Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bolca İsparoz
AlkisAfiyet bal şeker olsun Orhan abim. Avların daim olsun.Alkis
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
orhan abi balıklar harika tebrikler..ne güzel bir ortamın var valla çok hoşuma gidiyor..saygılaımı sunuyorum.nice bol avlara..
Seerf
Bul
Babacım süpersin tavalıklar çıkmış afiyetler olsun SeerfSeerf
Seviyorum seni babacım kendine iyi bak, yengemede çok çok selemlar olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Orhan abi isparozların maşallahı var, biraz kılçıklı ama olsun mangalda güzel oluyor. Afiyet olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Orhan abi çeşit yapmışsın yine.Tebrikler Alkis Kalamarın hatırı kalmasın diye de araya sıkıştırmışsın.Siyirdim Afiyet olsunSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
tebrikler,marka önemli değil,önemli olan balığı parmak ucunda hissetmekAlkis
Bul
Orhan abi tebrikler, maşallahın var çeşit bol. Kalamarsız fooğrafın yok Orhan abi, valla imreniyorum Alkis . O ısparozlarda ne lezzetlidir ha. Afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
okoca albatros salınırmı be babacım..yolsaydın tüylerini.. balıklar bereketlenmeye başlamış afiyet olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tek kelime harika bir av çıkartmışın teşekkürler.
Bul
orhanekmekci yazdı:Havanın uygun olduğu günlerde çıktığım balık avlarında sırtı denemelerimle geçti diyebilirim,bugünlerde balıklar melanurda buduruma uydu hala nazlı sırtıda boş döndüğüm günlerde az sayılmaz.Yemlide mercan avlaklarında durum aynı olunca dün akşam emektarımla kıyıya yakın yemliye takılırken kalamar yoklaması yaptım,baktım yemli iş yapacak gibi bu sabah kalan yemleri değerlendirmek için erkenden emektarla denize saat 9 a kadar bol bol eşek isparozuSeerftavalığı fazlasıyla çıkarttım.Daha bolları ve büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.
1) Foto sırtıda en büyük sorun yine martıHadiordankendisine fazla zarar vermeden yerine gönderdim.
2) Çıktığım sırtı avlarından en bereketlisi
3)Dün akşam çıktığım balık avının bereketi
4)Bu sabahki avda bolca eşek isparozlar

Orhan abi guzel av olmus afiyet ve bereketli olsunSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi