Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
saklı kalmışlar
guzel bir av mis Kamil..Alkis
nasil sakli kalmis lar...Siyirdim
turnalar guzelmis..Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Şekerim arslan yarim,saklılar pek güzelmiş,daha varsa alalım.
Elinize sağlık,afiyetle.Alkis
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdim15/16 ocağa (cumartesi pazar)denk getirde bende geleyim.nereye gideceksen.Hehe

Bu lafı not ediyorum, ne demek istediğimi anlayan anladı Siyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bu lafı not ediyorum, ne demek istediğimi anlayan anladı Siyirdim.

şşşıttt çıtırıma elleme kayınçom bir ara denk getiririm ben onuSiyirdimHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil abi maşallah bu turnaların saklı kalması lazım,av yeri gerçekten burada balık çıkarmı cinsinden ama çıkan balıkları görünce hayret le bakakaldım doğrusu.maşallah,şansınız bol olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanAngaralı sende cırk çıktın.hani turnaya gidecektik "ekimde kasımda gideriz" demiştin.Hehe

ben sözümdeyim ekim veya kasımda giderizHehe ama nisan ortasında daha verimli olur aç herşeye saldırırlar o zaman gidelim sanki ben kaç sefer gittiysem Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ANTALYALI07 yazdı:kamil abi maşallah bu turnaların saklı kalması lazım,av yeri gerçekten burada balık çıkarmı cinsinden ama çıkan balıkları görünce hayret le bakakaldım doğrusu.maşallah,şansınız bol olsun.rastgele.

Happy ilk gittiğimde bende aynısın söylemiştim kendi içimden sonra turna için ideal bir yer olduğunu farkettim derenin içi otlarla kaplanıyor o zamanda yakalamak dahada zor onun için çabuk ürüyorlar dere bayağı uzun bir akarı var zamantıya karışıyor her yer turna olmuş yahya bey tarafı (suyun devamı)sazlık hep 5-6 kiloluk turnalar çıkıyormuş ama bana rastlamadı henüz.avlandığımız yerin üst tarafıda alabalık yeriymiş bayağı yakalıyorlar av zamanı. kefal istersen kiloluğun üzerinde çıkıyor mantarlıyla buranın her yeri ayrı bir balık heyecanı veriyor.bu senede bir kaç sefer gidebilirsem ne mutlu bana.76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Madem çok balık var bir organizasyonda oraya düzenleyelim abiler şöyle en minisinden.Wink
Bul
Bir zamanlar Dünyada Alabalıkta tek olan bu yörede demek artık Turna hakim o sulara.yazık olmuş cok yazık.
Bul
yycolak yazdı:Madem çok balık var bir organizasyonda oraya düzenleyelim abiler şöyle en minisinden.Wink

Happy bu isteğini yapmak kolayda oraya gidecek ekip çıkarmak çok zor ve orası yokluk bölgesi ancak günübirlik derseniz olur siz varsanız ben dünden varımama orada herşey sorun bunu bilin yiyecek ekmek için bile 55 km yol tepeceksiniz Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi