Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ruşan elinize sağlık yerdeğiştirmek iyidir tecrübe sağibi olursun rast gele.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
rusan bu israil balıkları dertten başka bir şey değil.tutması zevkli ama yemesi dediğin gibi kılçıktan geçilmiyor.en güzeli kıçlarına çizik atıp başka bir yere bırakmak.
kökü kazınırmı diye sorsan hiç sanmam.Türkiyede hemen hemen her gölette vardır.neye hizmet bu balıkları ürettilerse anlamış değilim.Yinede tebrik ederim.oltan boş kalmamış.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Arada kaldım ama ben
Sazanları özledim...
SerenaY66 yazdı:rusan bu israil balıkları dertten başka bir şey değil.tutması zevkli ama yemesi dediğin gibi kılçıktan geçilmiyor.en güzeli kıçlarına çizik atıp başka bir yere bırakmak.
kökü kazınırmı diye sorsan hiç sanmam.Türkiyede hemen hemen her gölette vardır.neye hizmet bu balıkları ürettilerse anlamış değilim.Yinede tebrik ederim.oltan boş kalmamış.
Teşekkürler İlker abi, benim bildiğim bu balıkları salmalarının sebebı gollerdekı sıvrısınek larvalarını yemelerı ve çok uredıgınden balık stoklarının azalmaması. Ama yapılandan pısman olunmus kı 12 ay serbest ve lımıtsız avcılıga ızın verılıyor. ama artık cok gec heryerı kurutmaya devam edıyorlar. Bunların urememesı ıcın elımden gelen herseyı yapıyorum. havyar dokme zamanı cok fazla yakalıyorum. Ama faydası olur mu bılmıyorum. Artık ıs ısten gecmıs gıbı gelıyor
Sazanları özledim...
Hüseyin ve Nihat abilerim en iyisi tatlı su organizasyonu yapalım her ikinizde tutun trofeleri.
Nihat abi senın takımlarını ben yapıcam bbı de okuyup uflıcem. Trofeler senden kacamaz
Sazanları özledim...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
rusan yazdı:Hüseyin ve Nihat abilerim en iyisi tatlı su organizasyonu yapalım her ikinizde tutun trofeleri.
Nihat abi senın takımlarını ben yapıcam bbı de okuyup uflıcem. Trofeler senden kacamaz 
Rusan öyle bir marifetin varmı üfürüğün kuvvetliyse ordan bide bana üfleyiver
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Rusan öyle bir marifetin varmı üfürüğün kuvvetliyse ordan bide bana üfleyiver
Ahmet abi geçen balığa gittiğimizde Tevfikle oltanın başına geçtik zilin yanında balık duası edelim dedik daha ellerimizi açmıştık ki balık geldi
Aslında ramazandan sonra Eskişehire arkadaşları görmeye gelebiliriz gelirsek sizin de boş zamanınız olursa balığa da gidelim bol bol üflerim
Sazanları özledim...