Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatlı Su Avcılığı
Uyacaz inşallah. Ben busene daha az çalışmayı planlıyorum. Tüfek falanda yaptım kara avınada gideceğim.

Yaslanıyorum artık sanırım. Smile
Bul
nihatkr yazdı:Uyacaz inşallah. Ben busene daha az çalışmayı planlıyorum. Tüfek falanda yaptım kara avınada gideceğim.

Babysene 1985 tüfekle ava gittik tavşan vurdum yaralıydı nasıl melediğini görünce kara avı bana göre değilmiş dedim son oldu o av benim için varsa yoksa balık avı arkadaşlar kara avı yapar kızılırmağın oralarda bende balık avı yaparım.Seerfsende pişman olmazsın inşallah benim gibi 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
nihatkr yazdı:Uyacaz inşallah. Ben busene daha az çalışmayı planlıyorum. Tüfek falanda yaptım kara avınada gideceğim.

Hayırlı olsun Nihat abi , yazın balığa gidersek (kara avı sezonu açıldığında) kara avı da yaparız. aylardır para biriktiriyorum inşallah bir kaç hafta içinde bende tüfek alıyorum. geçen sene balık tuttuğumuz yerde bıldırcın da çok vurduk (avcı abilerim vurdu ben yanlarında dolaştım Gulumse ) ikisini birden yaparız.
Sazanları özledim...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Rusen sen kendini tamamen tatlısuya kaptırdın helal olsun sana..AlkisAlkis

Teşekkürler Ahmet abi , artık varsa yoksa tatlı su . Denize çok nadir gidicem. hatta kaç aydır gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum. eskiden olsa 1 hafta gitmiyim içimde boşluk olurdu. deniz balıkları daha lezzetli olsada ben bugune kadar hiç yemek için balık tutmadım. zaten tuttugumu da eve getirdiğim çok nadir görülür. Denizden artık az balık çıkması ki çıkan balıklar genelde bu taraffta istavirt , izmarit pek keyif vermiyor. hele bu sene sezon için onca hazırlık yaptıktan sonra tek bir çinekop bile alamayınca artık iyice soğudum. deniz kenarlarının çok kalabalık olması , omuz omuza olta atmak rahat olamamak , tatlı sudaki gibi kamp kuramamak benim için çok büyük dezavantaj. Tatlı suların ise doğası , manzarası herşeyiyle çok güzel. deniz gibi kalabalık da değil ve çıkan balıklar genelde büyük ve tutması çok zevkli. daha ne istiyim ki. keşke bir de arabamız olsa o zaman benım ıcın hersey cok guzel olucak.

Bu yaz erdemle eskişehire gelip sizleri rahatsız edebiliriz , biraz da oranın sazanlarından yakalamak istiyoruz Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Teşekkürler Ahmet abi , artık varsa yoksa tatlı su . Denize çok nadir gidicem. hatta kaç aydır gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum. eskiden olsa 1 hafta gitmiyim içimde boşluk olurdu. deniz balıkları daha lezzetli olsada ben bugune kadar hiç yemek için balık tutmadım. zaten tuttugumu da eve getirdiğim çok nadir görülür. Denizden artık az balık çıkması ki çıkan balıklar genelde bu taraffta istavirt , izmarit pek keyif vermiyor. hele bu sene sezon için onca hazırlık yaptıktan sonra tek bir çinekop bile alamayınca artık iyice soğudum. deniz kenarlarının çok kalabalık olması , omuz omuza olta atmak rahat olamamak , tatlı sudaki gibi kamp kuramamak benim için çok büyük dezavantaj. Tatlı suların ise doğası , manzarası herşeyiyle çok güzel. deniz gibi kalabalık da değil ve çıkan balıklar genelde büyük ve tutması çok zevkli. daha ne istiyim ki. keşke bir de arabamız olsa o zaman benım ıcın hersey cok guzel olucak.

Bu yaz erdemle eskişehire gelip sizleri rahatsız edebiliriz , biraz da oranın sazanlarından yakalamak istiyoruz Gulumse

Hiç tereddüt bile etmeden gelebilirsiniz bir pogram yaparz, sizleri ağırlamak güzel olacaktır,
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Vay be ne güzel muhabbet olmuş.Talısucularında canına tak etmiş balıksızlık.Kamil şekerim haydi iş sende ,Ruşanla rekabete giriyorsun hayırlı olsun.AlkisHihat kardeşe güzel balıklar tutturursunuz artık.Alkis
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Babysene 1985 tüfekle ava gittik tavşan vurdum yaralıydı nasıl melediğini görünce kara avı bana göre değilmiş dedim son oldu o av benim için varsa yoksa balık avı arkadaşlar kara avı yapar kızılırmağın oralarda bende balık avı yaparım.Seerfsende pişman olmazsın inşallah benim gibi 76

Kamil abi büyük ihtimalle pişman olacağım. Zira bazı avları seyrttim ki bunların çoğu domuz avı, domuzda olsa sonuçta canlı pek hoşuma gitti diyemeyeceğim Smile bende trap yaparım olsun Smile
Bul
nihatkr yazdı:Kamil abi büyük ihtimalle pişman olacağım. Zira bazı avları seyrttim ki bunların çoğu domuz avı, domuzda olsa sonuçta canlı pek hoşuma gitti diyemeyeceğim Smile bende trap yaparım olsun Smile

bi ra bende ava merak sardım babamın tüfek var aldım giydim yeleği fişekleri kuşandım gittim dere boyu yürümeye başladık baktım doğa o kadar güzel ki o kuşlara kıyamadım kumsala indim şişelere ateş etmeye başladım...av işi banada ters koca koca hayvanlara atmam kolay kolay.en güzeli balık adaş koca koca levrekler lüferler.....
Bul

Yok be nihat abi bence gençliğinin farkına varmışsın Smile çünki yaşlandıkça kara avcılığından uzaklaşıyorsun Rolleyes tıpkı benim gibi.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
rusan yazdı:Hayırlı olsun Nihat abi , yazın balığa gidersek (kara avı sezonu açıldığında) kara avı da yaparız. aylardır para biriktiriyorum inşallah bir kaç hafta içinde bende tüfek alıyorum. geçen sene balık tuttuğumuz yerde bıldırcın da çok vurduk (avcı abilerim vurdu ben yanlarında dolaştım Gulumse ) ikisini birden yaparız.

Rusan bana dedilerki, tatlı su avına gidiyorsan yanında illaki tüfek bulunduracaksın. Bugün lazım olmaz ilerde lazım olur. Onun için tüfek almak lazım 250 tanede muhtelif fişek. 100 Tanesi mutlaka 7 numara 50 tane domuz diğerlerinide kuş ve tavşana pay edersin. Yanında bulunsun. Orman dağ bayır bellimi olur. 1. ŞArt illaki Turuncu şapkan olacak bunuda sakın unutma.

Ben bu sebepten aldım asıl. Ama avıda denemek lazım. Her ne kadar denizden-sudan uzaklaşmak bana uymasada denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Sonradan niye hiç denemedim demektense.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatlı su balıkları SAZLIDERE 9 2,719 02-12-2006, 10:06
Son Yorum: SAZLIDERE

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: