Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03/09/2012 A.ahmet
gecmis olsun Allah sifa versin
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
s.a arkadaşlar bende şimdi ahmet abinin yanından geldim yoğun bakıma girdim kendisini gördüm fakat ameliyet çok uzun geçti öğlen de çıkması gereken bir ameliyet 17:00 da çıkmış 12 de normal ameliyet bitmiş fakat kanama konturolu 1 saat sürüyor bu konturolde kanaması olduğundan tekrar ameliyata devam edilmiş şimdi durumu iyi yoğun bakımda herkes dualarını ahmet abiye yapsın doktor bir iki gün uyatacağız demiş yengeye herkes tedirgin allah yardımcısı olsun ahmet abinin ailesine ve sevenlerine kavuştursunAffetAffetAffetAffet
amin diyelim yücel,inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur Ahmet abi,Affet
Bul
Ahmet abinin Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.Bu tedirgin bekleyiş süresincede ailesine ve sevdiklerine güç ve sabırlar dilerim.Dualarımız Ahmet abiyeAffetAffet
hayirlisinla kendine gelir insallah sevdiklerinle uzun yillar gecirir
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
geçmiş olsun ahmet abicim dualarımız seninleAffet
balığa hasret yaşamak zor
Bul
erdekli yücel yazdı:s.a arkadaşlar bende şimdi ahmet abinin yanından geldim yoğun bakıma girdim kendisini gördüm fakat ameliyet çok uzun geçti öğlen de çıkması gereken bir ameliyet 17:00 da çıkmış 12 de normal ameliyet bitmiş fakat kanama konturolu 1 saat sürüyor bu konturolde kanaması olduğundan tekrar ameliyata devam edilmiş şimdi durumu iyi yoğun bakımda herkes dualarını ahmet abiye yapsın doktor bir iki gün uyatacağız demiş yengeye herkes tedirgin allah yardımcısı olsun ahmet abinin ailesine ve sevenlerine kavuştursunAffetAffetAffetAffet

oğluda bana aynı şeyi söyledi.moralleri azıcık bozulmuş,yoğun bakım süresi uzayacağı için.allah sabır versin zor bekleyiş olacak.ama sonuç mutlaka iyi olmalı.allah yardımcısı olsun.Affet
Bul
AHMET abi bu işi sorunsuz biçimde atlatacak güce sahiptir Smile bundan hiç şüphem yok Gulumse tüm site olarak dularımız onunla.
Sağlığına kavuştuğunun şerefine bir organizasyon yapacağımızı biliyor ve onun için çabucak ayağa kalkacaktır Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Dualarımız onunla..
Bul
ahmet abim sağlam adamdır hayırlısıyla atlatacak inşallah bunları,dualarımız ahmet abiyle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  01.09.2012 sonbahar. yycolak 8 1,350 01-09-2012, 22:12
Son Yorum: araphüso26
  2012'yi böyle karşıladık.ya siz... yycolak 36 4,373 06-01-2012, 19:05
Son Yorum: yycolak
  Uzun Ahmet yycolak 36 5,562 21-07-2011, 15:22
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi