Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acaba doğru mu..
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, güzel bir konu açmış ve uygun bir ifadesiyle deneme yazını paylaşmışsın Seerf eline emeğine sağlık.

Ama konunun gidişatı ve kim olduğu armut gibi ortada olan bir şahsiyet bu yazıyı sanki kendisi için yazılmış gibisinden algılayarak aha su bulanıyor bende araya atlayıp balığımı kapayım şeklinde giriş yapmış ve gerekli rahatsızlığını vermek istemiş...

E ne deyim sana be arkadaş bu seferde olmadı Smile bak yine burayı sıkılaştırıp birbirimize olan bağlılığımızı yüzlerce kez dahada artırdın.

Bu güzel ve bedelsiz dostluğun içerisinde yer alamadın diye çok şeyi kaybettiğini fark ettin Gulumse geçmiş olsun...

Dünyanın en büyük acısının adı kuyruk acısıymış sana bu acıdan kurtulman için acil şifalar dilerimki o ayrı bi konu...Siyirdim

Bu arada takılmışsın bi hak geçti helalleşme işine, bak yukarıda bedelsiz diye bi kelime kullanmışım onun anlamı burada ticaret yapmıyoruzki hak mevzuu olsun.
Kim ne yapıyorsa canı gönülden yapıyor ve bir karşılık beklemiyor sen rahat ol.

Ben burada çok mutluyum (admın başında co yada mo yazması hiç umrumda değil ve kimseninde umrunda değil) ve bu mutluğumuda herkesin yaşayabilmesi en büyük dileğimdir.

Ahmet abi, konuyu bağlarken sendende ayrıca özür dilerim açmış olduğun konunun altına bu şekilde bi şeyler yazdım ve ve bende kendi tarzımda deneme yaptım oda gönlünün genişliğini bildiğimdendir Wink.

İlgine ve samimiyet ile açıkladığın görüşlerine ben teşekkür ederim Serkan..
Özür dilemek niye ki.???
Konu benim ama konu diğer arkadaşlar ile var.Siz olmasanız deli gibi kendi kendime yazar dururum.

Doğru veya yanlış..

Önemi olan DOĞRU LİSAN kullanarak duygularını ve düşüncelerini paylaşmak.

Sevgiler..
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunu yapabildiğine inanmıyorum,daha öncede yaptı bazı arkadaşlar uyardı sildi yazısını..yaww şerefsiz dediğin kişiler kim sen iyi tanıyorsun ne şerefsizliğimizi gördün ki....daha fazla yazmak istemiyorum boşuna olaylar uzayıp durmasının anlamı yok.[SIZE="4"][SIZE="5"]her şeye rağmen sen büyüğümsün ben sana ne küfür ederim nede şerefsiz derim,arkadaşlarla konuşurken hayrettin abim iyidir onu [COLOR="Red"]çok seviyorum ama neden böyle oldu anlamıyorum keşke olmasaydı diyorum[/SIZE][/SIZE][/COLOR].şerefsizin demiyorum küfür etmiyorum.
inşallah aklını başına alırsında daha yapıcı olursun o zaman belki hiç olmazsa başka sitelerdekilerle iyi anlaşırsın....

Bizim için de önemli ve değerli olan budur. Seni bunun için seviyoruz. Bravo Nihat..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Doğru tavır ne olmalı?? Fisher 19 3,389 20-08-2008, 13:42
Son Yorum: sea1can

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi