Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paşalar geldi
Dr.Güner yazdı:Barış harika av olmuş,çıta her hafta yükseliyorAlkis

Eyvallah hocam sağolasın.. bende senin mırmırlara bitiyorum..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
BALIK and OZAN yazdı:muhteşem balıklar...tam olarak takımı anlatabilirmisin kardeşim..ispari ufak olması gerekiyor sanırım..bende deneyeceğim hiç denemedim çünki,ispari çok var ama el kadar çok ufak ileryalar gördüm teknelerin arasında işaret parmağı kadar,tam yemlik onlarla deneyeceğim...sen bana takımı tarifle yeter..tebrikler kardeşim..AlkisSeerf

Ozancım sağolasın. Takım çok basit 25-30-35 lik misinalar 20 gram kurşun 6.0 wmc iğne...
iğne 15 cm misina fırdöndü arkası kurşun.. ısparoz ufak büyük farketmez kiloluk levrekler en büyük ısparozu bile yutuyor. kilodan aşağı gelmesinde benceSmile He birde ıspariyi mutlaka ama mutlaka kuyruk üstünden tak. atarken hayvanı hırpalama havada msisinayı çevirme uzağa atacağım diye..

Bul
ciko yazdı:levreklerin masallahi var hayirli olsun

eyvallah Cihat sağolasın.

Bul
Barış ele güne karşı yine yapacağını yapmışsınSiyirdimSiyirdim
Ne diyebilirimki imrenerek okuyorum asker arkadaşını eli boş yollamamışsın daha nolsun.AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
tahsinmersin yazdı:Barış ellerine sağlık.
süüüüpper bir av olmuş.paşaların maşallahı var.tabi seninde.
tebrikler.

Eyvallah Tahsin abi..sıra sende.

Bul
murki yazdı:Heyecan dolu bir anlatım, harika bir paylaşım, tebrikler, rastgele.Alkis

teşekkürler Murat abi.

Bul
ALTAYLI yazdı:Barış bak abicim bu işler böyle olmuyor. Ertürk'e telefon ettiğinde ben de arabadaydım. Az biraz kulaklarını çınlattım hani. Tebrikler abicim.AlkisAlkisAlkis Arkadaşın bu anıyı uzun süre canlı tutarak anlatıp unutamayacağı kesin. Afiyet olsun. Arada beni ara gece olduğu için sana takılıp şu kıyı işini öğrenebilirim.76

SmileSmileSmile

Ertürk artık gece sahilde yatıp kalkıyor ama cırt balıkçılığı öğrenemedi..benim söylediklerim bir kulağından giriyor öbüründen çıkıyor.Smile abi istediğin zaman beraber avlanırız. ama şu ramazan bi geçsin gece senle boş takılmak olmaz açarız bi şişeSmile

Bul
bucalı yazdı:Sağolasın şekerim beni izlemeye devam et bu gecede avlaktayımSmile

Rasgelsin koçum kocamanları gelsin.Affet
Bul
bucalı yazdı:SmileSmileSmile

Ertürk artık gece sahilde yatıp kalkıyor ama cırt balıkçılığı öğrenemedi..benim söylediklerim bir kulağından giriyor öbüründen çıkıyor.Smile abi istediğin zaman beraber avlanırız. ama şu ramazan bi geçsin gece senle boş takılmak olmaz açarız bi şişeSmile

Ahanda benide götürün şekerler.Alkis
Bul
bucalı yazdı:SmileSmileSmile

Tamamdır ben senden haber bekliyorum. Şu kıyı avcılığını senden öğrenmek avantajlı olucak.76 Kısa zamanda çok bilgi. Tam benlikAlkis76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazanlar geldi balıkcı uğur 51 7,756 15-06-2016, 13:44
Son Yorum: rusan
  marya geldi yalova tatar 12 2,167 12-12-2014, 16:25
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Son paşalar Cihan Deniz 26 4,299 26-11-2013, 10:10
Son Yorum: Cihan Deniz
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 4,947 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  24-09-2012 granyozlar geldi. bucalı 62 6,403 30-09-2012, 10:58
Son Yorum: Krizoberill
  sitemizden çok değerli abilerim sarosa ziyaretimize geldi FreeSouL 52 7,503 26-08-2008, 08:51
Son Yorum: orfoz17
  yeni geldi bunlar  canlııı ::):):) tomy77 27 4,389 12-09-2007, 21:34
Son Yorum: ANTALYALI07
  Çinekop Geldi...... ALİCO 4 2,016 09-11-2006, 14:11
Son Yorum: derhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi