Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dün akşamki misafirim
Uzun_ahmet yazdı:Sağol aytek bizim buralarda çapari iş yapmaya başladı haberin yokmu seninHappy
Şaka şaka hazırda bulunsunda hani deniz organişzasyonlarında aramayalım..

ne yalan söyliim sazan gibim atladıydım zaten Smileçapariyle sudak,yayın filen yakalayamadınız ama bi tane sazan yakaladınız ,hehehe,oda ben Smile
saygılar ahmet abi.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:ne yalan söyliim sazan gibim atladıydım zaten Smileçapariyle sudak,yayın filen yakalayamadınız ama bi tane sazan yakaladınız ,hehehe,oda ben Smile
saygılar ahmet abi.

OOO hemde bayağı kallaviymiş HappyHappy
Yok be aytek denemedik bile hiç yapacağınıda zannetmiyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Selim abicim çok teşekkür ederim..
Arap sağolsun en incesinden yapıyor..
Senin ve istavritci mehmet ali abimin çanakkalede bana yaptığı çapariyi hiç unutamam..

ahmedim o çapariler benim deyil nedimindi sana süper ince takımlar hazırladım balık havada kapıyor çanakkaleye giderken haber ver bende gelirim beraber avlanırız
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
cilingoz yazdı:ahmedim o çapariler benim deyil nedimindi sana süper ince takımlar hazırladım balık havada kapıyor çanakkaleye giderken haber ver bende gelirim beraber avlanırız

Ah benim güzel Abim vallaha bu habere çok sevindim Alkis Bak burda bir kardeşin ve her zaman açık kapın var ; yerin her daim hazır 76

Organizsayondaki çapariler "hazır alma" idiler . Bir de yanlış hatırlamıyorsam uskumru , palamut ve çinekop çaparileri olması lazım Mahcup İbrişimle bağlamayı iyi bilsem mahalledeki bütün kuşları ve horozları kovalıcam Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
cilingoz yazdı:ahmedim o çapariler benim deyil nedimindi sana süper ince takımlar hazırladım balık havada kapıyor çanakkaleye giderken haber ver bende gelirim beraber avlanırız

Siz hazırladınız abi köstekler nedimindi, tabii nedimede çok teşekkür ederim..
Selim abicim seve seve neden olmasın birlikte av dahada güzel oluyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tebrikler..İkinizi de uzun zamandır görmemiştim..Hasret gidermiş oldum

İkinize de selamlar..Sevgiler..
Bul
Dostluğunuz daim olsun abiler yaptığınız çaparileri müsait bi zaman getirinde beraber burada bi deneyelim bakalım ne balıkları tutabilecez saygılar sayın abiler Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
muhabbetiniz herdaim olsun sevgili dostlar sıcak aile ortamında güzel sohbet olmuş selamlarAlkisGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi