16-03-2012, 22:32
murat takımlar bakıma girmiş,sıra balıklara gelmiş,bereketli olur işallah.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Aylık bakımını yaptığım takımlarım
|
16-03-2012, 22:32
murat takımlar bakıma girmiş,sıra balıklara gelmiş,bereketli olur işallah.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
17-03-2012, 07:58
YaKaMoZ yazdı:NİHAT abicim ben bayılırım bozuk makinaları kendim elimden geldigince tamir ederim yaparım çok kişiden makina kamış aldım tamir ettim parçalarını degiştirdim ve gayette güzel bir şekilde kullanıyorum resimlerde gördügün en büyük makina bana geldiginde görsen nasıldı adam olmaz derdin sarma kolunun tutacagı yoktu şarap tıpası monte ettim japonla yapıştrdım eskisinden daha iyi oldu eski sahibine gösterdigimde inanamadı benden tekrar almak istedi parayla Gunaydin murat. Benim bakim yapma bilgim yok bir bakim lazimsa kartalda bir balikci var ona birakirim o yapar. ![]()
17-03-2012, 10:22
nihatkr yazdı:Gunaydin murat. Benim bakim yapma bilgim yok bir bakim lazimsa kartalda bir balikci var ona birakirim o yapar. Tesekkur ederim NIHAT abi...
17-03-2012, 12:17
tahsinmersin yazdı:Hüseyin abi senden uzak durmam gerektiğini öğrendim Balığa çıktığım zaman onun zevkine varmak isterim.Söylediğin söz doğru (Avlağa göre olta) aşağıya fotosunu koyduklarım her avlağa göre düşündüğüm veya gelebilecek balığı göre kol takımlarım kılasörlerin içinde her zaman hazır ve nazırdır.İşte Tahsinciğim ben bunlar ile karadan avlanacak isem ona göre sırt çantam tekne ile gideceksem ona göre sırt çantam hazırdır.Diyorum ya aşagıya gelindi kalk balığa giyoruz denildimi 5 veya 7 dakika sonra aşağıdayım.Bu da benim zevkim veya alışkanlığım. ![]() ![]() ![]()
18-03-2012, 23:36
bir dükkan malzeme. makinen shimano mu abi, memnunmusun, bakımı kolaymı
bende almayı düşünüyorumda aynısından, hyperloop olanından
19-03-2012, 14:16
MERCURY90 yazdı:bir dükkan malzeme. makinen shimano mu abi, memnunmusun, bakımı kolaymı Kardesim makina ryobi shimano veya okyma tercih et bana kalursa 3 de japin mali bunlarda sorun yasayacaginu sanmiyorum ...
19-03-2013, 23:06
Vay vay Murat abi Süper valla takımların
![]() ![]() ![]()
20-03-2013, 09:44
Murat arada elden geçirip oyuncaklarla oynamak güzel oluyor değilmi?
Ah birde ben düzenleye bilsem.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
20-03-2013, 10:37
nihatkr yazdı:Murat arada elden geçirip oyuncaklarla oynamak güzel oluyor değilmi? Tabiki güzel oluyor NİHAT abi ama bir yıl önceki bir konu geçen bu sürede çok oynadım oyuncaklarla ![]()
20-03-2013, 15:45
YaKaMoZ yazdı:Tabiki güzel oluyor NİHAT abi ama bir yıl önceki bir konu geçen bu sürede çok oynadım oyuncaklarla murat takımlarda kaçak varmı.(eksilme) ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|