Anket ızgaramı?tavamı?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
ızgara
65.00%
39 65.00%
tava
35.00%
21 35.00%
Toplam: 60 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izgara balıkmı?Tava balıkmı?
bucalı yazdı:Her balığın ızgara ve tavası farklı olur. Ama ben balığı sade ve nar gibi kızarmış seviyorum. Oda tavada daha hoş oluyor. Zaten apartmanda oturduğumuz için mangal keyfi her zaman olmuyor.

O güzelim çipuralar tavadamı pişiyor.HiKorkmuyormusun gece rüyama girede bana eziyet eder diye.Nayirolamaz
Bul
Burada yemlide yakaladığım balıkların tavası güzel oluyor isparoz,karagöz,mercan,izmarit vb sırtıda yakaladıklarımında ızgarada veya fırında güzel oluyor levrek,melanur,istavrit,sinağrit,turnaSeerf
Bornova - izmir
Bul
bana göre ben ızgarayı tercih edenlerdenim fakat tavadan ziyade buğulatma dediğimiz bol sarımsaklı ve biberli balık yemeğinide tercih ediyorum hepinize afiyet olsun.not:nihatcığım buğulatmayıda ankete koyarsan memnun olurumSeerf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Izgara tabi ama balığa göre de değişen bir durum.Afiyet olsun Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ızgara olsun kaya balığı olsun.durun durun ızgara olsun yengeç olsun madya olsun mamun olsun.balık tutamasakta yemi yeriz yeterki ızgara olsunHappy
Bul
Zor ve cevabi kesin olmayan bir soruGulumse Balik pişsin yeterHappy Afiyetle yenir.
Bul
palamutun ızgarasını ilk defa yaptım bayramda çok güzel oldu evdekiler dedi olmaz diye ama herkes benden önce yedi..
ama tava balıklarını daha çok tercih ederim
Bul
Balıklara ayıp oluyo ama...Smile şimdi hamsi-istavrit-barbun desem ayrı - lüfer levrek çupi desem ayrı o yüzden oylamaya katılmadım ...

protesto ettim .. artı(+) sebzeli bugulamayıda ekledim Smile HappyHappyHappy
Bul
Mufi yazdı:Balıklara ayıp oluyo ama...Smile şimdi hamsi-istavrit-barbun desem ayrı - lüfer levrek çupi desem ayrı o yüzden oylamaya katılmadım ...

protesto ettim .. artı(+) sebzeli bugulamayıda ekledim Smile HappyHappyHappy

herkesin bi favorisi vardır be abi Gulumse yoksa tabiiki hepsi güzel Seerf
Bul
Balık olsunda nasıl olursa olsunGulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi