sıkı zar tutyordun..bir ara 8 kere altı oynadın yine yenildin.....
hiç hatırlamıyorum ben bunları yaww çok bayılmışım demekki
realdeath yazdı:valla şimdi diyecek fazla bir şey bırakmadın ama bir tane bilmeyenle oynamak gerekecek o zaman orada, o nasıl olacak peki, benim rakibim bildiğini iddia ediyor çünkü
ikimizde biliyoruz sonuçta hiç bilmeyen yok

neyse orada oynarız kim kazanırsa kaybeden tebrik eder olur biter dediğim gibi santraç değil ya bu

ben işin gırgırındayım tavlada yenileceğimki yenmekten zevk alayım yoksa herkesi yenen biri tavladan ne zeck alabilirki.zaten herkesi yenen biride yoktur tavlada.
uzun senelerdeir oynadıgım insanlar arasında her oynadıgımda yendiğim kimse çıkmadı mutlaka 10 oyunun 1 ini verdim

Yorumları: 256
Konuları: 13
Ne kadar tavla hastası varmış sitemizde. Bende fena sayılmam. İstanbuldaki bir buluşmada tavla oynamayı çok isterim arkadaşlarla.
hastalıktan değil Kamil usta,,iddia olunca yenerim yenersin diye ortam kızışıyor