Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğum Günü Sinoları
bucalı yazdı:Hey maşallah doğum günü pastasıda çok güzel olmuş. Keşke senin balıkta kaçmasaymış ama nasip değilmiş. Balıklar ve anlatım süper tebrikler Burak abicim.

Barışcım beyendiğine sevindim.Nasip bir dahaki sefereymiş diye düşünüyorum.Selam ve sevgiler.
Bul
blue_zaire yazdı:Tebrikler gözlerimizin pası silindi resmen Alkis

Teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
maceratorr yazdı:maşallah burak abi.biz aynısını yaşayamasak da sayenizde keyfi ucundan da olsa bize de ulaşıyor.paylaşım için teşekkürler.

Sevgili Rıfat yaşadıklarımıza senide ortak edebiliyorsak ne mutlu bize.Daha iyilerini yakalamanı dilerim.Selam ve sevgiler.
Bul
cranium yazdı:Nice sinagritli doğum günlerine ...
Tebrikler ...

Sevgili Serkan teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
burak abi bu güzel rapor için çok teşekkürler. süper av günü olmuş tüm ekibi kutluyorum.kardeşinizin doğum günü herhalde bundan daha güzel kutlanamazdı yeni yaşında nice güzel avlar rastgelsin.oğlunuzuda tebrik ediyorum büyük bir şans baba ve amcasıyla birlikte keyifli bir av günü yaşamış sevgiler saygılar rastgeleAlkisAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Burç kardeşimizin doğum günü hediyesi deniz anadan AlkisAlkis nice yıllara Seerf

Burak abicim güzel paylayım için teşekkürler, daha niceleri rastgelsin
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
bahriyeli yazdı:burak abi bu güzel rapor için çok teşekkürler. süper av günü olmuş tüm ekibi kutluyorum.kardeşinizin doğum günü herhalde bundan daha güzel kutlanamazdı yeni yaşında nice güzel avlar rastgelsin.oğlunuzuda tebrik ediyorum büyük bir şans baba ve amcasıyla birlikte keyifli bir av günü yaşamış sevgiler saygılar rastgeleAlkisAlkisSeerf

Sevgili İsmail değerli yorumun ve güzel sözlerin için teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
Salih Reis yazdı:Burç kardeşimizin doğum günü hediyesi deniz anadan AlkisAlkis nice yıllara Seerf

Burak abicim güzel paylayım için teşekkürler, daha niceleri rastgelsin

Salihcim teşekkür ederim.Hakikaten güzel bir doğum günü hediyesi oldu.Selam ve sevgiler.
Bul
Çok güzel bir av olmuş , yakışıklı çıkmışsınız akabinde , neşeniz hep böyle devam etsin , Burç abinin yeni yaşı kutlu olsun , selamımı iletirseniz sevinirim. Avlarınız daim olsun Burak abi , tebrikler.
Cenk 1980 İzmir

[Resim: bizo.jpg]
Cenk bayraktar yazdı:Çok güzel bir av olmuş , yakışıklı çıkmışsınız akabinde , neşeniz hep böyle devam etsin , Burç abinin yeni yaşı kutlu olsun , selamımı iletirseniz sevinirim. Avlarınız daim olsun Burak abi , tebrikler.

Sevgili Cenk iltifatın için teşekkür ederim.Burç'a selamını ilettim.Sevgilerimle.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi