Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keyif dolu 3 saat
Afiyet olsun süper av olmuş ellerinize sağlık Alkis Gulumse
Bul
Dr.Güner yazdı:güzel bir üç saat geçirmişsin,geçen sene bu günlerde aynı meraya benide götürmüşlerdi.Gençler sabaha kadar iyi av yapacaklar gibi duruyor.

Geçen sene de aynı günlerde beraberdik Güner abi. Geçen sene daha bereketliydi. Belki sıcakların geç gelmesinden mırmır da henüz bollaşmadı.

Albatros-gr yazdı:tesekkurler Omer..
benim ALBATROS`un suya inmesi haziranin 15-20 sini bulacak gibi duruyorSnifsinf

Gereken cevabı Hakan abi verir diye düşünüyorum Siyirdim ...

Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan, ''kan-kan'' ikilisine de ayrıca tebrikler,seni mahrum bırakmıyorlar..
''Albatros'un yanına gittim bir duman bir duman'' cümlen var yukarıda;hayırdır ??

Teşekkürler abi. Hakan hocam birazdan raporu girer belki.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Hey maşallah ne güzel mırmırlar.. Süpersiniz Faruk abi tebrikler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
harikasınız faruk abi balıklar pırıl pırıl parlıyor,bu iş en çok seni sevindirmiş gibi görünüyor GulumseSeerf
Bul
Balıkların maşallahı var vallah süperler
Bul
Tüm ekibe tebrikler...Alkis
Vallaha bayılıyorum senin şu prensipli avcılığına Faruk abim.
Büyüyünce senin gibi olacağım inşallahSmileSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Ahmet..
evet bizim Nurcali sahili sigi bir sahil..o arkadas en azindan kiyidan 50-70 metre iceride...suyun icine demir kazik uzrine bir masa gibi bir sey yapmis,onun uzerine yemlerini filan koyuyor..
ben saat 00:00 disari ciktigimda o da cikmis..baliklarina baktim..5 kucuk mirmir vardi...demek ki balik daha iceride ...onun oltasi yaklasik olarak 1,5 metreye dusuyordu
biz 4 metrede civarinda avlaniyorduk

Faruk abi ekibe tebrikler 3 saatte cok guzel bir av olmus afiyet olsunSeerf.
Bul
ey maşallah faruk mımırlar harika keyif dolu bir gününüz olmuş,berektli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
fish or die yazdı:faruk abi bereketli olsun keyifli ve balıklı 3 saat olmuş

Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan, ''kan-kan'' ikilisine de ayrıca tebrikler,seni mahrum bırakmıyorlar..
''Albatros'un yanına gittim bir duman bir duman'' cümlen var yukarıda;hayırdır ??

hasansenturk72 yazdı:Afiyet olsun süper av olmuş ellerinize sağlık Alkis Gulumse

bucalı yazdı:Hey maşallah ne güzel mırmırlar.. Süpersiniz Faruk abi tebrikler.

LeVrEkCi yazdı:harikasınız faruk abi balıklar pırıl pırıl parlıyor,bu iş en çok seni sevindirmiş gibi görünüyor

GuRoL yazdı:Balıkların maşallahı var vallah süperler

Bahadır Sarıca yazdı:Tüm ekibe tebrikler...
Vallaha bayılıyorum senin şu prensipli avcılığına Faruk abim.
Büyüyünce senin gibi olacağım inşallah:

yakamoz.gr yazdı:Faruk abi ekibe tebrikler 3 saatte cok guzel bir av olmus afiyet olsun:.

aahmet yazdı:ey maşallah faruk mımırlar harika keyif dolu bir gününüz olmuş,berektli ve afiyet olsun.

guzel yorumlariniz icin hepinize ayri-ayri tesekkurler beyler....sizlerede rastgele

Mehmet abi....ddman-duman..sifreli kelime yaw..direk yazamiyoruz..anla iste...kahvenin yaninda iyi giden nedir?Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Mehmet abi....ddman-duman..sifreli kelime yaw..direk yazamiyoruz..anla [/B]iste...kahvenin yaninda iyi giden nedir?Siyirdim
Siyirdim
Ya bu tekaütün kusuruna bakma jetonu geç düşüyor bazen..Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,328 12-11-2014, 18:34
Son Yorum: Albatros-gr
  32 kiloluk Akdeniz kılıç balığı ile 3 saat süren mücadelemiz. Eski anılarımdan. Torik Orhanbaba 35 6,380 02-11-2012, 10:31
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  DERİN suda 11 saat! rauf 15 3,038 13-06-2012, 16:59
Son Yorum: rauf
  13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :) xfisher 46 6,564 16-11-2011, 00:17
Son Yorum: efese
  1_ saat te galata köprüsü turu BABUÇ 19 4,017 17-11-2010, 17:00
Son Yorum: yycolak
  mudanyada keyif yapalım dedik boranmursel 29 4,284 14-10-2009, 19:45
Son Yorum: boranmursel
  Cok keyif..Az uzguntu Albatros-gr 95 11,732 22-04-2009, 15:08
Son Yorum: Albatros-gr
  19.01.2008 Antalya Dedeman Açıkları Haybeye 10 Saat:) kutank 35 6,039 24-01-2009, 13:29
Son Yorum: kutank
  5/8/2007 hafta sonu 1 saat LeVrEkCi 31 5,980 09-08-2007, 21:01
Son Yorum: lüferci1907
  28,09,2006 saat 8 civarı selim 3 1,880 28-09-2006, 15:26
Son Yorum: selim

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi