28-02-2012, 02:57
Faruk abi yinede almışsın dil balığını keşke bana çıksa
bu arada martın 15 inden sonra mercandan başka ne tür balık çıkar abi egede

Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Husran x2
|
28-02-2012, 02:57
Faruk abi yinede almışsın dil balığını keşke bana çıksa
![]()
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
28-02-2012, 09:29
LeVrEkCi yazdı:yaşla alakası yok sayın albatros babam 60 yaşında ne lüferler ne levrekler çekiyordu sizde iş bitmiş ben kenara çekildim ama beklemedeyim nihatcım.yakında azıcık havalar düzelsin seyret raporları.bak neler gelecek. ![]() ![]()
28-02-2012, 09:32
ah farukcum,sen keyfini yapmışsın,denizine çıkmışsın.bu seferki antreman olmuş.uzun zamandır gitmiyordunya balıklar seni unutmuştur.bir sonraki sefere mutlaka hatırlayacaklar.o zamanda sana harika raporlar yazmak kalacak.ellerin dert görmesin.teşekkürler.
![]()
28-02-2012, 10:32
Faruk abi inşallah birdahaki sefere rastgelir,
![]() Sanırım balıklar orhan babanın oraya doğru kaçmışlar ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
28-02-2012, 11:02
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
28-02-2012, 11:04
YaKaMoZ yazdı:Estagfurullah NİHAT abi aranizdaki samimiyeti kastetmek istedim yanlis anlasildiysa özur dilerim... özre gerek yok yaww espri oldugunun farkındayım ![]() ![]()
28-02-2012, 11:05
yycolak yazdı:ben kenara çekildim ama beklemedeyim nihatcım.yakında azıcık havalar düzelsin seyret raporları.bak neler gelecek. ben gaz vereyim diyorum sen hala yaşlandık diyorsun gelecem ısıracam yanaklarını haberin yok.bırak bu işleride kendine zaman ayır istesen neler gelecek tahmin ediyorumda sen bırakmışsın kendini.neyse daha çok yazardım ya inşallah yakaladıgımda yüzüne söyleyeceğim.
28-02-2012, 14:50
LeVrEkCi yazdı:ya bırak ercan abi yaşlandı balık tutamaz artık anca bizim raporları okur artık Bak bu hiç aklıma gelmemişti. ![]() ![]() ![]()
28-02-2012, 17:27
Faruk abi zor durum o kadar iğnede balık çıkmaması. birdahaki sefere.rastgele.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28-02-2012, 22:08
HAŞİM77 yazdı:Sen denize inmişsin ya o bile yeter biz o hüsranı deniz kenarında yaşayıpta başaramadık yine tebrikler faruk abi.: araphüso26 yazdı:çok üzüldüm çok:d::o:daha sonra tutarsın belki hehehehehehe Bahadır Sarıca yazdı:"Kırk gün taban, bir gün av" lardan biri olmuş. lionast yazdı:Faruk abi yinede almışsın dil balığını keşke bana çıksa yycolak yazdı:ah farukcum,sen keyfini yapmışsın,denizine çıkmışsın.bu seferki antreman olmuş.uzun zamandır gitmiyordunya balıklar seni unutmuştur.bir sonraki sefere mutlaka hatırlayacaklar.o zamanda sana harika raporlar yazmak kalacak.ellerin dert görmesin.teşekkürler. Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi inşallah birdahaki sefere rastgelir,: yalova tatar yazdı: bucalı yazdı:Faruk abi zor durum o kadar iğnede balık çıkmaması. birdahaki sefere.rastgele. guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler beyler,, martin 15.den sonra..burada yavas yavas sirtide balik cikmaya baslar Cihan..bu arada kumsal kiyi meralarda mirmir da vurmaya baslar..havalarin daha isinmasi ile sirtinin en guzel zmanidir..bu nisan mayis aylarinda... bu arada Huseyin balik tutamadigim icin senin ne kadar sevindigini gormedim sanma ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yine Aliağa Yine hüsran | Cihan Deniz | 28 | 5,086 |
01-10-2011, 01:02 Son Yorum: Cihan Deniz |
|
Hüsran... | Zıpkıncı | 14 | 2,994 |
09-06-2009, 01:33 Son Yorum: adem77 |