Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASKERLİĞİMİZİ NERDE YAPTIK.
ahmet32469 yazdı:1988/1tertip  ordunat 1.5 ay balıkesir çayırhisar,usta birliğim k.k.kampı erdek cankurtaran ve balıkçı

ahmet senlede aynı yerde su içmişligimiz varmış çavuş talimgahta 1,5 ay egitimim var benimde pidesini unutamam balıkesir ordunatın usta birligindede oradaydım pideciye gider yerinde yerdik pideleri vayy bee aklıma geldi de ne güzel günler geçirdim ben orada yaww 76
Bul
ilker kardeş ne iyi etmişte açmış bu konuyu . bakın millet birbiri ile aynıyerden su içmiş ekmek yemiş
Bul
Bende 84/3 İSKENDERUN DENİZ ER EĞİTİM ALAYINDA 1 AY EĞİTİM ALDIM.DAHA SONRA İSKENDERUN DENİZ ÜS KOMUTANLIĞINA PAŞA POSTASI OLARAK SEÇİLDİM VE ORDE TAM 14 AY GEÇİRDİM.ÇOĞU GÜNÜN AKŞAMI ÇUPRA YA DA KOFANA İÇİN KOMUTANIMLA BALIK TUTARDIK.ASKERLİĞİM ÇOK GÜZELDİ BENİM.

BU ARADA NE AYNI YERDE ASKERLİK YAPTIĞIM ABİLERİM VAR NE DE DEVREM .BU NE ABİ KİMSE İSKENDERUNDA ASKERLİK YAPMADIMI BENDEN BAŞKA.

HER ANANIN EVLADI ASKER OLABİLİR AMA,HER KIZIN SEVDİĞİ BAHRİYELİ OLAMAZ.Smile
Bul
1986/1 tertip acemilik izmir narlıdere ve samsun sıhhıye er eğt. aly. usta birliğim:istanbul davutpaşa kışlası 66. mknz.tüm.ist.karargah bölüğü revir çavuşu
buralarda askerlik yapmış arkadaşlar varsa anılarımızı tazeleyebiliriz adım yusuf binici mersin
Bul
off işte yine eskileri acıyoruz.ben bahriyeli(eski dilde denizci)!! olaraktan iskenderun deniz er alayında eğitim gördükten sonra motorcu onbaşı olarak mersin cıkartma birliği flatillo komodorluğunda c_215 bordo nr cıkartma gemisinde askerliğimi yaptım.(filotillo filonun ufağı) limanın icinde o zamanlar dünyanın balığını tutardık nemi LİMANDA cıpra,lağos,cinekop,kefal ama babası biz pacoz deriz,asparalar elim gibi burnu yosun tutmuşlarından o asparalarıda rahmetli turhan arkadaşıma nöbette arkadaşlık ederken tutardım bizim arkadaş nöbette bi kac defa uyumuştuda dayak yemesin diye ceremesini ben cekerdim nur icinde yatsın.bir kerde cıkartma gemisinin a kıc kapağını actırıp ikinci komutanda musade aldıktan sonra ışıldakları acıp sabaha kadar hem güverte nöbeti hem cinekop tutmuştum üc tepsiydi kaliba 50 kişi yemişti balıkları.kısa keselim bu macerelara sitenin sayfaları yetmez oktay kardeşimle külahları değişmeyelim.:0507:
rauf abi bir sen çıktın benimle aynı yerde askerlik yapmış olan(tabii senin döneminle benim ki arasında yarım asır var ama olsun)aynı sudan balık tutmuşuz askerdeyken.saygılar abi
Bul
ALİHAN DAĞHAN 1999 yılında 267. kısa dönem olarak Balıkesir Edremitte yaptım.Edremit cennet gibi bir yerdi.
Bul
70/3kütahya hv 1.erbaş ikiyıl erteledim sonra çiğli 2. anajet.. ingilizce miz iyi oldğu için incirlik ile çiğli arasında mekik dokudum
bir olta bir iğne gayri nem kaldı....
    BİGBARO 1968
0+
Bul
merhaba acemi birliği iskenderun 1 Dz.er eğitim alayı usta birliği marmaris T.C.G.Değirmendere gemisi
serenay66 yazdı:
Arşimet yazdı:81 - Şumen

arşimet BG göçenlerden misin.?

Evet arkadaşım...Eski Osmanlı torunuyum...94

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi