15-02-2012, 16:29
Uzun_ahmet yazdı:Mehmet hoşgeldin, keyifli paylaşımlar..
Ahmet abim çok teşekkürler

[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]
Bunlar Mazide Kaldı...Yenileride Olacak Elbet...
|
15-02-2012, 16:29
Uzun_ahmet yazdı:Mehmet hoşgeldin, keyifli paylaşımlar.. Ahmet abim çok teşekkürler ![]()
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU *** [/SIZE]
15-02-2012, 16:35
hus213 yazdı:Mehmet Sasalıdan başlıyayarak geriye dön çeşme altına kadar kara ve deniz olarak nerede ne çıkar hangi saatlerde nerede bulunmak gerekir çok iyi bilirim.Ama bunu ahkam kesmek için söylemiyorum çünkü buraları adım adım gezdim ve avlandım.Bilmem deniz ve tekne bilgin varmı Uzunada,Hekim adası.Hekim adası Yassıca adasının arka kısmı yani fenerin olduğu yerlerde çok sabahlamışımdır.Ama bir günden birgüne böyle yakaladığımız balıkların fotolarını çekelimde zamanı gelince sergilerim diye hiç düşünmedim.İşte yıllar sonra Amatör Balıkçılık Net'te üye olunca böyle şeyleri yapmak fotolamak gerekiyormuş meğerse.Fakat yinede hala böyle bir şeyin ihtiyacını duymuyorum.Bundan sonra tekrar aynı şetleri yaşarsam o zaman fotolarım .Hayırlısı olsun.Rasgele. Hüseyin abim doğrudur,bilginiz olduğu gezdiğiniz yerlerden belli...Keşke zamanın balıkların fotoğraflarını çekseydiniz,bizde zevkle izleseydik ![]() ![]() bucalı yazdı:Bunları biliyorum yenileri nerede yenileri Sevgili Barış yenileri Nisan ayı ile gelecek inşallah ![]() ![]()
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
15-02-2012, 19:30
Mera konusunda kesinlikle haklısın.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
15-02-2012, 21:20
ALTAYLI yazdı:Mera konusunda kesinlikle haklısın. Ercan abim teşekkürler ![]() ![]()
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
15-02-2012, 21:33
Tebrikler Mehmet,güzel avlar yapmışsın.Devamı dileklerimle.Afiyet olsun
![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
15-02-2012, 23:09
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Mehmet,güzel avlar yapmışsın.Devamı dileklerimle.Afiyet olsun Ufuk abim teşekkürler ![]()
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
16-02-2012, 19:34
Sargoz35 yazdı: mehmet bende kare asında varım sakın unutmayasın. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
16-02-2012, 21:26
bucalıfikret yazdı:mehmet bende kare asında varım sakın unutmayasın. Baligin kokusunu alan kare asa katilmis bu baliklar icin ben bile ANTALYA dan kare asa katilmaya hazirim ![]()
17-02-2012, 12:29
bucalıfikret yazdı:mehmet bende kare asında varım sakın unutmayasın. Fikret abim biz de çift desteyle oynarız ne yapalım seni mi kıracağız ![]()
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
17-02-2012, 12:31
YaKaMoZ yazdı:Baligin kokusunu alan kare asa katilmis bu baliklar icin ben bile ANTALYA dan kare asa katilmaya hazirim Sevgili Murat yolun düşerse imkanlar ve şartlar uyarsa neden olmasın ![]()
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU *** [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aralık son çupra avım..mazide kaldı... | bucalı | 36 | 5,985 |
15-01-2013, 14:53 Son Yorum: bucalı |