Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gittigimiz yeri kurutuyoruz:(
faruk bunada şükür daha bol avlar dileğimle
Bul
OZGUR__C yazdı:abi afiyet olsun. herşeye rağmen yinede tavalıklar çıkmış.buna şükür...daha iyileri rastgele...Alkis

brösi yazdı:faruk bunada şükür daha bol avlar dileğimle
her zaman sukrediyoruz da..iste..hedef balik olmayinca..boyle konu aciyoruz

sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereket versin faruk abi. bunu antreman olarak sayalım esas maçlar sonra başlayacak güzel sonuçlar olacak inşallah.salih reisin önerisini değerlendirin bencede bereketli güzel avlara rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:bereket versin faruk abi. bunu antreman olarak sayalım esas maçlar sonra başlayacak güzel sonuçlar olacak inşallah.salih reisin önerisini değerlendirin bencede bereketli güzel avlara rastgeleAlkisAlkisAlkis

tesekkurler Ismail...
insallah dedigin gibi olur..bende daha sonraki avlarda..daha iyi neticeler alacagimiza inaniyorum
sizlered rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
abi sana ne olmuş öyleSmileSmileSmile ne kuşu buSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Tebrik ederim güzel av yapmışsınız.
Bul
bucalı yazdı:abi sana ne olmuş öyleSmileSmileSmile ne kuşu buSmile
uzayli kusuna benzettim ben ama..Nihat`a bir sormaliSiyirdim
KALAMAR yazdı:Tebrik ederim güzel av yapmışsınız.

tesekkurler Cem...
sizlerede rastgele
Bul
Busene heryerdemi bu sıkıntı anlamadım ama yinede boş dönmemişsiniz Gulumse Alkis stres atmışsınız.
Bul
hasansenturk72 yazdı:Busene heryerdemi bu sıkıntı anlamadım ama yinede boş dönmemişsiniz Gulumse Alkis stres atmışsınız.

evet Hasan.
denizde olmak guzeldi..
sizlerede rastgele
Bul
Bereketli olsun Faruk abi.Alkis
O kadar da kötü sayılmaz. Belki Albatrossuz olmuyordurWink
Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi