07-12-2010, 19:41

2.Türkiye Organizasyonu foto-slayt (video)
|
07-12-2010, 19:41
![]() ![]() ![]() HAŞİM77 yazdı:Mehmet abi insanın izledikçe izleyesi geliyor unutulmaz bir anı tekrar teşekkürler.Tekrar teşekkürler Haşim.. ![]() fotokopici yazdı:mehmet abicim her şey harika eline kolunana sağlık.Sen de orada olabilseydin daha harika olacaktı Erol.. ![]() Teşekkürler.. Hamido yazdı:Mehmet abi teşekkürler harika çalışma olmuş.Ben teşekkür ederim.. Kamil ILIPINAR yazdı:arabın en güzel öptüğüde sazandan sonra oktay galiba o nasıl öpüş kardeşşşSorma emmi o sahne yüzünden videoya dailymotion'dan 3 günde zor onay geldi.. ![]() mariner8 yazdı:Bravo Mehmet kaptan çok güzel olmuş eline koluna sağlıkTeşekkürler Ahmet,beğendiğine memnun oldum,inşallah sizin gurubun da bulunduğu bir organizasyonumuz olurda daha güzelini hazırlamak nasip olur.. ![]()
2 nci Türkiye Organizasyonu katılımcılarından eski bir üyenin isteği üzerine kendi görüntülerinin olduğu kareler kırpılmış ve video yeniden yüklenmiştir..
13-09-2011, 18:05
herhangi bir hukuki zorunluluğun yoktu Mehmet abi sallamasaydın keşke ,o şahıs ta merak etmesin,yaptığı çirkeflikleri gördükçe bizde onu görmek istemiyoruz..
![]() ![]() Lakerda yazdı:2 nci Türkiye Organizasyonu katılımcılarından eski bir üyenin isteği üzerine kendi görüntülerinin olduğu kareler kırpılmış ve video yeniden yüklenmiştir.. sana yapılacak eziyetmiydi şimdi bu çok ayıp yaww ![]() ![]()
13-09-2011, 18:11
ortak balkonda oturduğu sandalyeyide yak, sonra benim oturduğum sandalyeye başkaları oturuyor diye dava açar.
![]()
13-09-2011, 18:23
tedirgin SaZaN yazdı:ortak balkonda oturduğu sandalyeyide yak, sonra benim oturduğum sandalyeye başkaları oturuyor diye dava açar. valla bana bi kurşun döküm göndermişti ereğliye gidince alıp geri göndereceğim ne bu yaww bir insan bu kadarmı yanlış tanınabilinir. ![]()
13-09-2011, 19:44
ne uğraşacaksın kargo margo falan, ver bir eskiciye bedavadan..hiç sevmesemde şu deyiş aklıma geldi;neyse yaw unuttum,boşvereyim
![]() ![]()
13-09-2011, 20:08
tedirgin SaZaN yazdı:herhangi bir hukuki zorunluluğun yoktu Mehmet abi sallamasaydın keşke ,o şahıs ta merak etmesin,yaptığı çirkeflikleri gördükçe bizde onu görmek istemiyoruz..Hukuki zorunluluk diye bir şey söz konusu değil Ömer,kimseye silah zoruyla poz verdirmedik ![]()
13-09-2011, 20:14
LeVrEkCi yazdı:sana yapılacak eziyetmiydi şimdi bu çok ayıp yaww Eziyet değil ya video düzenlemek en zevk aldığım hobilerimden.Ama iştah ve heyecan olmayınca yeniden düzenleme yerine mevcut videoda kırpmalar yaptım.Olan fon müziklerine oldu.. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|