Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Devasa Mercanlar
ALTAYLI yazdı:Üstad mükemmel bir gün hemde dostlarla tadından yenmez derler ya aynı cinsten olmuş. Bu arada Mercan'ın kapamasını doğrusu balığa yazık etmek için icat etmişlerSnifsinf. Siz en doğrusunu yapıp afiyetle çalışmışsınız. Tebrik ediyorum çok keyifli bir paylaşımAlkisAlkis76

Sevgili Ercan,Mercan kapamayı Sivrice'de daha önce çok sevdiğim ve bu işin erbabı Şener Ergunsu ağabeyimin elinden yedim.Gerçekten muhteşem olmuştu.
Ama ızgara daha muhteşem.Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sesini duymak çok güzel.Kendine iyi bak..
Bul
Maşallahın var cahit abi bereketli olsun.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
tebrikler cahit abi.mükemmel keyifli bir av olmuş,balıklar maşalllah mücevher gibi çok güzeller emeğinize sağlık devamına rastgelsin .orhan abimizede çok teşekkürler selamlar saygılar.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Bereketi bol olsun Cahit abi...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Pembelerin maşallahı varmış Cahit beyAlkisafiyetle.
Bornova - izmir
Bul
cahit abi nediyeyim enfes av olmuş balıklar çok güzel ayrıca orhan babayada teşekkürler paylaşım için.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
HAŞİM77 yazdı:Maşallahın var cahit abi bereketli olsun.

Teşekkürler ediyorum.Sağol.Sanada nasip olsun.
Bul
bahriyeli yazdı:tebrikler cahit abi.mükemmel keyifli bir av olmuş,balıklar maşalllah mücevher gibi çok güzeller emeğinize sağlık devamına rastgelsin .orhan abimizede çok teşekkürler selamlar saygılar.AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler ediyorum.Sevgilerimi gönderiyorum.
Bul
Zıpkıncı yazdı:Bereketi bol olsun Cahit abi...

Teşekkürler ediyorum.Sağlıcakla kal.
Bul
orhanekmekci yazdı:Pembelerin maşallahı varmış Cahit beyAlkisafiyetle.

Teşekkürler ediyorum.Size daha irileri nasip olsun.Herşey dilediğiniz gibi olsun.Sevgiler..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi