Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lufer`i ararken...
araphüso26 yazdı:yanlış yazmışım zaten 1ve 3 yazacaktım elin şürçtüSiyirdimha işte bu ikisi ağlıyo mübareklerSiyirdim
abicim 1 no`ya laf sultmem..yep-yeni...cigir-cigir..nasil dersiniz bilmem
ha 3 noluya..tmm....ama ne yapalim kriz var..ekonomik kriz
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:abicim 1 no`ya laf sultmem..yep-yeni...cigir-cigir..nasil dersiniz bilmem
ha 3 noluya..tmm....ama ne yapalim kriz var..ekonomik kriz
kıyamam abim benim ben göndereyim sana 1 adetSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:kıyamam abim benim ben göndereyim sana 1 adetSiyirdim
gondermis kadar oldun..Alkis
tesekkur ederim...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Gene bir Faruk abi klasiği olmuşAlkis
Sen bu işi güzel yapıyorsun abicim. Hele o sinarit hepsine bedel.
Geçenlerde dolunayda gece sırtısında çok güzel bir ıskarmoz kaçırdım. Neden söyledi bunu? 4 nolu sahte ile yakalamıştım. Bence çok iyi bir ıskarmoz avcısı. Kaçan balık büyük olur misali 2-3kg'lık bir ıskarmozdu. 2-3kg attın deme, vallaha Haluk Hoca da benle aynı kanaatteSiyirdimBobo
Afiyetler olsun Faruk abiSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Gene bir Faruk abi klasiği olmuşAlkis
Sen bu işi güzel yapıyorsun abicim. Hele o sinarit hepsine bedel.
Geçenlerde dolunayda gece sırtısında çok güzel bir ıskarmoz kaçırdım. Neden söyledi bunu? 4 nolu sahte ile yakalamıştım. Bence çok iyi bir ıskarmoz avcısı. Kaçan balık büyük olur misali 2-3kg'lık bir ıskarmozdu. 2-3kg attın deme, vallaha Haluk Hoca da benle aynı kanaatteSiyirdimBobo
Afiyetler olsun Faruk abiSeerf
tesekkur ederim Bhadir..
evet o 4 nolu sahte,cok kisi tarafindan sevilen bir sahte..tabii sevilmesinin nedeni..guzel is yapmasi..
iskarmoza uzuldum..
sadece yeri gelmisken,bizim burada cikan iskarmozlar,veya lucalar veya evropean baraccuda lar..her nasil denirse..sizinkilerden farkli galiba..bana mi oylre geliyor..
sizinkilerden yakin bir foto varsa buraya ,koysan bir karsilastiralim...
2-3 kiloluk isakrmoza yazik olmus...bizde en buyuk cikan boyu,o fotodaki 3 taneden en buyuk olani,o da 4400 gr bir seydir..bu nedenle bu iki bahsettigimiz balik biraz farkli mi acaba?

asagidaki foto forumdaki iskarmoz baligin fotosu..
bana gore ayni balik degil
[Resim: Sphyraena_viridensis.jpg]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
sen benim katili hiç kullandınmı faruk abi??
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkur ederim Bhadir..
evet o 4 nolu sahte,cok kisi tarafindan sevilen bir sahte..tabii sevilmesinin nedeni..guzel is yapmasi..
iskarmoza uzuldum..
sadece yeri gelmisken,bizim burada cikan iskarmozlar,veya lucalar veya evropean baraccuda lar..her nasil denirse..sizinkilerden farkli galiba..bana mi oylre geliyor..
sizinkilerden yakin bir foto varsa buraya ,koysan bir karsilastiralim...
2-3 kiloluk isakrmoza yazik olmus...bizde en buyuk cikan boyu,o fotodaki 3 taneden en buyuk olani,o da 4400 gr bir seydir..bu nedenle bu iki bahsettigimiz balik biraz farkli mi acaba?

asagidaki foto forumdaki iskarmoz baligin fotosu..
bana gore ayni balik degil
[Resim: Sphyraena_viridensis.jpg]

Faruk abi bende burada yakalanan iskarmozların(veya lucalar veya evropean baraccuda lar veya deniz turnaları) fotoğrafları yok maalesef. Ama şimdi dikkatlice bakınca, sizdekilerin biraz farklı olduğunu gördüm. En kısa zamanda detaylı fotoğraf çekip karşılaştıralım.
Bir de şu var yalnız; denizden çıkıp çok bekleyince balığın rengi görünümü çok değişiyor biliyorsun. Ondan da olabilir mi acaba...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen benim katili hiç kullandınmı faruk abi??
Nihat 1-2 defa kullandim..hatta son defasinda,denizdeki akintilardanmi ne,diger sirti ile karisti...
fakat inan sen soyledin diye degil,bu gun cuma icin izin cikardim,sabah erkan gun dogarken ,ilk onu salmayi dusunuyorum..levrek icin..sonrada luferlere takilmayi dusunuyorum..
Bahadır Sarıca yazdı:Faruk abi bende burada yakalanan iskarmozların(veya lucalar veya evropean baraccuda lar veya deniz turnaları) fotoğrafları yok maalesef. Ama şimdi dikkatlice bakınca, sizdekilerin biraz farklı olduğunu gördüm. En kısa zamanda detaylı fotoğraf çekip karşılaştıralım.
Bir de şu var yalnız; denizden çıkıp çok bekleyince balığın rengi görünümü çok değişiyor biliyorsun. Ondan da olabilir mi acaba...
sudan ciktiginda baligin degismesinde haklisin bahadir ..fakat yinede bana hep farkli gibi geliyor
Bul
Albatros-gr yazdı:Nihat 1-2 defa kullandim..hatta son defasinda,denizdeki akintilardanmi ne,diger sirti ile karisti...
fakat inan sen soyledin diye degil,bu gun cuma icin izin cikardim,sabah erkan gun dogarken ,ilk onu salmayi dusunuyorum..levrek icin..sonrada luferlere takilmayi dusunuyorum..

sudan ciktiginda baligin degismesinde haklisin bahadir ..fakat yinede bana hep farkli gibi geliyor
yozuri cristal minnow turuncu sarı f serisi bu rapalayla sarozda sinarit tuttum ereğlide lüfer,palamut ve levrek tuttum ayrıca zargana,istavrit ve hanoz tuttum daha ne olsun abi bu rapalayla mutlaka gezmelisin Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:yozuri cristal minnow turuncu sarı f serisi bu rapalayla sarozda sinarit tuttum ereğlide lüfer,palamut ve levrek tuttum ayrıca zargana,istavrit ve hanoz tuttum daha ne olsun abi bu rapalayla mutlaka gezmelisin Seerf
Nihat o rapala bende olmasi lazim..bir dakika ver bana fotosunu bulup koyacagim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  21-22/09/2016 Lüfer Avı nihatkr 9 1,202 29-10-2016, 21:05
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 3,204 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  07/10/2016 Hafta içi akşam lüfer avım. uerol67 22 1,977 17-10-2016, 12:14
Son Yorum: uerol67
  03/10/2016 Hafta içi akşam lüfer-sarıkanat avım uerol67 11 1,178 06-10-2016, 08:59
Son Yorum: uerol67
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,615 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,275 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,699 09-10-2015, 22:40
  çinekop ve lüfer... serdal76 3 1,164 27-11-2014, 23:55
Son Yorum: bucalıfikret
  Lüfer avi BALIK and OZAN 21 3,697 26-01-2014, 12:54
Son Yorum: BALIK and OZAN
  16/10/2013 lüfer avı BALIK and OZAN 16 3,346 29-10-2013, 21:53
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi