Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunlar Mazide Kaldı...Yenileride Olacak Elbet...
Uzun_ahmet yazdı:Mehmet hoşgeldin, keyifli paylaşımlar..Seerf

Ahmet abim çok teşekkürler Smile Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
hus213 yazdı:Mehmet Sasalıdan başlıyayarak geriye dön çeşme altına kadar kara ve deniz olarak nerede ne çıkar hangi saatlerde nerede bulunmak gerekir çok iyi bilirim.Ama bunu ahkam kesmek için söylemiyorum çünkü buraları adım adım gezdim ve avlandım.Bilmem deniz ve tekne bilgin varmı Uzunada,Hekim adası.Hekim adası Yassıca adasının arka kısmı yani fenerin olduğu yerlerde çok sabahlamışımdır.Ama bir günden birgüne böyle yakaladığımız balıkların fotolarını çekelimde zamanı gelince sergilerim diye hiç düşünmedim.İşte yıllar sonra Amatör Balıkçılık Net'te üye olunca böyle şeyleri yapmak fotolamak gerekiyormuş meğerse.Fakat yinede hala böyle bir şeyin ihtiyacını duymuyorum.Bundan sonra tekrar aynı şetleri yaşarsam o zaman fotolarım .Hayırlısı olsun.Rasgele.

Hüseyin abim doğrudur,bilginiz olduğu gezdiğiniz yerlerden belli...Keşke zamanın balıkların fotoğraflarını çekseydiniz,bizde zevkle izleseydik Smile İnşallah bundan sonra ki avlarınızı izlemeyi gerçekten çok isterim Smile Selamlar...

bucalı yazdı:Bunları biliyorum yenileri nerede yenileriSmile

Sevgili Barış yenileri Nisan ayı ile gelecek inşallah Smile Bu aralar kerterizleri yoklasakta henüz ele avuca gelen birşey yok,ne yapalım eskisi olmayanın yenisi olmaz Smile Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Mera konusunda kesinlikle haklısın.Alkis Senden, Barış'tan ve Tahsin'den bu işi öğrenmem lazım.Alkis Kıyı avı hiç yapmadım desem doğru olur. Yıllar önce Foça'da patlayan balık çifliğinin kıyısında yakalamayanı dövüyorlardı Hadiordan İnşallah bir gün bir program yapabiliriz76 Avlarına bakınca iştahım kabardıSeerfYeni avlarını bekliyorum76 Tebrikler ve tebriklerAlkisAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Mera konusunda kesinlikle haklısın.Alkis Senden, Barış'tan ve Tahsin'den bu işi öğrenmem lazım.Alkis Kıyı avı hiç yapmadım desem doğru olur. Yıllar önce Foça'da patlayan balık çifliğinin kıyısında yakalamayanı dövüyorlardı Hadiordan İnşallah bir gün bir program yapabiliriz76 Avlarına bakınca iştahım kabardıSeerfYeni avlarını bekliyorum76 Tebrikler ve tebriklerAlkisAlkis

Ercan abim teşekkürler Smile Seni de yakında kıyı avcısı yaparsak şaşırma Smile İnşallah balığın bol olduğu bir gün Kare As'ı birleştiririz,ben kendi adıma memnun olurum...Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Tebrikler Mehmet,güzel avlar yapmışsın.Devamı dileklerimle.Afiyet olsun AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Mehmet,güzel avlar yapmışsın.Devamı dileklerimle.Afiyet olsun AlkisSeerf

Ufuk abim teşekkürler Smile Avlarında bol şanslar..Selamlar..
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Sargoz35 yazdı:
Ercan abim teşekkürler Smile Seni de yakında kıyı avcısı yaparsak şaşırma Smile İnşallah balığın bol olduğu bir gün Kare As'ı birleştiririz,ben kendi adıma memnun olurum...Selamlar...

mehmet bende kare asında varım sakın unutmayasın.AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:mehmet bende kare asında varım sakın unutmayasın.AlkisSeerf

Baligin kokusunu alan kare asa katilmis bu baliklar icin ben bile ANTALYA dan kare asa katilmaya hazirimHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:mehmet bende kare asında varım sakın unutmayasın.AlkisSeerf

Fikret abim biz de çift desteyle oynarız ne yapalım seni mi kıracağız Smile zamanı var daha çok az kaldı...Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
YaKaMoZ yazdı:Baligin kokusunu alan kare asa katilmis bu baliklar icin ben bile ANTALYA dan kare asa katilmaya hazirimHehe

Sevgili Murat yolun düşerse imkanlar ve şartlar uyarsa neden olmasın Smile
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Aralık son çupra avım..mazide kaldı... bucalı 36 5,985 15-01-2013, 14:53
Son Yorum: bucalı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi