Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmir org resimleri.
Organizasyonda emeği geçen ve ortamı güzelleştiren tüm katılımcı dostlarımı tebrik ederim AlkisAlkisAlkis Resimler de bu güzelliğin vesikaları olmuş Gulumse İnşallah bundan sonraki org.ta herkesle kucaklaşabilmek dilerimle 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
hep beraber olmak çok güzeldi. hava müsade etmesede balıkta oldu muhabbette. her organizasyona koşa koşa gelen ben, erken gitmek zorunda olunca inanın aklım orada kaldı . vedalaşıp ayrılmak zor geldi, hepiniz sağ olun var olun binlerce teşekkürler. tekrar bir arada olmak dileğiyle sevgiyle kalın76GulumseAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Rüzgar dışında her şey harikaydı.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Rüzgar da muhabbeti getidi beraberinde oda güzelleşti daha sonra.Ordan burdan demeyelim.Her şey çok güzeldi.Fikocum yanıma oturmadığından balık tutamadı maalesef.Ama herkesten balıkları toplayıp gereğini yaptı.SeerfSeviyorum sizleri iyiki varsınız.Hele memleket aşırı gelenler.Allah gönlünüzün muradını versin.Bizleri çok mutlu ettiniz.Ayaklarınıza emeklerinize sağlık.Her zaman bekleriz.76
Bul
avea şapkalrıda yakışmış hani Smile emeği geçen herkese çok teşekkürler.valla tutulan tüm balıkları sağolsun arkadaşlar bana verdi tüm aile afiyetle götürdük.
Bul
tatar35 yazdı:avea şapkalrıda yakışmış hani Smile emeği geçen herkese çok teşekkürler.valla tutulan tüm balıkları sağolsun arkadaşlar bana verdi tüm aile afiyetle götürdük.

Oooooooooooooohhh..... Yarasııııııııın .....
Afiyet olsun kardeşim.
Bul
organizasyonda emeği geçen ve katılan herkesi kutlarım.çok güzel bir gün geçirmişsiniz.maksat muhabbet olunca tadından yenmemiştir.elinize muhabbetinize sağlık.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tüm arkadaşlara teşekkürler bir dahaki org buluşmak üzereSeerf
Bul
Arkadaşlar çok güzel bir organizasyon olmuş
allah muhabbetinizi bozmasın
nice güzel organizasyonlar dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
yine çok keyifli bir organizasyon geçirdik , keyifli muhabbetli ve balıksız Siyirdim önemli olan beraber muhabbet edip hasret gidermekti bunuda büyük ölçüde başardık, sabah 11 gibi balıktan umuda kesince bahadır abiyle rakıya vurduk kendimizi Happy 2-3 gibi kıyıya döndük ama tekneden ayrıldığımızda saat 6 yı geçiyordu Seerf uzaklardan gelen ve emeği geçen herkese teşeekkür ediyorum şimdiden konuşulan konu büyük türkiye organizasyonuydu herkes iple çekiyor Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
birkaç resim daha Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erdek turan köyü org resimleri 1 erdekli 372 52,186 27-11-2013, 20:23
Son Yorum: HAŞİM77
  geleneksel izmir organizasyonu finali fish or die 76 8,592 23-04-2013, 20:08
Son Yorum: ALTAYLI
  14 ekim izmir nasil geçti ALTAYLI 222 20,644 02-11-2012, 16:02
Son Yorum: orhanekmekci
  İzmir Organizasyonu son durum ALTAYLI 96 9,681 14-10-2012, 12:39
Son Yorum: yalnız balıkçı
  Izmir organizasyonu fish or die 259 21,778 14-10-2012, 03:12
  14 ekim izmir organizasyon ALTAYLI 325 24,944 28-08-2012, 22:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Boğaziçi Balıkçıları Suadiye Resimleri erdekli yücel 57 8,151 25-07-2012, 10:05
  izmir organizasyon detayları fish or die 37 5,579 26-06-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 10,373 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  sakarya karasu org.resimleri ve videoları araphüso26 189 24,216 05-01-2011, 12:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi