Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
www.hazirolta.com
disonic yazdı:Sayin hocam,yeni baslayacak bir kisiye bu siteden tavsiye edeceginiz urun hangisi olurdu.fikirlerinizi ogrenmek isterim.saygilarimla..

mehmet bu o kadar uzun bir cevaplı soru ki..nerede ne avı yapacaksın ona göre değişir.siteyi biraz dolaşıp önce takımlar hakkında bilgi al sonra malzemeleri hazırolta dan alabilirsin.
Bul
metay yazdı:Tüm balık dostu kardeşlerime hayırlı olsun diyor, herkese selam ve sevgilerimi iletiyorum.
Rahatsızlığım nedeniyle uzun bir süre ayrı kaldım sizlerden. ama artık burada olacağım sanırım.

geçmiş olsun metin abicim.hoşgeldin o zaman...Alkis76
Bul
hayırlısı olsun.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Sponsorun gönderdiği banner'de link tıklaması olmadığı için banner tıklanamıyordu. Yeni banner gelene kadar kendim yazı olarak link koydum o yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz
Bul
Lapsetur yazdı:Sponsorun gönderdiği banner'de link tıklaması olmadığı için banner tıklanamıyordu. Yeni banner gelene kadar kendim yazı olarak link koydum o yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz

teşekkür ederiz oktaycım.76
Bul
Banner artık tıklanabilir
Bul
hayırlısı olsun Gulumse
Bul
Hayırlı olsun güzel site, fiyatlar da makul, amatörbalıkçı üyelerine ekstra indirim de cabası Alkis şimdiden bir makinayı gözüme kestirdim, yılbaşından sonra muhtemelen alırım.. emeği geçenlere teşekkürler.. Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Siteyi biraz inceledim. Zamanla daha çok çeşitlenecektir. Ama bu balığa göre olta olayına bayıldım. Gerçekten çok güzel olmuş.
Bul
Çok güzel ve uygun fiyatlı sahteler var..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hazırolta dan aldığım balık bulucu LeVrEkCi 35 6,785 06-02-2013, 12:03
Son Yorum: LeVrEkCi
  Hazırolta.com'un müşteri memnuniyetine verdiği önem xfisher 8 2,630 16-04-2012, 20:08
Son Yorum: taylanovi
  hazırolta dan hediyeler. LeVrEkCi 17 4,298 25-03-2012, 23:16
Son Yorum: acemi dalgıç
  Burç KARADENİZ ve hazirolta mapaydin 17 6,143 23-01-2012, 16:45
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: