Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Cahit Acun yazdı:DAİWA SL17 F-G SHOAL OF SARDİNE""
Seni cezbeden bu rapala benide çok cezbetti doğrusu.Ben bu rapalanın Levrek avlarında çok başarılı olacağını düşünüyorum.Senin fikrin nedir?
bu rapalalar aklima neyi getirdi onu soylemek istiyorum Cahit abi..
bir gun gumus(atherina)ile paragat yemledim...sabah erken attim,ve paragat avlanir iken baska merada sirti yapiyorum...yemledigim gumuslerden kalmisti..onlara bir baktim,sonra parlak bir fikir aklima geldi..11 cm lik bir sahtenin uzerine bunlardan bagladim,altindaki uclu kanca ve kuyrugundaki uclu kancalarin uzerlerinde agizlarindan gecirip 3er tane koydum..boylece yumak seklinde bir gumus surusu olusmasini sagladim..1 saat bir sey dolastim vuran olmadi..fakat teknenin diger tarafindaki rapalada balik almamisti...
simdi soru su:
suru halindeki kucuk baliklar... buyuk baligi ne kadar ceker?
bana gore daha cok ceker....
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 364
Konuları: 9
bilgiler için teşekkürler Cahit abi
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Albatros-gr yazdı:bu rapalalar aklima neyi getirdi onu soylemek istiyorum Cahit abi..
bir gun gumus(atherina)ile paragat yemledim...sabah erken attim,ve paragat avlanir iken baska merada sirti yapiyorum...yemledigim gumuslerden kalmisti..onlara bir baktim,sonra parlak bir fikir aklima geldi..11 cm lik bir sahtenin uzerine bunlardan bagladim,altindaki uclu kanca ve kuyrugundaki uclu kancalarin uzerlerinde agizlarindan gecirip 3er tane koydum..boylece yumak seklinde bir gumus surusu olusmasini sagladim..1 saat bir sey dolastim vuran olmadi..fakat teknenin diger tarafindaki rapalada balik almamisti...
simdi soru su:
suru halindeki kucuk baliklar... buyuk baligi ne kadar ceker?
bana gore daha cok ceker....
Bana göre de daha çok çeker ama üstündeki Sardalya'lar daha parlak olursa çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Bu rapalanın üstündeki Sardalya'lara gereken Sardalya parlaklığı verilmemiş.İşte sorun bence burada..
adembaba yazdı:bilgiler için teşekkürler Cahit abi
Bende teşekkürler ediyorum.Sağol..
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
İçinde balık olan harika bende buna benzer bir çalışma yapmıştım gerçek balık koymuştum içine
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
cahit abi bir birinden güzel rapalalar teşekkürler.abi bunların fiatları nedir.
H.A.R.U.N yazdı:İçinde balık olan harika bende buna benzer bir çalışma yapmıştım gerçek balık koymuştum içine
Bence o çalışmaya devam et.Dediğin rapalanın çok iyi iş yapacağını düşünüyorum.
bucalıfikret yazdı:cahit abi bir birinden güzel rapalalar teşekkürler.abi bunların fiatları nedir.
Teşekkürler kardeşim.Türkiye'de bu rapalalar yok.Fiyatı ise 2.520 YEN..
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
Cahit Acun yazdı:Teşekkürler kardeşim.Türkiye'de bu rapalalar yok.Fiyatı ise 2.520 YEN..
Cahit bey işyerinde çayımı yudumlarken sizin rapalalar alemine gittim güzel rüya gibi hepsi...Tabi finale gelince çay boğazıma takıldı

4371.444 Türk lirası........İdare edecek tekne ve motor parası...

Paylaşımınız için teşekkürler.Çok güzeller...
levend yazdı:Cahit bey işyerinde çayımı yudumlarken sizin rapalalar alemine gittim güzel rüya gibi hepsi...Tabi finale gelince çay boğazıma takıldı
4371.444 Türk lirası........İdare edecek tekne ve motor parası...
Paylaşımınız için teşekkürler.Çok güzeller...
4371.444 Türk Lira'sını nerden buldunuz?
idare edecek tekne ve motor parası..Açıklar mısınız?
Şimdiden teşekkürler ediyorum.Sevgiler...