Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ekip Buca'da Toplandı
çok güzel bir görüntü olmuş , inşallah birgün izmir e dönünce ben de katılırım bu toplantılara
Bul
efese yazdı:çok güzel bir görüntü olmuş , inşallah birgün izmir e dönünce ben de katılırım bu toplantılara

İnsallah abim şeref duyarız Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Çok güzel bir organizasyon olmuş tebrikler allah muhabbetinizi bozmasın...
Bul
[quote=bucalı]yani Yalçın abiSmile 365 kere mekanına geldim 1 kere yoktu. nasıl çalışıor bu adam anlamıyorum..Smile[/QU
ya birader bizim 2 tane daha mekan var yukarıda ben oradayım.arasan numaranı nasıl görmüyorum.başka numaranmı var yoksa Siyirdim
Bul
merttekol yazdı:[quote=bucalı]yani Yalçın abiSmile 365 kere mekanına geldim 1 kere yoktu. nasıl çalışıor bu adam anlamıyorum..Smile[/QU
ya birader bizim 2 tane daha mekan var yukarıda ben oradayım.arasan numaranı nasıl görmüyorum.başka numaranmı var yoksa Siyirdim

az değilsin.hemen suçu karşıya atmışsın.sen cevapsız aramalara dönmezsinki.en azından benim aradıklarıma.HadiordanMahcupSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:[quote=merttekol]

az değilsin.hemen suçu karşıya atmışsın.sen cevapsız aramalara dönmezsinki.en azından benim aradıklarıma.HadiordanMahcupSiyirdim

sen çokmu dönersin.yada ararsın.Hadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:[quote=yycolak]

sen çokmu dönersin.yada ararsın.Hadiordan

çatla bir şey demeyeceğim.sen biliyorsun.Wink
Bul
yycolak yazdı:[quote=bucalıfikret]

çatla bir şey demeyeceğim.sen biliyorsun.Wink

bilmemmi tabiki biliyorum nasıl anladın.Wink
Bul
öyle ortamda sabaha kadar oturulur abilerim allah muhappetinizi daim etsin havalar düzelince inşallah bi organizasyonda buluşmak üzere
Bul
merttekol yazdı:[quote=bucalı]yani Yalçın abiSmile 365 kere mekanına geldim 1 kere yoktu. nasıl çalışıor bu adam anlamıyorum..Smile[/QU

mert dükkana geliyorum yoksun yoksa devrettinmi.Hadiordan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ilerya (niyazi) izmir/buca'da bucalıfikret 19 3,588 12-08-2009, 08:43
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi