Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Husran x2
Faruk abi yinede almışsın dil balığını keşke bana çıksa Gulumsebu arada martın 15 inden sonra mercandan başka ne tür balık çıkar abi egede
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaşla alakası yok sayın albatros babam 60 yaşında ne lüferler ne levrekler çekiyordu sizde iş bitmiş Siyirdimyakında sende yalçın abi gibi ben yaşlandım diyerek kenara çekilirsin SiyirdimHadiordan

ben kenara çekildim ama beklemedeyim nihatcım.yakında azıcık havalar düzelsin seyret raporları.bak neler gelecek.Winkyaşlandık ama hala nefes alıyoruz şükür.fırtınadan önceki sessizlik bu....Siyirdim
Bul
ah farukcum,sen keyfini yapmışsın,denizine çıkmışsın.bu seferki antreman olmuş.uzun zamandır gitmiyordunya balıklar seni unutmuştur.bir sonraki sefere mutlaka hatırlayacaklar.o zamanda sana harika raporlar yazmak kalacak.ellerin dert görmesin.teşekkürler.Alkis
Bul
Faruk abi inşallah birdahaki sefere rastgelir,Snifsinf
Sanırım balıklar orhan babanın oraya doğru kaçmışlarWink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bobo ne diyecen bereketli olsun nasip kısmet faruk bidakine bir iğneye iki tane birden takılır işallahAlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
YaKaMoZ yazdı:Estagfurullah NİHAT abi aranizdaki samimiyeti kastetmek istedim yanlis anlasildiysa özur dilerim...Mahcup

özre gerek yok yaww espri oldugunun farkındayım GulumseSeerf
Bul
yycolak yazdı:ben kenara çekildim ama beklemedeyim nihatcım.yakında azıcık havalar düzelsin seyret raporları.bak neler gelecek.Wink[SIZE="4"]yaşlandık ama hala nefes alıyoruz şükür[/SIZE].fırtınadan önceki sessizlik bu....Siyirdim

ben gaz vereyim diyorum sen hala yaşlandık diyorsun gelecem ısıracam yanaklarını haberin yok.bırak bu işleride kendine zaman ayır istesen neler gelecek tahmin ediyorumda sen bırakmışsın kendini.neyse daha çok yazardım ya inşallah yakaladıgımda yüzüne söyleyeceğim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ya bırak ercan abi yaşlandı balık tutamaz artık anca bizim raporları okur artık Siyirdimtekneyle gezsin dursun işte ..rapora bak etrafta kar var,tekneler var,mırmır meralaı var.tamam işte bukadar Siyirdimeskiden böylemiydi yaww hergün ayrı rapor koyardı Happy

Bak bu hiç aklıma gelmemişti.HadiordanÇok doğru bir tespit. Oralarda her şey güzel ve rahat. Demek ki burada olsa hiç ava çıkmayacaklarBoboBobo
Bul
Faruk abi zor durum o kadar iğnede balık çıkmaması. birdahaki sefere.rastgele.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
HAŞİM77 yazdı:Sen denize inmişsin ya o bile yeter biz o hüsranı deniz kenarında yaşayıpta başaramadık yine tebrikler faruk abi.:

araphüso26 yazdı:çok üzüldüm çok:d::o:daha sonra tutarsın belki hehehehehehe

Bahadır Sarıca yazdı:"Kırk gün taban, bir gün av" lardan biri olmuş.
Eski avlara sayalımWink
Sağlık olsun.
Sevgi ve selamlar....Confused:

lionast yazdı:Faruk abi yinede almışsın dil balığını keşke bana çıksa Gulumsebu arada martın 15 inden sonra mercandan başka ne tür balık çıkar abi egede

yycolak yazdı:ah farukcum,sen keyfini yapmışsın,denizine çıkmışsın.bu seferki antreman olmuş.uzun zamandır gitmiyordunya balıklar seni unutmuştur.bir sonraki sefere mutlaka hatırlayacaklar.o zamanda sana harika raporlar yazmak kalacak.ellerin dert görmesin.teşekkürler.

Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi inşallah birdahaki sefere rastgelir,:
Sanırım balıklar orhan babanın oraya doğru kaçmışlar::

yalova tatar yazdı:Bobo ne diyecen bereketli olsun nasip kısmet faruk bidakine bir iğneye iki tane birden takılır işallah

bucalı yazdı:Faruk abi zor durum o kadar iğnede balık çıkmaması. birdahaki sefere.rastgele.

guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler beyler,,
martin 15.den sonra..burada yavas yavas sirtide balik cikmaya baslar Cihan..bu arada kumsal kiyi meralarda mirmir da vurmaya baslar..havalarin daha isinmasi ile sirtinin en guzel zmanidir..bu nisan mayis aylarinda...
bu arada Huseyin balik tutamadigim icin senin ne kadar sevindigini gormedim sanmaHadiordanSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 5,086 01-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz
  Hüsran... Zıpkıncı 14 2,994 09-06-2009, 01:33
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi