06-08-2011, 16:47
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, güzel bir konu açmış ve uygun bir ifadesiyle deneme yazını paylaşmışsıneline emeğine sağlık.
Ama konunun gidişatı ve kim olduğu armut gibi ortada olan bir şahsiyet bu yazıyı sanki kendisi için yazılmış gibisinden algılayarak aha su bulanıyor bende araya atlayıp balığımı kapayım şeklinde giriş yapmış ve gerekli rahatsızlığını vermek istemiş...
E ne deyim sana be arkadaş bu seferde olmadıbak yine burayı sıkılaştırıp birbirimize olan bağlılığımızı yüzlerce kez dahada artırdın.
Bu güzel ve bedelsiz dostluğun içerisinde yer alamadın diye çok şeyi kaybettiğini fark ettingeçmiş olsun...
Dünyanın en büyük acısının adı kuyruk acısıymış sana bu acıdan kurtulman için acil şifalar dilerimki o ayrı bi konu...
Bu arada takılmışsın bi hak geçti helalleşme işine, bak yukarıda bedelsiz diye bi kelime kullanmışım onun anlamı burada ticaret yapmıyoruzki hak mevzuu olsun.
Kim ne yapıyorsa canı gönülden yapıyor ve bir karşılık beklemiyor sen rahat ol.
Ben burada çok mutluyum (admın başında co yada mo yazması hiç umrumda değil ve kimseninde umrunda değil) ve bu mutluğumuda herkesin yaşayabilmesi en büyük dileğimdir.
Ahmet abi, konuyu bağlarken sendende ayrıca özür dilerim açmış olduğun konunun altına bu şekilde bi şeyler yazdım ve ve bende kendi tarzımda deneme yaptım oda gönlünün genişliğini bildiğimdendir.
İlgine ve samimiyet ile açıkladığın görüşlerine ben teşekkür ederim Serkan..
Özür dilemek niye ki.???
Konu benim ama konu diğer arkadaşlar ile var.Siz olmasanız deli gibi kendi kendime yazar dururum.
Doğru veya yanlış..
Önemi olan DOĞRU LİSAN kullanarak duygularını ve düşüncelerini paylaşmak.
Sevgiler..