01-12-2010, 08:52
orhanekmekci yazdı:Yakup,benim bahceme gelen mısafiri düşününce böyle mısafire can kurbanyeni yeriniz hayırlı olsun,güle güle oturun
Teşekkürler Orhan abicim.

Sakin,temiz ve yeni....
|
01-12-2010, 08:52
orhanekmekci yazdı:Yakup,benim bahceme gelen mısafiri düşününce böyle mısafire can kurban Teşekkürler Orhan abicim. ![]()
01-12-2010, 08:54
ufuktan26 yazdı:Yeni yeriniz gerçekten harikaymış Yalçın.Hayırlı olsun. ailenle sağlık ve huzur içinde uzun yıllar yaşamayı nasip etsin. Teşekkür ederim hocam.sizleride bekleriz. ![]()
01-12-2010, 08:56
Albatros-gr yazdı:Yalcin bak ne aklima geldi...sadece boyle bir yerde 10-15 gun tatil gecirebilmek icin avrupali bir yil hayalini kuruyor.. Burada her şey müsait.herkesi bekleriz.hemen bir emlak bürosu açarız. ![]()
01-12-2010, 08:56
Can ARSLAN yazdı:Abi maşallah...gönlünüzce sağlıklı, mutlu günler dilerim... Teşekkürler Can kardeş...
01-12-2010, 08:58
bahriyeli yazdı:hayırlı olsun yalçın abicim çok güzel cennet köşe gibi huzurlu mutlu günlerde oturmak nasip olsun.tilki senin güzel kalbini okumuş sanki hiç çekinmeden dolaşmış bahçede sık sık ziyeretine gelir. ev halkına selamlarEyvallah bahriyelim sizleride bekleriz... ![]()
Yalçın kardeş yeni mekanın.Çok güzel.İnşallah hayalindeki ÇUPRA'yı orada yakalarsın. (Sanki benim hayalimde yok.)
Ailen ile güzel mutlu günler geçirmeni dilerim ![]() ![]() ![]() (Tilki kardeş var. Karga kardeşte vardır herhalde ?) ![]() (Birde sadece sabahları takılıyon siteye akşam muhabbetleri ne zaman başlıyacak acep.) Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası...... ![]()
02-12-2010, 02:49
Yalçın abim sıhhatler olsun.bu gece 21 de dükkanın önünden geçerken gördüm.sadece kafamı çeviricek kadar vaktim vardı yoksa sana uğrardım.
resimlerin harika tam sana layık güzel bir yer. sana ve ailene sağlık getirmesini dilerim.
02-12-2010, 10:49
Yalçın abicim allah güle güle sağlıkla ve ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin, çok güzel yermiş bahçeli vede deresi vede deniziyle tabiki yaban hayatıyla güle güle oturun abicim..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
02-12-2010, 12:21
Hamido yazdı:Yalçın kardeş yeni mekanın.Çok güzel.İnşallah hayalindeki ÇUPRA'yı orada yakalarsın. (Sanki benim hayalimde yok.) Eyvallah Hamidocum.İnşallah yakalayacağım o çipuranın ağababasını burada.Biliyorsun Ustam o işi hemen halletmişti.Tilkide var karga da var,kirpide var tavşanda var,ne ararsan var. Akşamları işte olduğum için siteye giremiyorum.Ancak işten gelince...Normal saatlerde çalışacak bir iş bulursam ancak o zaman gündüz ve akşam burada olabilirim. ![]()
02-12-2010, 12:23
tahsinmersin yazdı:Yalçın abim sıhhatler olsun.bu gece 21 de dükkanın önünden geçerken gördüm.sadece kafamı çeviricek kadar vaktim vardı yoksa sana uğrardım. Sağol şekerim.Sadece gül cemalini göztermen bile yeterdi.Bir dahaki sefere inşallah. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
burasıda bizim sessiz sakin yalımız | horizon | 8 | 1,928 |
15-09-2007, 22:46 Son Yorum: ALTAYLI |