Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daİwa ve tackle house rapalalari
Cahit Acun yazdı:DAİWA SL17 F-G SHOAL OF SARDİNE""

Seni cezbeden bu rapala benide çok cezbetti doğrusu.Ben bu rapalanın Levrek avlarında çok başarılı olacağını düşünüyorum.Senin fikrin nedir?
bu rapalalar aklima neyi getirdi onu soylemek istiyorum Cahit abi..
bir gun gumus(atherina)ile paragat yemledim...sabah erken attim,ve paragat avlanir iken baska merada sirti yapiyorum...yemledigim gumuslerden kalmisti..onlara bir baktim,sonra parlak bir fikir aklima geldi..11 cm lik bir sahtenin uzerine bunlardan bagladim,altindaki uclu kanca ve kuyrugundaki uclu kancalarin uzerlerinde agizlarindan gecirip 3er tane koydum..boylece yumak seklinde bir gumus surusu olusmasini sagladim..1 saat bir sey dolastim vuran olmadi..fakat teknenin diger tarafindaki rapalada balik almamisti...
simdi soru su:
suru halindeki kucuk baliklar... buyuk baligi ne kadar ceker?
bana gore daha cok ceker....Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bilgiler için teşekkürler Cahit abiAlkis
Bul
Albatros-gr yazdı:bu rapalalar aklima neyi getirdi onu soylemek istiyorum Cahit abi..
bir gun gumus(atherina)ile paragat yemledim...sabah erken attim,ve paragat avlanir iken baska merada sirti yapiyorum...yemledigim gumuslerden kalmisti..onlara bir baktim,sonra parlak bir fikir aklima geldi..11 cm lik bir sahtenin uzerine bunlardan bagladim,altindaki uclu kanca ve kuyrugundaki uclu kancalarin uzerlerinde agizlarindan gecirip 3er tane koydum..boylece yumak seklinde bir gumus surusu olusmasini sagladim..1 saat bir sey dolastim vuran olmadi..fakat teknenin diger tarafindaki rapalada balik almamisti...
simdi soru su:
suru halindeki kucuk baliklar... buyuk baligi ne kadar ceker?
bana gore daha cok ceker....Alkis

Bana göre de daha çok çeker ama üstündeki Sardalya'lar daha parlak olursa çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Bu rapalanın üstündeki Sardalya'lara gereken Sardalya parlaklığı verilmemiş.İşte sorun bence burada..
Bul
adembaba yazdı:bilgiler için teşekkürler Cahit abiAlkis

Bende teşekkürler ediyorum.Sağol..
Bul
İçinde balık olan harika bende buna benzer bir çalışma yapmıştım gerçek balık koymuştum içine
Bul
cahit abi bir birinden güzel rapalalar teşekkürler.abi bunların fiatları nedir.Alkis
Bul
H.A.R.U.N yazdı:İçinde balık olan harika bende buna benzer bir çalışma yapmıştım gerçek balık koymuştum içine

Bence o çalışmaya devam et.Dediğin rapalanın çok iyi iş yapacağını düşünüyorum.
Bul
bucalıfikret yazdı:cahit abi bir birinden güzel rapalalar teşekkürler.abi bunların fiatları nedir.Alkis

Teşekkürler kardeşim.Türkiye'de bu rapalalar yok.Fiyatı ise 2.520 YEN..
Bul
Cahit Acun yazdı:Teşekkürler kardeşim.Türkiye'de bu rapalalar yok.Fiyatı ise 2.520 YEN..
Cahit bey işyerinde çayımı yudumlarken sizin rapalalar alemine gittim güzel rüya gibi hepsi...Tabi finale gelince çay boğazıma takıldıSmile4371.444 Türk lirası........İdare edecek tekne ve motor parası...SmilePaylaşımınız için teşekkürler.Çok güzeller...
Bul
levend yazdı:Cahit bey işyerinde çayımı yudumlarken sizin rapalalar alemine gittim güzel rüya gibi hepsi...Tabi finale gelince çay boğazıma takıldıSmile4371.444 Türk lirası........İdare edecek tekne ve motor parası...SmilePaylaşımınız için teşekkürler.Çok güzeller...

4371.444 Türk Lira'sını nerden buldunuz? idare edecek tekne ve motor parası..Açıklar mısınız?
Şimdiden teşekkürler ediyorum.Sevgiler...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Daiwa 2013 kataloğu Cahit Acun 13 2,502 11-02-2013, 11:30
Son Yorum: SpinAvcısı
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,530 26-12-2010, 23:09
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi