Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsinmesin11.8.2012 kefal
Sevgili Tahsin afiyet olsun ,Alkis bu mekanda gündüz kefal olmuyormu ? oluyorsa ekmek ile neyin tutuluyorsa, neresidir banada deyiver.. gari Gulumse
Bul
Tahsin kardeşim tebrik ediyorum elinize sağlık ve afiyet olsun. Mırmır harikaymış. 14 EKİM için konu açıcamGulumse
Bul
araphüso26 yazdı:ispendek benimde dikkatimi çekti.kefallerde güzel daha iyi avların olsun inşallahAlkis
sağol arabım teşekkürler.
yalova tatar yazdı:tahsin bereketli olsun hem kedileri doyurmuşsun bu ramazanda sevaptırr.Alkis hemide eve nevale yapmışsın daha güzel ve trofe ler in olsun.AlkisAffet
balıktayken kedileri sevmem!Hadiordan.yanımda durup yemlerim için hırsızlık yapmadığından hak ettiler.Happy
Cihan Deniz yazdı:Abi her telden var eline saglik

sağol Cihan teşekkürler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Salih Reis yazdı:Tahsin abicim tebrikler güzel balıklar almışsınız, Alkis

artık bir akşam beraber gidelim derim. Seerf
Sağol Salih cim.teşekkür ederim.6hafta,hafta içi ,1 hafta,hafta sonu ardışık olarak gidiyorum.uygunsan seve seve her zaman gidebiliriz.
yycolak yazdı:hep levrek hep levrek sıkılmıştık zaten şekerim.Siyirdim
kefallerde güzüelmiş.hele mırmır pek güzelmiş.elinize sağlık.Alkisramiz abi ihtiyarladı galiba.Snifsinfbalıkta uykuda neymiş.Siyirdimafiyetle kardeşim.ekibe hürmetler.yine bekleriz.Alkis76

Şekerim Ramiz abinin kahve ramazan dolayısıyla geç kapanıyor,bu yüzden ramazanlarda onun için sıkıntı oluyor.Tan onat amca ihtiyarlamadan o yaşlanmaz.bizden evvel botla gidip o 2 kişilik botta avlandı.Hehe
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ANTALYALI07 yazdı:tahsin abi bereketli olsun,mırmırın boyu gerçekten süper.hedef balık olmasada güzel bir av olmuş.bir dahaki sefere bol levrek misafirleriniz olsun inşallah. afiyetler olsun bol şanslar rastgele.
Aytekin iyi temennilerin için teşekkür ederim.
Dr.Güner yazdı:tebrikler Tahsin bey,mırmır en sevdiğim balıktır,harika görünüyor,daha bollarına İnşallah
sağol Doktorum.teşekkür ederim.böyle güzel mırmırı bende severimHappy
averdemdemir yazdı:Öncelikle terik ederim. Avlak olarak tam neresidr acaba bilgi vermeniz mümkün mü?

Erdemcim bende teşekkür ederim.
prensibim gereği yer söyliyemem.ama bunu özelden her üyemize açıklayabilirim.
site dışındanda konular takip edildiğnden bazı sıkıntılar yaşıyoruz.gerçi ilk resimden biraz belli oluyor.Smile
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
monawar yazdı:abi paylaşım için teşekkürler hem tavalık çıkmış hemde stresinizi atmışsınız mırmır çok güzel inşallah banada bayram öyle mırmırlar gelir (AMİN)Happy
bu kadir gecesinde inşallah dediğin olur.Affetteşekkür ederim.
xfisher yazdı:Ben de mırmırı çok beğendim yav.. 33 cm gibi gördüm maşallah, tebrikler.. AlkisAlkis
sağol Berkan
nihatkr yazdı:Tahsin abi maşallah kefali cuvala doldurmuşsunuz. Mırmıda maşallah kocamanmış.

Alkis

Nihatcım teşekkürler.senin istavritlerden kıskandım.Hehe
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Sağol Salih cim.teşekkür ederim.6hafta,hafta içi ,1 hafta,hafta sonu ardışık olarak gidiyorum.uygunsan seve seve her zaman gidebiliriz.

Şekerim Ramiz abinin kahve ramazan dolayısıyla geç kapanıyor,bu yüzden ramazanlarda onun için sıkıntı oluyor.Tan onat amca ihtiyarlamadan o yaşlanmaz.bizden evvel botla gidip o 2 kişilik botta avlandı.Hehe

tan amcaya çok güldüm,hepinizden gençmiş baksana.allah bilir sizden çok balık yakalamıştır birde.Siyirdim
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Tahsin abi bereketin daim olsun Smile olanı tutmuşsun olmayan zaten yok Wink
t cetveline hasta oldum Siyirdim benimde evde bi tane var ihtiyaç sahibi olsada versem diyordum ama bu işe yaradığı için saklamaya devam edeceğim AlkisAlkis
hayatım teşekkür ederim.benim metre mutfaktadır,ama bulamayınca bu denk geldi.Happy inşallah cetvel boyunca balık tutarsınAffet
Bahadır Sarıca yazdı:Bir patlama olacak...
Yakındır sabah beni fotoğrafa çağıracağın zaman Tahsin abim.
Sevgi ve selamlarımla...Alkis
Canım sen beni foto için çağırmayasın.malum biz bu aralar bunlarla oyalanıyoruzGulumsesevgilerimle
fish or die yazdı:tahsin abi bereketli olsun çeşitlendirmişsin Alkis
Ooo Muratım...
teşekkür ederim canım,sevgilerimle
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bill74 yazdı:Güzel av olmus. Elinize saglik. paylasim icin tesekkurlerAlkis
ben teşekkür ederim,sağolun.
kengin yazdı:mırmır hakikaten güzelmiş.tebrik ederim tahsin abi.Alkis
diğerleri raporunu biraz bozmuş...Mahcup
daha güzelleri rastgelsin..Gulumse
doğru diyon,o mırmırın yanında diğerleri hoş durmamış.iyi temennilerin için teşekkürler.
cranium yazdı:Güzel balıklar. Çeşit olunca tam benlik. Afiyetler...

Ya Tahsin abi ne zamandir hep unutuyorum, senin avatarin raporu var mi? Aralarda pek siteye giremedim de, gozumden kacmis olmasin diye merak ettim.

Bu arada ozel mesajlarin dolu sanirim...

teşekkür ederim Serkan.
tahminimce 4 nisan 2010 du rapor 4X4 lü bir şeydi.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler TAHSIN abi daha iyi avlarin olsun...
Muratcım temennilerin için teşekkür ederim.
Mufi yazdı:Sevgili Tahsin afiyet olsun ,Alkis bu mekanda gündüz kefal olmuyormu ? oluyorsa ekmek ile neyin tutuluyorsa, neresidir banada deyiver.. gari Gulumse
Mufi abim bu mekanda gündüzde kefal var ama bu sıcaklarda gündüz balık mı tutulur.kefalleri hamsiyle tuttum ama sen sardalya yıda deneyebilirsin.
ALTAYLI yazdı:Tahsin kardeşim tebrik ediyorum elinize sağlık ve afiyet olsun. Mırmır harikaymış. 14 EKİM için konu açıcamGulumse

Ercan abim teşekkür ederim.sağol.
14 ekimde org.olursa çok iyi olur,inşallah havada güzel olur ertelemeyiz.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: