Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ben bugün Yalçın'laydım , konuyu tekrar dinledim ve kırılmışlığı yok. Gönlünden geçenler o kadar büyük ve keyifli ki olmamasına en çok o üzüldü.

Hüseyin abicim ben o geziye çok zor şartlar altında katılacaktım ve sizler gibi yeni arkadaşları tanıyıp dostluk kapılarını açıcaktık. Bu yine olucaktır. Her şeyde bir hayır vardır. Ayrıca o gün için hava durumu pek te iç açıcı değil. Umarım daha keyifli ve daha hazırlıklı bir Organizasyonda hep birlikte sohbete dalarız

Teknenin büyük olması ve kaptan'ının Yalçın'a pres yapması da etkin olmuş. 8-10 kişilik teknelerde sorun yoktu.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
ercancığım duyarlı olmanıza sevindim mademki bizler bir kader birliği yapıyoruz acılarımızı sevinçlerimi birlikte kucaklarsak her halde daha tatlanır diyorum inşallah birlikteliklerimize yalçın ilede yarım saat kadar önce görüştüm meğer bu gün balığa gitmişler palamutları almışlar afiyetle yesinler morali düzelmiş ya ben ona sevindim sağlık sıhhat dileklerimle kısmetiniz açık şansınız bol olsun rasgele diyorum
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
fikretçiğim bu gün sizlerin koymuş olduğunuz videoların bazılarını seyrettim onlardan biriside senin tekneye kalafat yaptırman kusura bakmazsan bir şey soracağım sen o tekneyi ne kadar sudan dışarıda tuttunda o kadar açılmış allah yardımcın olsun derim hele bu konu ile yalnızsan iyi uğraşlar dilerim ben her sene en az iki defa o işi yapardım sattım kurtuldum ama sanat demek istemiyorum yanlış anlamıyasın neyse yalçının moralinin düzelmesine sevindim zaten bu gün aradığımda dükkanda yotu balığa gitmiş palamutlarıda yakalamışlar afiyet olsun dediğiniz gibi inşallah bir dahaki sefere ille teknede olacak diye bir kayıtta yok ben her gün olmasada konak vapur iskelesinden göztepe köprüsüne kadar spor olsun diye yürüm bir iki fırsat buldukça birinci limanı bilirsin oraya veya ikinci limana o da olmazsa zeytin alanına içeriye balığa çıkarım teknede ikinci limanda bağlı idi inşallah buralarda karşılaşırız daha çok şeyler yazmak isterim ama ben daha çok yüz yüze görüşmekten hoşlanırım. güzel günler bizler için sağlık sıhhat dileklerimle şansınız açık kısmetiniz bol olsun rasgela diyorum
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
hus213 yazdı:ercancığım duyarlı olmanıza sevindim mademki bizler bir kader birliği yapıyoruz acılarımızı sevinçlerimi birlikte kucaklarsak her halde daha tatlanır diyorum inşallah birlikteliklerimize yalçın ilede yarım saat kadar önce görüştüm meğer bu gün balığa gitmişler palamutları almışlar afiyetle yesinler morali düzelmiş ya ben ona sevindim sağlık sıhhat dileklerimle kısmetiniz açık şansınız bol olsun rasgele diyorum
Abisi; Yalçın'la balığa beraber çıktık en az ben de senin kadar sevinç duydum. Bir dostun bir arkadaşın bir insanı morallendiğine vesile olmak çok güzeldir. Bu kardeşimiz de benim için şahsına münhasır özel biridir. Bizler yaşımızı başımızı almış ve hayatın en keyifli taraflarındayız. Önemli olan bu dilimleri nasıl yaaşadığımızdır. Yalandan muhabbete hiç ama hiç ihtiyacımız, hatta ayıracak zamanımız kalmadı. Bu nedenle sizi de çok iyi anlıyorum ve diyorum ki bir Org.olur bir biter bir başlar. Kalın sağlıcakla
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
hus213 yazdı:fikretçiğim bu gün sizlerin koymuş olduğunuz videoların bazılarını seyrettim onlardan biriside senin tekneye kalafat yaptırman kusura bakmazsan bir şey soracağım sen o tekneyi ne kadar sudan dışarıda tuttunda o kadar açılmış allah yardımcın olsun derim hele bu konu ile yalnızsan iyi uğraşlar dilerim ben her sene en az iki defa o işi yapardım sattım kurtuldum ama sanat demek istemiyorum yanlış anlamıyasın neyse yalçının moralinin düzelmesine sevindim zaten bu gün aradığımda dükkanda yotu balığa gitmiş palamutlarıda yakalamışlar afiyet olsun dediğiniz gibi inşallah bir dahaki sefere ille teknede olacak diye bir kayıtta yok ben her gün olmasada konak vapur iskelesinden göztepe köprüsüne kadar spor olsun diye yürüm bir iki fırsat buldukça birinci limanı bilirsin oraya veya ikinci limana o da olmazsa zeytin alanına içeriye balığa çıkarım teknede ikinci limanda bağlı idi inşallah buralarda karşılaşırız daha çok şeyler yazmak isterim ama ben daha çok yüz yüze görüşmekten hoşlanırım. güzel günler bizler için sağlık sıhhat dileklerimle şansınız açık kısmetiniz bol olsun rasgela diyorum
hüseyin abi sandal beş ay karada duruyor mayıs ayında bakımlarını yapıp denize indiriyorum evet haklısın açıklık var fakat gülü seven dikenine katlanır severek teknemle uğraşıyorum senede bir ay kullanıyorum oda bütün uğrşlarıma yetiyor abi kesin görmüşlüğüm vardır benimde sık uğradığım yerlerdir org görüşmek üzere rast gele.

Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Hayırlısı ne ise o olsun tabiki hepimiz için uygun olanı şu durumda ileri bir tarihe atılması..
Bundada bir hayır vardır..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]